Inlägg från: a wife to be |Visa alla inlägg
  • a wife to be

    Fruar i Lund - del 2

    Vi hade festen på Boklunden i Torna Hällestad. Super god mat och jätte trevlig personal! Dom blir snabbt uppbokade så ett tips är isåfall att ringa och be att få komma dit och titta nu.

    Mina två flickor är födda på samma dag!


    AnneiLund skrev 2009-01-23 11:28:28 följande:
    Okej!!!LYSSNA NU TJEJER!!!Min kollega gifter sig den 8 augusti och hon behöver hjälp med lokal i Skåne. I Malmötrakten eller Österlen.Kuvertpris max 700 för 3 rätters UTAN dryck och 900 med dryckTIPS tjejer!!!
  • a wife to be

    jag har en blå spjälsäng som vi ska sälja. Madrass och bäddmadrass ingår.

    400:-


    ingenjörsbruden skrev 2009-02-16 10:58:57 följande:
    Embo: Förstår det....ingen höjdare att renovera när man har smått på gång... Hoppas ni hittar ngt trevligt som inte behöver renoveras/ändras så mkt! Va bra att ni inte har satt in annons förrän nu....då har vi lite tid på oss! Ska osså försöka få svärmor att betala vår annons....har för mig att de betalade för svågern o svägerskans! *hehehehe*Hahahah va spännande med din pappa....*hmmm* VARFÖR undrade han det?! *hahahaha* Va gulligt!Flamora: Åhhha va gött med sportlov!Gabbi: Det är ljuvligt att gå lite nu när det ligger så mkt snö...så vackert ute! Nä...vi har inte fått en sådan spjälsäng....men vi vill ha...dock så har vi fått höra att de skulle vara "skrangliga"... Har gått igenom vad som behövs inhandlas o fixas inför september....det enda som vi behöver är spjälsäng o barnvagn o skötbädd i lgh! Allt annat kan vi få låna av svåger o svägerskan! Ska även passa på att köpa en Brio Zento av chefen som är för 6mån-4år....så slipper man jaga det om ett år! I morgon är det inskrivning o nästa tisdag så gör vi KUB-testet. Ska bli skönt att se så att allt är ok! Går in i v 12 på torsdag! Tjejer! Catering i lund.....Appelgrens grytor har menyer som ser väldigt smaskiga ut....någon som har provat finn inn?Ska ha 65års fest i maj har jag/vi tänkt.....
  • a wife to be

    Det går att sänka ena långsidan och det är två bäddhöjder.
    Jag har lagt in en bild i mitt galleri!


    ingenjörsbruden skrev 2009-02-18 18:53:24 följande:
    a wife to be skrev 2009-02-18 17:29:51 följande:
    Går det att sänka långsida o justera bäddhöjden?
  • a wife to be

    WOW! jag är helt tagen, vilka vackra foton

    Vi valde bort "riktig" fotograf, det ångrar jag idag...


    ingenjörsbruden skrev 2009-02-19 09:40:07 följande:
    Tack ska du ha! Alla våra foton ligger nu att beskåda...www.tannus.se/081221/
  • a wife to be

    Anja. Vi har dom högblanka luckorna från IKEA, tycker själv att det blev skitsnyggt

  • a wife to be

    Har hört om folk som tagit över tidigare och sluppit städa, jag tycker dock att om dom väljer att lämna det så skitigt att ni ej ska betala hela månadskostnaden. då kan ni ju ta dom pengarna tll att själva ta in en städfirma.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 2