Inlägg från: Emmet99 |Visa alla inlägg
  • Emmet99

    Nervös!!!! OT!!

    Isch! Lycka till, ska hålla alla tummar jag har. Jag har min sista rökardag på nyårsafton. Tanken på att stå utanför kyrkan och ta ett sista bloss innan man går in för att viga sig var så avtändande att det fick mig att ta beslutet. Det finns många dolda fördelar med att gifta sig annat är de som är obvious, haha! Och ingen är gladare är fästmannen! Har du inte läst "äntligen ickerökare" så gör det, den är grymt sporrande! (har inte läst tråden, så ber om ursäkt för ev upprepningar)

  • Emmet99

    underhåll dig! Gör saker så du inte tänker på ..uhm. "det" Gå på bio! Drick massa vatten. Ät mint! (om du som jag tycker att mint i kombination med cig är asäckligt, annars är det nog inte så lönt) SLicka på en fimp ;) *rysa*

    Det finns ju listor på vad som händer i kroppen när man slutar röka, efter x antal timmar/dagar osv får man tillbaka luktsinne, flimmerhår börjar växa ut och så. Leta upp en sådan se allt fint som händer :) Heja dig!!!

  • Emmet99

    tänkte mer att man är upptagen av filmen och ändå inte får röka på en bio=) Men rensa är smart för då gör man ju något nyttigt samtidigt! :)

  • Emmet99

    *viftar ivrigt med pompons!* Om du klarar detta kommer jag klara detta om två veckor!! Kör hårt, heja dig, du är duktig som tusan!!

  • Emmet99

    hur känns det då, har suget avtagit något? *hejar på*

  • Emmet99
    MulleNuh skrev 2008-12-18 11:50:25 följande:
    joo det känns ok faktiskt!!! Har inte haft ett SÅNT sjukt röksug, utan det är mest mitt humör som varit helt vansinnigt. men är lite gladare och lugnare nu.. Men självklart får jag suget då och då.. Konstigt vore det annars.Om jag jämför denna gång med förra gången jag försökte sluta röka så är denna 100 ggr jobbigare!!
    du är så otroooligt duktig! Bara jag tänker på att sluta röka blir jag helt galet röksugen även om jag så skulle sitta och röka när jag tänker det! Hoppas jag kan vara lika duktig! Undrar hur lång tid det tar innan suget lägger sig.
  • Emmet99
    MulleNuh skrev 2008-12-18 12:04:43 följande:
    suget kan ju komma i måååånga år!!Men man ska visst lära sig att hantera det..Har du försökt sluta förut?
    Nej , det kan jag inte säga att jag har. Längsta jag gått utan att röka är 3 dagar, och det berodde på en himla massa feber och influensa. Tänkte det var lika bra att sluta då, men sedan skulle jag "bara testa" Jo tjena... första ciggen var asäcklig, så tänkte "vad bra, då kan jag ju sluta, urk". Mmmm.. Sen skulle jag bara "testa" igen. Tredje "testet" var det kört. Detta var 10 år sen. Men då hade jag inte hunnit bli less på att röka och känna att det inte var bra för mig, så jag har en vilja nu jag inte hade på den tiden.

    Heloise, jag tycker inte alls det låter töntigt. Man är ju helt styrd av rökandet. Man utsätter sig ju för nästan vad som helst bara för att se till att man har cig. Är det jag hatar mest
  • Emmet99
    MulleNuh skrev 2008-12-18 14:29:49 följande:
    jaaaa fy! Det där är jag såååå rädd för.. Har precis gått ner 31 kilo efter att jag fick min dotter för 8 månader sen.Och nu har jag ersatt ciggarna med ost! haha.. Så jag kommer väl gå upp dessa 31 kilon över jul bara!
    oj! Bra jobbat!!!
  • Emmet99

    Oh det kan nog ligga mycket i kaffet. Jag får sjukt ont i huvudet om jag inte dricker kaffe. Om du inte vill dricka kaffe för ciggens skull kanske du kan dricka the eller cola för att få i dig lite koffein? Eller vill du sluta med koffein med?

  • Emmet99

    jag tror det tar typ 100 år eller något liknande för en cigarettfimp att brytas ner i naturen. Helt sjukt. MulleNuh, jag har råkat få ett paket champix, tycker du jag skall pröva sluta med eller utan, du som testat? 4 dagar kvar till stopp nu :)

Svar på tråden Nervös!!!! OT!!