Inlägg från: altervattnet |Visa alla inlägg
  • altervattnet

    Luleåtråden del 2

    Var ska ni fota er ?


    Vi2iJuli skrev 2009-01-02 09:52:56 följande:
    Åh vad skönt att ha fått lätta på trycket å berätta för dom närmaste! Nu är det kört, ingen återvändo, haha! Gick igenom allt som ska göras med min h2b igår.Nu är fotografen spikad!För oss känns det att det är maten, kanske ringen och fotografen vi vill lägga mest pengar på. Minnena bleknar, men det gör inte foton. :)Skönt att ha fått ha gubben hemma ett tag nu så man kunnat gå igenom det mesta! Nu ska vi bara testa lite kläder till honom om några veckor å övertala honom att han passar i rosa!
  • altervattnet
    MonKuT skrev 2008-12-30 12:47:40 följande:
    Hallå där ute! För mig är det snart.. 21 februari!!!!!!!Det är inte långt kvar! Aaaah!
    oj oj oj snart smäller det ! :) kul! 4 april slår vi till och jag känner mig ganska stressad över allt som ska fixas, dock så är det mesta redan fixat men är ett kontrollfreak så allt måste dubbelkollas :)
    vi åker till gran canaria om 5 dagar så då ska jag lägga allt på is och bara sola och dricka goda drinkar :)
  • altervattnet
    LillemorL skrev 2009-01-02 12:29:45 följande:
    hej allihopa hoppas ni hade en bra nyårsafton:)ojoj, 21 februari är ju snart!! förstår om stressen börjar komma!!:)Vad kul för er som avslöjat för era familjer nu:)Vad härligt att åka utomlands, hade suttit fint nu efter all jul och nyårsstress! själv ska man ut i arbetslivet efter 3.5 års studier, känns roligt men samtidigt osäkert då springvik är de enda jobb som finns här i lule just nu när man är nyutbildad förskollärare:(
    Jo det ska bli skönt med en utlandsresa, kom i rättan tid. Kallt och blåsigt som det har varit här i luleå dom senaste dagarna .
    Vilken förskola ska du jobba på ?
  • altervattnet
    totte38 skrev 2009-01-03 01:44:33 följande:
    hej alla & god fortsättning på det nya året!Fick inte så många svar sist så jag frågar igen:'* Ngn som ska /har gjort nagelförlängning? Var isf och hur mkt kostade det? (finns ju å köpa för att göra själv men vill nog att ett proffs ska göra åt mig)* Var ska ni göra ert hår & make up?
    Min kompis gör glasnaglar hos nån kvinna på Hertsön tror jag att det var, dom är jättefina, hon brukar ha olika mönster på naglarna med pärlor etc. ska forska vad hon heter om du är intresserad.

    Hår och sån`t ska jag göra själv.
    Gjorde en make up på Face, när jag tog studenten dock för snart 10 år sedan , blev jättebesviken och det blev inte alls som jag sa att dom skulle göra och när dom skulle "rätta" till det blev det bara värre!
    Så nu när min "2:a " stora dag snart kommer så fixar jag allt själv, då får jag precis som jag vill ha det.
    Annars kan jag rekommendera Siv på Studio Zacks vad gällande håruppsättning, har klippt mig där jättemycket och det har alltid blivit jättefint, hon är ju mycket erfaren.
  • altervattnet
    totte38 skrev 2009-01-03 15:36:10 följande:
    Jo jag kollade på deras hemsida ( presenta), de är rätt dyra. 3000kr för håruppsättning och 1500kr för make up...liiiite över vår budget.:/ Ingen som har en kompis som är duktig på att fixa naglar som kan göra mina för en peng??För nagelförlängningar verkar gå på omkring 1000-1500kr också(?) av det lilla jag hunnit kolla runt...
    Tror man får ge närmare 2-3000 för en håruppsättning.
    Min mamma "fulade " sig lite när hon skulle gifta sig, hon bokade en klippning och en "vanlig" håruppsättning dock så var det ju ingen uppsättning med blommor etc utan hon har en ganska enkel frisyr. Kostade typ 250 :- extra för frisyren :)
    tror att bara ordet "håruppsättning för brud" kostar 2000 :-
  • altervattnet
    Vi2iJuli skrev 2009-01-05 18:33:23 följande:
    www.photoybymaria.com ska vi ha.Valde mellan henne å www.lulebild.seInget är spikat än, har inte fått svar från henne, men håller tummar å tår. Vad är det för kvinna som gör naglar på Hertsön? Bor här ute så det vore ju smidigt! Inte för att det är lång att åka till stan å fixa dom men ju mer man kan spara in på tid OCH pengar, desto bättre.
    Vi funderar på atelje grodan eller en "privat" tjej som heter Petra, fick tips om henne här på bröllopstorget. Samtidigt så vet man att Grodan är gryt bra, min kompis fotade sig där och det blev kanonbilder! Men smakar det så kostar det....

    fel av mig ang nageltjejen, hon driver Xtreme Beauty och håller till i shopping, om jag nu fattat det hela rätt.
    har själv personligen inte varit till henne då jag inte har ett jobb som tillåter lösnaglar, så till bröllopet blir det mina egna, vi ska upp till fjällen veckan efter bröllopet så det känns ganska onödigt att fixa naglarna för 1 dag....

    här är hennes hemsida:
    www.xtremebeauty.se/
  • altervattnet
    MonKuT skrev 2009-01-03 21:29:09 följande:
    Åh va skönt o åka iväg. Skulle också behöva det.Men det får bli SPAhelg med min blivande här i slutet av januari.. Jag vet knappt vad som är kvar. Har lite smått panik.../M
    samma här... man är lite smått panik och känner ibland att man inte alls har någon koll på VAD man ska fixa :) Bra med bröllopstorget som ger en tips och råd
  • altervattnet

    kul med mässa! Där kan man nog få mycket tips och ideer

  • altervattnet

    hittar ingen info alls om det..
    har mailat kulturens hus samt mäss och kongress

    hör av mig när jag får svar.

Svar på tråden Luleåtråden del 2