Inlägg från: LillemorL |Visa alla inlägg
  • LillemorL

    Luleåtråden del 2

    hej hopp nu hittade jag också hit:)

  • LillemorL

    hej allihopa hoppas ni hade en bra nyårsafton:)

    ojoj, 21 februari är ju snart!! förstår om stressen börjar komma!!:)

    Vad kul för er som avslöjat för era familjer nu:)

    Vad härligt att åka utomlands, hade suttit fint nu efter all jul och nyårsstress! själv ska man ut i arbetslivet efter 3.5 års studier, känns roligt men samtidigt osäkert då springvik är de enda jobb som finns här i lule just nu när man är nyutbildad förskollärare:(

  • LillemorL

    Totte38: jag ska själv börja kika runt nu här i januari hade jag tänkt, har dock planer på presenta d dem gör både hår och make! vet dock inte vad det kostar:) en kompis ska nog göra naglarna åt mig, finns att köpa för typ 149 kr sånna här gelenaglar p¨typ hm, min kompis brukar göra det på sig själv och det blir superfint, ser ut som att det är gjort på salong:)

  • LillemorL
    altervattnet skrev 2009-01-03 16:32:17 följande:
    Jo det ska bli skönt med en utlandsresa, kom i rättan tid. Kallt och blåsigt som det har varit här i luleå dom senaste dagarna .Vilken förskola ska du jobba på ?
    jag springvikarierar så det kommer blir en massa olika i luleå, finns inga fasta tjänster att söka här tyvärr=( utan man får springvicka tills man blir inlasad helt enkelt, eller hoppas på ett längre vick någonstans! men ska satsa på att söka nu när alla friförskolor ska öppna här och hoppas på en tjänst :) Men jag och min blivande har bäbisplaner så vi får se hur länge det blir att vicka;)

    Totte 38: Ang presenta så var det ju svindyrt!!!!! hade tänkt mig att lägga högst 3000 för både smink och hår! då går dem bort:)
  • LillemorL

    har en fråga ang detta med barn, vi har valt att ha barnfritt då det blir för många om alla våra vänner och arbetkamraters barn kommer, hur tycker ni denna formulering låter?

    Vi gillar verkligen barn, men en dag som denna vill vi gärna umgås barnfritt med våra vänner. Vi har förståelse för att det kan vara svårt att få barnvakt på midsommarafton, meddela oss om det inte går att få barnvakt denna dag, så får vi komma fram till en lösning då vi vill att alla våra vänner ska kunna komma och fira vår stora dag tillsammans med oss!

    Hur tycker ni det låter? har ni andra förslag?

    Vi har två vänner som kommer att ha barn på ca 3 månader då och dem kommer vi att meddela personigen att dem får ta med barnet om amning behövs osv! Och är det så att et inte går att ordna barnvakt för någon så menar vi alltså med "en lösning" att de får komma ändå, framgår det?

  • LillemorL

    tack för responsen jörgens fru:) jo jag har sett vissa trådar ang detta ämne, vågar inte ens ge mig in där haha, sån hets i dem trådarna:)

  • LillemorL

    skiljer det mycket mellan olika fotografer i pris?

    Ja , det är helt overkligt att den stora dagen snart är här, nyss var det ett år kvar, och här står man nu med 5 månader kvar!! phju:) fixade informationsbladet igår iallafall som ska med inbjudningskorten och så skrev vi ned alla adresser till dem vi ska bjuda. Har pratat med prästen idag så nu känner jag mig lite lugnare då jag pratat med henne, vi ska träffa henne om några veckor och gå igenom våra önskemål osv, hon var verkligen lugn och gjorde mig lugn haha:) Har även börjat idag och knåla på fest och vigselprogram, hittade en sån bra länk där en tjej hade sitt festprogram och vigselprogram upplagt så de va bara att ta mallen och fylla i med eget, super!

  • LillemorL

    hej frostbrud=)
    jag och min blivande gjorde först en budget där vi såg hur mycket iv hade att spela på=) sedan började den riktiga planeringen och du har verkligen något att se framemot=)! vi ornade catering ganska fort, vi gifter oss på midsommarafton och vi hade cateringfirman bokad redan i augusti! vi bestämde även att vi skulle ta en kuvertavgift, klänningen köpte jag i somras och ringen är inköpt! inbjdningskorten kan du hitta mycket inspiration till här på BT, eler gå in på www.calligraphen.se eller www.korthuset.se där har du massa olika kort du kan kika på=)! ett tips är att börja fundra kring vem som ska va brudtärna, toastmaster osv! så dem får vara delaktiga i planeringen:)

    Ja , det är det jag kommer på nu=)

    Vilken kyrka och festlokal ska ni ha?

  • LillemorL

    alltså, klänningen var ju fantastiskt vacker!! var har du hittat denna vackra skapelse?

Svar på tråden Luleåtråden del 2