Inlägg från: TesshjärtaFred |Visa alla inlägg
  • TesshjärtaFred

    September 2009 del 2

    Hej hej, hur går det för er alla?
    Jag är just nu ute på Melodifestivalturné i sex veckor, så det blir inte så mycket bröllopsplanering för tillfället. Men det känns som om läget är under kontroll, tror jag.

    Angående att sova tillsammans så hade vi tänkt att jag ska sova med tärnor och han ensam (vi ska åka till stället där vi ska vara kvällen innan och fixa) eftersom jag tyckte att det kunde vara mysigt, men nu vet jag inte riktigt ändå. Har börjat tänka att det skulle vara mysigt att vakna upp tillsammans, som en bra start på dagen liksom. Får fundera lite på det, det är ju ett tag kvar.

  • TesshjärtaFred
    carolaj83 skrev 2009-02-10 10:59:12 följande:
    japp det är klänningen i mitt galleri blev positivt överaskad då jag tycker den var snyggare än på bilden köpte den från kina, beställde den 28 dec så drygt 1,5 månad
    Vilket företag beställde du din klänning från?
    Jag är i valet och kvalet nu. Har äntligen bestämt mig för klänning och försöker bestämma varifrån jag ska beställa den .
    Har fått pris på 4000 kronor från en svensk mellanhand och 2100 kronor direkt från kanacca. Har även mailat Millys för att se vad de skulle ta.
    Jag skulle allra helst vilja ha den i siden, men de priserna jag har fått är i brudsatin. Så vi får se vad Millys svarar, om de kan göra den i siden. Originalet är i siden och kostar 14200, så jag kan tänka mig att betala lite mer om jag skulle få den i siden.
  • TesshjärtaFred

    Vi har inget färgtema, men våra inbjudningskort är vita med lite detaljer i grönt och silver.

  • TesshjärtaFred

    Bordsdekoration: Vita linnedukar, murgröna som i mitten av borden, tillsammans med gröna och ofärgade glaspärlor. Låga glasfärgade ljuslyktor och höga cylindervaser med gröna äpplen och vita blockljus. Vita linneaktiga servetter, servettringar av "packtråd" med murgröna där vi skriver namnen, så att de också blir bordsplacering.
    Eventuellt vita rosor här och var i lokalen, men annars inte så mycket blommor i dukningen förutom murgrönan.

  • TesshjärtaFred

    Haha, nej absolut inte. Beror väl på vad man har för tema i övrigt. Vi har inte något färgtema, men jag har inspirerats av naturen i dukning och färger. Så packtråd känns helt rätt för oss.

    På lördag gifter sig min bror förresten. Ska bli skitkul att se hur de har gjort. Det blir ju lite så när man själv planerar bröllop att man kollar hur andra har gjort.

  • TesshjärtaFred

    Hej alla. Här har det varit aktivitet i helgen minsann. =)
    Vi kommer att skicka ut våra inbjudningar i maj.
    Och vi har berättat för de flesta. Tror hela världen vet att vi ska gifta oss.
    Jag ser ingen anledning att hålla det hemligt.

  • TesshjärtaFred

    På viktfronten ska 10 kilo bort. Det känns motigt som fanken kan jag säga.

  • TesshjärtaFred

    Oj, det var duktigt! Hur gjorde du då?
    Jag har så klart en plan, som innefattar träning, viktväktarna och som en sista push om det går trögt - en intensivkur med måltidsersättning.
    Men det är inte så lätt med det jobbet jag har. Inga 9-5 tider direkt, oregelbundna måltider, oftast sent och svårt att äta nyttigt. speciellt nu när man är ute på turné, då får man ta vad som bjuds. Men jag kämpar på, så får vi hålla tummarna för att det går vägen.

  • TesshjärtaFred

    Vi kommer att köpa våra tårtor på typ Ica Maxi. 15 kronor biten ungefär för supergoda och fina tårtor.

  • TesshjärtaFred

    Stackare med tanden. Hoppas att det känns bättre i dag.
    Jag har nog bestämt mig för var jag ska beställa min klänning nu. Fick pris på 5500 av ett ställe i Sundbyberg, som är mellanhand till kinafabrik. Då är det min drömklänning (den med svart band under starka bilder i mitt galleri) och i sidentyg som jag vill ha den.
    Millys gör den för 369 dollar inkl frakt, men eftersom dollarn är så hög nu (högsta nivån på 6 år!!!!) och så får man ju räkna med att den ev fastnar i tullen, så blir det inte såå stor skillnad till slut.
    Sen vet man ju inte om jag måste ändra något och då kostar det extra. Om jag måste ändra något så ingår det om jag beställer från dem i Sundbyberg (Matildas fest). Dessutom kan jag åka dit och prata med dem och förklara exakt hur jag vill ha, eftersom jag bor i Solna. Så det känns som det bästa och tryggaste alternativet, och när allt kommer omkring blir Millys kanske dyrare i slutändan...

  • TesshjärtaFred

    Det får man alltid räkna med. Enligt lag ska man ju betala tull när man shippar in saker från utlandet. typ 25 procent av varans värde har jag för mig.

  • TesshjärtaFred

    I bland har man tur, det är många som har sluppit, men jag tycker ändå att man ska räkna med det så att det inte blir en obehaglig överraskning.

  • TesshjärtaFred

    Här är det också lite bröllopsdvala för tillfället eftersom jag är ute på turné med Melodifestivalen nu i sex veckor. Bara att ta tag i det efter den 15 mars igen, när jag kommer att vara hemma som vanligt. Just nu går all min vakna tid åt till att jobba och de 3-4 timmarna jag sover varje natt sover jag som en klubbad säl. Drömmer inte ens om bröllop!

    Men jag har iaf bestämt mig för klänning nu, den med svarta bandet fast lite modifierad och har bestämt mig för att beställa den via mellanhand i stället för direkt från kina. Men det har jag säkert redan skrivit kom jag på. Känns iaf skönt att jag har bestämt mig!

  • TesshjärtaFred
    Rebellen75 skrev 2009-02-23 19:37:36 följande:
    Det är kanske därför man ska gifta sig först sedan skaffa barn
    Exactly my point.
  • TesshjärtaFred

    Nästa vecka är det 6 månader kvar för mig! Fatta! Ett halvår!

Svar på tråden September 2009 del 2