Inlägg från: berglinlindström |Visa alla inlägg
  • berglinlindström

    Bröllop 2010 nr 5

    jag hoppar in här om man får.Vi har inte bestämt datum än men det ska bli på sommaren.

    Men vi vet vilken kyrka och var festen ska vara.

  • berglinlindström

    blä fick veta att samma präst som döpte våran son i höstats ska jobba kvar nästa år och vill inte ha den kärringen (ursäkta språket) hon höll på att tappa våran son sa fel namn mm så nu måste vi höra hur vi ska gå till väga.men lokalen är bokad och datum med allt hänger på lokalen när vi gifter oss.

  • berglinlindström

     


    pandis81 skrev 2009-01-09 10:20:15 följande:
    men du vet att ni har faktiskt lov att önska präst så finns det fler präster i er församling så behöver ni inte ha den *kärringen* som du inte vill ha. Förhoppningsvis så kommer vi ha en präst från en annan församling. Men att vi tar med oss henne till den kyrkan som vi ska gifta oss. För det gjorde vi när våran dotter döptes och det är samma kyrka.

    vist kan vi ta en annan präst men det kostar för vi har bara 1 på våran församlingen men daniel ska prata med med prästen som döpte benjamin (första barnet) dom har känt varandra länge han har själv haft henne som komfations präst hon är supper men jag är lite rädd at hon inte orkar hon är så gammal.

    vi vill inte att det sticker iväg i kostnad pga vi kommer att åka utomlands efteråt med barnen och det kostar.

  • berglinlindström

     


    paradisfågel skrev 2009-01-09 10:42:05 följande:
    fenixx, det låster perfekt åt er! berglinlindström, är det säkert att ni måste betala för att ta in en annan? pandis, det förstår jag!

    Ja dom sa så till oss men den smäll kan vi ta danile räknade snabt ut att allt kommer landa på ca 25000kr så ska dom ha betalt ¨så kan man ta det, jag räknade att det skulle bli dyrare.

  • berglinlindström

     


    fromheretoeternity skrev 2009-01-09 12:06:04 följande:
    Men du, här på BT finns det en tråd där man kan fråga präster olika frågor. Och där sa de att präster inte får ta betalt för sitt arbete utöver milersättning och sånt. Så 25 000kr som du skrev låter mycket, men du menar väl 2500? Fast det låter också väldigt mycket. Kolla med prästen personligen!

    25000kr för hela bröloppet jag skrev på fel set förlåt.Prästen kostar 400kr fick vi veta idag.
    Vi blir bara max 40 perssoner (både barn och vuxna)vi har bestämt att det ska vara dom närmaste vänner och släkt (dom som vi har mest kontakt med)
    Sen kommer vi hyra kläder och middagen blir hemlagat funderar på smörgåstårta eller sallad(lika sorter)/paj

  • berglinlindström

    Vi har kommit överens om datum det vart den 9/10-2010


     

  • berglinlindström

     


    haennish skrev 2009-01-09 15:48:33 följande:
    Nu är hemtentan färdigskriven och även jag kan få helg. Har ingen skola förrän på onsdag så de här sista dagarna ska jag verkligen njuta! Vad har ni för planer för helgen flickor?

    Vi ska bara ta det lungt för vi har sjuka barn så det är tvätt och städning väl.
    Ha en skön helg

  • berglinlindström

    Fenixx - färgtema för oss blir höstensfärger samt isblå och kristalvit dukning vi vet inte hur det ser ut men ska kika på det nästa vecka.


    Välkommen clin


    Igår kväll satt vi och kollade på kläder och jag hittade en jättefin brudkläning men jag börjar att fundera om daniel har rätt att den är för mycket sommrig vi får se vad brudbutiken säger.Sen kom mitt ex över med 11 åringen (han är den enda som är frisk av barnen) dom andra 2 var redan här och han tar andsvar för fotografering under dagen det tackar man för för han fotar supper bra.Vart man supper nöjd med dopet så blir man nog nöjd med våran dag.


    Ha en bra dag tjejer.

  • berglinlindström

     


    paradisfågel skrev 2009-01-10 09:21:24 följande:
    Välkommen in Clin! Mysifer, håller tummarna för dig! Berglinlindström, hur ser klänningen ut?

    jag har lagt in bilder i bild hos mig samt näppkläning som tillhör lag in 2 st som jag har blivit förstjust i.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5