Inlägg från: TesshjärtaFred |Visa alla inlägg
  • TesshjärtaFred

    September 2009 del 2

    Nu har jag bestämt mig för ring! Det blir en Schalins Nimbus i Norrskensserien. I vitt guld. Åh, är så glad att jag har bestämt mig!

  • TesshjärtaFred
    carolaj83 skrev 2009-01-11 08:56:58 följande:
    vi har inte ens börjat kolla på ringar änförresten vad kommer ni betala för hår och smink?
    Har inte fixat med hår och smink ännu så jag har ingen aning. =)
  • TesshjärtaFred

    Åh, jag måste bara få skriva av mig lite. Just nu känner jag mig så bedrövad.
    Min älskade storebror, som är den viktigaste personen i mitt liv efter min fästman, ringde i eftermiddags och berättade att de väntar sitt andra barn. Jättekul, ända tills han säger att de har preldatum 7 september. 2 dagar efter mitt bröllop.
    Han var jätteledsen eftersom det kanske innebär att han missar mitt bröllop. Jag vill såklart att båda ska kunna komma, men nu vet jag inte ens om min bror kan vara med. Det beror ju helt på när bebisen kommer. Bara tanken på att han inte kan vara med gör att jag vill strunta i alltihop!

  • TesshjärtaFred

    Det går inte att skjuta på för stället där vi ska vara är fullbokat hela året.
    Åh, jag måste ta mig en funderare, jag vet verkligen inte in eller ut just nu.

  • TesshjärtaFred

    Igia: Lucky you! Jag ville att min frisör ska göra mitt hår, men då vi ska vara 1,5 timme från Sthlm och dessutom åka dit redan på fredagen så tyckte han att det var lite långt att åka för att locka mitt hår. Så jag får hitta någon på plats.

  • TesshjärtaFred

    Vi kommer inte att ha något tema alls. Visst om man gillar några speciella färger eller vill ha exempelvis skärgårdstema eller annat, men för oss kändes det så krystat. Självklart kommer dukningen gå åt ett och samma håll, men det är inget uttalat tema.

  • TesshjärtaFred

    Min sambo har inte bestämt vad han ska ha på sig. Jag har lagt in önskemål på smoking, för det tycker jag är fint, men det är ju han som ska känna sig bekväm och fin i det.
    Det blir nog inte vanlig kostym för det har han ju annars liksom.

  • TesshjärtaFred

    MyochErlend: Nej det är inte så mycket att göra åt saken. De kan ju liksom inte stoppa graviditeten. Men det är fortfarande tidigt, så vi väntar tills de ska på ultraljud och då får de ett datum. Då får vi se hur det blir. Jag orkar inte gå och oroa mig över det i flera månader (men visst tänker jag på det). Att byta datum är uteslutet, för det finns inget i närheten, och en vecka framåt eller bakåt spelar ju ingen roll, och det som finns är tre veckor senare, men jag vill inte gifta mig så långt in i september. Vi får helt enkelt hoppas att det löser sig till det bästa.

  • TesshjärtaFred

    Förresten tjejer var ligger ni i planeringen? Vad är nästa stora grej för er att fixa?
    Jag har just beställt ring och försöker bestämma mig för vilken av de två fantastiska klänningarna jag har provat som ska bli min.
    På onsdag ska vi ha ett litet bröllopsmöte och då ska vi förhoppningsvis bestämma oss för inbjudningskort och vem vi ska anlita för maten + lite annat.

  • TesshjärtaFred

    Igia så spännande! Har du bild på dem? Jag väljer mellan två klänningar som jag har provat, men jag kan inte bestämma mig överhuvudtaget. gillar båda två.

Svar på tråden September 2009 del 2