Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 2

    K tyckte det var jättekul att se sitt syskon. Vi såg att bebisen hade lika långa tår som K & jag. Så när vi kom hem så ringde K till min syster (som alltid retas med oss för att vi har fingrar på fötterna) och berättade att även bebisen har "fingertår".
    Bebisen hade fullt upp att leka med sina tår, så den hade inte riktigt tid att vinka på oss, men vi var hur nöjda som helst!

  • Fröken Planera

    Anja. Visst är det märkligt att man alltid lägger ner så mycket tid på städning för någon annan och aldrig för sin egen skull.

    Hoppas att de lägger ett schysst bud och att ni kommer överens om flyttdatum.

  • Fröken Planera

    Flamora. Vad skönt att börja bli av med en del grejer! Jag börjar allvarligt fundera på att sälja min klänning, det verkar ju inte som att min kompis´ sambo tänker fria nån gång..
    Jag tänker inte begära så mycket för klänningen, men den hänger ju bara där, helt i onödan!

    Lycka till på utvecklingssamtalet!

    I helgen ska vi börja möblera om där hemma, så att vi kan byta rum med kevin. Vi har väldiga problem med hur vi ska få plats med allt. Man känner lite "Taikon-varning" på vårt boende för tillfället.
    Tänk att för bara ett par år sen så bodde vi 1,5 pers i min trea och nu till sommaren ska vi vara 4 pers som delar på utrymmet. Hur i H-l-e-e ska det gå??????

  • Fröken Planera

    Embo! Hur går det med nattskiftet??? Kommer man någonsin in i det???

  • Fröken Planera

    Alva, åh vad fint!!!!

    VAd kul att vara TM på bröllop.
    Jag tycker nog att en bra TM ska ha koll och vara noga med informationen till gästerna, så att de inte behöver undra vad som händer näst!
    En bra TM ska ävemn hålla stämningen uppe och finnas som en stöttepelare för brudparet så att de fullkomligt ska kunna slappna av på sin dag.

    Men shit, jag vet inte om jag hade tagit på mig det med en liten bebis. Tänk om Alva blir hungrig mitt under talen???

  • Fröken Planera

    Jag skulle åxå behöva lite hjälp med en sak.. Nu inser jag hur förvirrad man blir när man är gravid.

    Minm svägerska ringde och bad mig fixa oblatbilder på Bamse till tårtor, som hon ska lägga på sin dotters födelsedagstårtor.
    Klart att jag kunde, man har ju en del kontakter i branschen och dessutom så är man ju en klippa!

    Problemet är bara att jag i min förvirring beställde Nalle Puh-bilder istället för Bamse!!!! För att göra problemet lite mer krångligt så beställde jag 2 av bilderna med texten "Grattis Lova". Vet ni någon liten flicka som heter Lova, som fyller år snart nån gång, som dessutom gillar Nalle Puh????

    Att man kan vara sååååå in i bombens klantig!

  • Fröken Planera

    Anne! Klart att det inte blir pannkaka av allt!!! Det där fixar du galant. Men som sagt, glöm inte pumpen hemma!

    Jag måste berätta om min söta kund som fixade Lova-Bilderna åt mig. Hon skickar nya till mig utan debitering, förmodligen för att jag bjöd henne åxå på ett gott skratt så här på fredag-morgonen.
    Jag gav bilderna till min arbetskompis som har en liten Nalle Puh-älskande Matilda. Jag tipsade henne om att hon faktiskt kan spritsa lite grädde över texten. Så det löste sig.

    Från och med nu ska jag koncentrera mig mer när jag tar på mig ett uppdrag.

  • Fröken Planera

    Anja. VAd skönt att det löste sig så bra med huset. Förstår att det känns härligt att tjäna dryga 77000 spänn. Jag blev ju så överlycklig när jag slapp betala 300 spänn för nalle puh bilderna!

    Embo. Ja, jag åker till KArlstad i morgon vid lunchtid sen bär det vidare av till Örebro och Stockholm. Räknar med att vara hemma torsdag kväll. På fredag är det dags att packa om väskan för då ska jag till Olofström och skrapa trappan hela lördagen och så til Växjö på söndag för att hälsa på emn kompis..
    Shit, vilken vecka inser jag nu när jag fick ner det på pränt..

    Det blev inte så vansinnigt mycket shoppat, det slutade med 2 par strumpbyxor och 3 par trosor. Mammavarianter alltihop. Jag börjar verkligen växa till nig nu!!!

    Anja, föresten. Du får inte skrämma stackars Anne på det viset. Det slutar väl med att hon går på bröllopet i regnställ!

  • Fröken Planera

    Ja Embo. Vi måste definitivt testa gympan, men nu måste jag vänta 2 veckor till, för det var väl bara på söndagar va?

  • Fröken Planera

    Embo! Hur går planeringen till festen? Tänk nu om även de ska gifta sig när ni kommer dit!!
    Då blir det en nedrans massa bröllop på väldigt kort tid!
    Har de inte försagt sig än?

Svar på tråden Fruar i Lund - del 2