• pandis81

    Bröllop 2010 nr 5

    Jag tycker inte det är så snyggt med cellofankuvert. Så jag har köpt billiga vita kuvert.

    Sitter också fortfarande och pillar på inbjudan. KOmmer nog att pilla lite till på dom. Men jag har en annan klar bild i huvudet nu.


    sarahkka76 skrev 2009-02-03 17:21:57 följande:
    hej paradis Ang kuvert till inbjudningskort. Har hört tala om cellofankuvert, är det snyggt? Eller är det snyggare med vanliga papper?
  • pandis81

    Jag har börjat med våra inbjudningar, finslipar dom lite. Jag vet inte än om jag vill ha dubbla eller enkla kort men lutar åt dubbla.
    Jag har köpt allt material på panduro och akademibokhandeln.
    Men det känns som om dom börjar bli klara och då kommer det upp bilder på dom.

    Vi har också haft planer på hus, men vi har lagt det på en fem års plan. Först bröllop sen renovera lite på lägenheten vi har och så sälja och köpa hus.


    lillamaa skrev 2009-02-05 09:37:32 följande:
    sarahkka76: ja hade vi bott neråt i landet så hade vi inte ens vågat tänka tanken på hus! hahahörni hur går det med era inbjudningskort? någon som börjar köpa material? isf varifrån? några bra tips kanske? jag skulle behöva ett lite finare vitt papper eller kanske en tapet.
  • pandis81

    Grattis till bokningen av kyrka.
    Vi kommer att boka våran kyrka i april då jag pratat med dom och dom har bokning 6-12 månader innan. Så i april kommer jag boka våran kyrka.

    Idag har jag fått hem smyckena och plastrongen som vi beställde. Allt var jättefint, kanske inte riktigt samma färg på plastrongen som jag trodde men jag tror att det kommer bli jättefint ändå eftersom kostymen kommer att vara så ljus så är det snyggt med lite mörkare.
    Men vi får se vad mannen som ska bärat säger när han kommer hem.
    Tror han tycker att den är jättesnygg.


    LoveA skrev 2009-02-05 10:54:13 följande:
    Hej tjejer,Jag har precis bokat kyrka Vi var först ut med att boka år 2010, gött Vi ska alltså gifta oss den 17 juli 2010 i Masthuggskyrkan i Göteborg.Festen ska vi ha (som vi tror just nu) på Kustens Hus.Känns helt fantastiskt, började nästan gråta när jag lagt på luren. Fjärilarna flyger som attan i magen.Nu kan vi i lugn och ro planera resterande saker.Väntar på att sambon ska sluta prata i telefon så jag kan få tala om att vi fått vår kyrka.Vilken bra dag det här blev
  • pandis81

    Jag har ju köpt små saker hela tiden så den listan känns som om den börjar ta slut snart.
    Väntar dock på bubblorna fortfarande. Men det är ju ingen brådska.

  • pandis81

    okej det jag har köpt är

    *klänning
    *Tiara
    *cape (över axlarna)
    *väska
    *smycken
    *plastrong
    *bröllopsris
    *rispåsar och gåvopåsar
    *kuvert
    *material till inbjudningar
    *såpbubblor

    ja det var det jag kunde komma på nu. Men jag har säkert glömt något.

  • pandis81

    Det är ju roligt när det är överraskningsfest. Att han kliver rätt in i sin egen födelsedagsfest när han kommer hem. Det tycker jag är roligt. Ni får säkert en jättebra dag.


    maj2010 skrev 2009-02-05 13:36:29 följande:
    Det känns för övrigt skönt att ha BT som en "ventil". Folk runt omkring mig kan inte begripa varför vi (läs: jag) ska börja planera så tidigt. Men sån är jag... Födelsedagsfesten jag håller på att fixa till min m2b idag har jag planerat i över en månad
  • pandis81

    ja det är det


    lillamaa skrev 2009-02-05 14:05:07 följande:
    pandis: är det klänningen du har i galleriet?
  • pandis81

    jag vet inte hur lång tid bubblor har hållbarhet men jag tror det är ganska länge och det är ju inte mer än knappt ett år och det borde dom ju hålla.
    Vi har köpt till hälften och så har vi ris till hälften.

    Jag kommer att ha det gammelrosa snöret till klänningen.


    sarahkka76 skrev 2009-02-05 14:40:31 följande:
    pandis: hur långt i förväg kan man ha bubblorna, vad är hållbarheten på dem? Har ni köpt till alla gäster? Vi vet inte om vi ska ha till alla eller till bara hälften.fenixx: ja, stora boven gör oss bli middagen med allt vad det innebär. Resten är inte lika farligt.maj2010: håller med, folk ska ha så mkt åsikter hela tiden.
  • pandis81

    jag hade gjort det definitivt, det måste ju finnas någon möjlighet att både sy in eller sy ut om det skulle behövas.
    Vem vet du kommer kanske aldrig mer få den chansen att köpa en så billig klänning och tänk pengarna ni sparar och kan lägga på något annat. tex mat som kostar dessto mer.

    Får man fråga hur den ser ut och vart du har hittat den någonstans.


    makupala skrev 2009-02-05 22:32:46 följande:
    har hittat min drömklänning tjejer!och den kostar bara ca 1000 kr inkl frakt!!!hade ni slagit till och köpt den redan nu?trots att det är 1,5 år kvar till bröllopet..behöver råd och argument för att övertyga sambon också..
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5