Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Alternativa bröllop

    Ja, det var en bra idé

  • sarahkka76

    Jag har lagt upp bilder på både klänningen och skorna som jag än så länge har valt. Kan ni titta på skorna och tala om vad ni tycker? Jag vill veta om de passar till klänningen. Klänningen går iof sig ner till golvet så det kanske inte spelar så stor roll. Jag har de skorna hemma och de är nya så jag tänkte att jag kanske slapp den kostnaden.

  • sarahkka76
    Fenixx skrev 2008-12-25 13:24:18 följande:
    sarahkka>> jag tycker dem passar in bra! hinner du gå in skorna lite innan med. tycker din klänning är sååå snygg.
    Vad kul! Tack!

    Luucie: tack! Ja, buketten är det inte tänkt att den ska vara som blomman. Jag måste ha ngt som konstraterar klänningen så ditt förslag är ett bra alternativ.

    svartvitabuden: ja, blomman är inget som jag har tänkt mig än. Ja, det var mest för att jag redan hade dem och för att de inte kommer att synas så mkt iom att klänningen går hela vägen ner till golvet. Men jag tittar fortfarande och ser ifall jag hittar andra alternativ. Jag tror att det blir lättare att se när jag fått mina tygprover så jag kan se det bättre framför mig.
  • sarahkka76
    Isendre skrev 2009-01-06 00:06:16 följande:
    Å vilken super bra tråd, precis vad jag letade efter.Vi kommer köra ett rocktema bröllop. Med svart och silver som färger + röda rosor. Klänningen blir svart, inte hittat rätt ännu.. Gästerna får klä sig i temat, kostym är inte tillåtet. Vi kommer att ha liveband och tittar på olika alternativ på slott att köra festen på. Maten kommer bli i a´la Hard Rock Café stil med plockmat. Vigseln blir borglig funderar på att köra den innan festen på slottet.
    Det låter hur coolt som helst!
  • sarahkka76
    LasseLillan skrev 2009-01-02 01:12:38 följande:
    Hej hallå där!Blev glad när jag hittade den här tråden för jag har saknat något sådant.Alternativt bröllop ska vi också ha, liten touch av Shakespeares "En midsommarnattsdröm".Vi kommer viga oss borgeligt tidigt på morgonen, (den här delen är inte den viktiga för oss) och sedan ska vi ha en egenkomponerad vigselceremoni på eftermiddagen.Läste här ovan om outfit... Jag skickar efter min klänning från London, det är ingen bröllopsklänning utan en lite finare halterneck, tyget är vitt i botten med stora fjärilar i de färger vi ska ha... den är sååå fin. Den kommer att gå på under tusenlappen. Skor ska jag inte ha några, älskar nämligen att gå barfota.Gott nytt så här i efterskott förresten!Kram/Lillan
    Det låter jätte fint! Jag ska också ha en klänning från London som de syr efter ens eget mått. Temat låter roligt, kan du berätta mera?
    Vi är inne lite på dracula-tema men inte utspökat utan med stil om man nu kan få det hahaha Min klänning är svart.
  • sarahkka76

    Vad ska ni ha för musik? Ska ni ha det traditionella eller ngt annat? Vi ska ev ha två låtar av Within temptation som in och utgångsmusik.

  • sarahkka76

    SweetSun: ja, men det är jätte bra att följa temat med musiken också, det är lite det vi försöker göra.

  • sarahkka76

    rockabilly bröllop skrev 2009-01-19 22:11:57 följande:


    Hej hejsarahkka76: Vi har tänkt att ha musik från 50-talet som in- och utgång...
    Nice!
Svar på tråden Alternativa bröllop