• JL2b

    Bröllop 2010 nr 5

    Jag har lite problem här asså! Vilket datum ska man välja? Både m2b och jag vill ha i maj / juni men vilket datum? Hur valde ni ert datum?

  • JL2b

    fromheretoeternity: Vi har suttit och kollat lite datum nu. Vi blev tillsammans den 3/5 och ville helst ha det datumet men det var en tisdag och i maj är inte så många människor lediga en tisdag. Sen förlovade vi oss den 16/8 men det var för långt fram, vi vill gärna ha när syrener och allt blommar. Så vi tror att vi har kommit överrens om att den 29/5 blir ett bra datum, även om mors dag ligger dagen efter så är det nog ingen fara. Själv hade jag velat ha midsommardagen men kom på det sen att det skulle nog vara värsta fyllefesten dagen innan. Och hur kul är det att gifta sig och ha 50 bakfulla människor omkring sig ;)

  • JL2b

    Oj oj oj vad mycket man har hunnit planera här runt jul! När man är ledig så snurrar det i hjärnan med massa bröllop hela tiden. Jätte kul! :D
    Men så kom jag fram till det här med tårtan. Jag vill helst ha en chokladtårta... MEN... choklad och vit klänning brukar inte vara så lyckat. Hur har ni tänkt med det?

  • JL2b

    Hej tjejer, lite hjälp behövs igen angående förrätt. Vi kommer att bjuda på helgrillat viltsvin och potatisgratäng. Men vad sjutton har man till förrätt? Man vill ju inte ha en "snofsig" förrätt när man har en så robust huvudrätt.

  • JL2b

    Nu var festlokalen bokad! Ännu en sak att stryka ifrån listan! *lycklig!*

  • JL2b
    maj2010 skrev 2009-01-12 19:37:39 följande:
    Ojoj, man kanske borde sätta fart på den fronten?Grattis! När är ert datum?
    Tack så mycket :) Ja jag blev så glad när det fanns platser, det var min m2b som ringde och frågade och först lurade han mig och sa att allt var fullbokat och jag blev SÅ ledsen. Sen log han och sa att vi fick det den 29/5 som vi ville... OJ vad lycklig jag blev!
  • JL2b
    Fenixx skrev 2009-01-12 20:22:44 följande:
    vilken retsticka till karl. vad skönt att ni fick erat datum.
    Det kan jag hålla med om! *skratt*

    Titta gärna in i mitt galleri förresten och kolla in den klänningen som jag vill ha ( och förmodligen kommer att köpa ) och våra förlovningsringar!
  • JL2b
    Leilani skrev 2009-01-12 21:33:19 följande:
    det var en jätte härlig klänning. får jag fråga vart du hittat den någonstans? era förlovningsringar är ganska lik de ringar som jag och min m2b har så de tyckte jag också om :)
    Jag har hittat den på www.silkesshoppen.se/. Fick fram den av en slump på blocket där de säljer ut sina klänningar. Men jag har inte hört nått om detta företaget så jag vet ju inte hur tillförlitliga de är! :S
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5