• Igia

    September 2009 del 2

    Ja, och så är det min mammas födelsedag och nästan exakt 30år efter att mina föräldrar gifte sig De skulle egentligen gift sig 790919 men det var inte en lördag så det blev 790915 istället. Så då slår vi till istället den 19:e plus att min samb tyckte det var ett bra datum utan att tänka på att mamma fyller...

    Hur kom ni fram till datum? Jag ville egentligen gifta mig på vintern, men det blev avslag då min sambo sa att det skulle bli världshistoriens kortaste äktenskap för han skulle frysa ihjäl när vi kom ut från kyrkan Så vi kompromissade. Han ville sommar och jag vinter, han senast sept och jag tidigast sept (om jag inte fått februari )

  • Igia

    Välkommen!

    Jag kommer beställa min klänning från kina. Ska du oxå göra det eller?


    carolaj83 skrev 2008-12-28 16:50:46 följande:
    hejsan, hoppar in här, vi har bokat vårt bröllop till 26 sep 2009...men pga att vårt andra barn föddes 9 jan så har planeringen legat på is tills nu...o börjar känna mig lite stressad faktisktnån som funderat på att beställa klänning från kina?
  • Igia

    Vad tråkigt, men när stänger de då? Du hinner inte dit efter jobbet?


    TesshjärtaFred skrev 2008-12-27 22:54:29 följande:
    Åh, nu blev jag lite nedstämd. Hade bestämt med min maid of honour att vi skulle prova brudklänningar den 10:e januari. Men nu såg jag att ett av de ställen jag ville åka till, som jag hade störst förhoppningar på, har mellandagsrea nu tom tisdag och att de då säljer ut nästan allt. Sen ska de renovera butiken och det är inte säkert att de har öppet den 10:e. Problemet är att min tärna bor i en annan stad, och jag jobbar dessutom på måndag-tisdag så jag kan inte åka dit då. Irriterande!
  • Igia

    Håller tummarna för att du orkar!!!

    Meddela om du hittar nåt fint

  • Igia

    Har oxå hört talas om de. Jag kommer nog beställa min från millys för jag har hittat en som inte finns hos nån och har en del ändringar på de. Har hört att de ksa vara bäst på det... Men har sett många fina klänningar från 1koo oxå.


    carolaj83 skrev 2008-12-28 20:06:27 följande:
    www.1koo.com/wedding/store.aspfick tips om denna sida är ju sjukt mycket billigare även om man räknar med frakten
  • Igia

    Vad roligt att det kändes bra.
    Du kan ju knyta upp eller haka upp släpet. Det tänkte jag göra. Inte ofta man får chansen att ha släp så bäst att passa på


    TesshjärtaFred skrev 2008-12-29 17:35:22 följande:
    Update: Jag orkade upp och tog mig till Bride to be. Det var lite krångligt att hitta, men när vi väl var där provade jag säkert 10 klänningar. Min kompis som var med mig hade en favorit av de hon hade plockat ihop och den sparade vi till sist. När jag satte på mig den kände jag på en gång att det kunde vara "the dress". Dock vill jag göra lite ändringar. Jag vill inte ha släp. tycker att det känns jätteopraktiskt. Hur ska man kunna dansa och parta loss i släp liksom.Sen provade vi en annan som var en lite enklare modell som också kändes super! Det jag måste bestämma mig för är om jag ska ha den som är lite maffigare (men ändå enkel) eller den som är ännu mer enkel. Svårt val, för jag gillar båda. Men det känns bra att jag har börjat prova och kommit ifrån det jag har känt länge, att jag inte tycker att någon klänning jag tittar på känns rätt.
  • Igia

    Läskigt


    ozita skrev 2009-01-01 14:03:30 följande:
    Ja, gott nytt år på er alla! Nästa nyår är vi gifta! :)
  • Igia

    Mkt!


    ozita skrev 2009-01-01 14:10:51 följande:
    Jaaa... fast underbart!
Svar på tråden September 2009 del 2