• molnis
  Äldre 18 jan 12:28
  16651 visningar
  82 svar
  Inlägg från molnis Visa alla inlägg
  82
  16651

  växjö brudar låt oss hjälpas åt

  Min bror ska gifta sig utanför växjö nästa år (hovmantorp). Men är inte därifrån. Ska ha borglig vigsel och hellst på stället de ska vara. Verkar som det verkar vara lite svårt att få till det med kommunens vigselförättare. Någon som har tips på någon som gör detta?=)

  Ursäkta att jag "lånar" er tråd med kändes som ni kanske kan hjälpa mig=)

 • molnis
  Äldre 18 jan 22:41
  #33

  ok, då förstår jag hur det ligger till. En arbetskamrats pappa kanske ska viga oss. Men är inte heller via kommunen. Men förstod det som att även andra kontaktar honom för vigslar ibland å han ställer alltid upp typ. (Detta är på min hemort då). Menh tänkte att det borde finnas sånna även i växjö. Typ som den din bekant kände. Men det kanske inte är någon som ställer upp för vem som helst?

  Men ska föra infon vidare till min bror, tack!


  lundgren skrev 2009-01-18 15:58:02 följande:
  molnis:Enligt växjö kommun får man inte boka en vigselförrättare innan man har gjort hindersprövningen. Problemet är att hindersprövningen bara gäller fyra månader.Och enligt en ny bestämmelse ska dom bara ha en vigselförrättare per dag enligt schema, så har man otur så hinner dom inte åka ut till vigselplatsen om man inte vill gifta sig i rådhuset.Vi hade en bekant som kände ngn som ska viga oss
Svar på tråden växjö brudar låt oss hjälpas åt
Logga in
Bli medlem