Inlägg från: TesshjärtaFred |Visa alla inlägg
  • TesshjärtaFred

    September 2009 del 2

    Hej hej,
    nu har jag äntligen hittat hit. Jag tror att många av de som var i förra tråden kanske inte har hittat den här.

  • TesshjärtaFred
    Igia skrev 2008-12-17 10:59:00 följande:
    Hallå på er!Nu är jag hemkommen från New York och inga brudskor hittade jag. Så man kan ju undra hur jag ska hitta ngr här om jag inte hittade ngr där...
    Har du kollat på internet?
    Jag tänkte nog inte köra på klassiska brudskor utan några andra, typ silversandaletter. Om du breddar kanske det är lättare att hitta? Om du inte vill ha klassiska brudskor förstås...
  • TesshjärtaFred

    Oj vad genomtänkt folks datum verkar vara.
    Vi ska gifta oss den femte september av den enkla anledningen att det var det första datumet som var ledigt där vi ska vara. Jag ville egentligen gifta mig i mitten/slutet av augusti, men det var fullbokat, så då tog vi helt enkelt den helg närmast som var ledig = femte september.

  • TesshjärtaFred

    Åh, nu blev jag lite nedstämd. Hade bestämt med min maid of honour att vi skulle prova brudklänningar den 10:e januari. Men nu såg jag att ett av de ställen jag ville åka till, som jag hade störst förhoppningar på, har mellandagsrea nu tom tisdag och att de då säljer ut nästan allt. Sen ska de renovera butiken och det är inte säkert att de har öppet den 10:e.
    Problemet är att min tärna bor i en annan stad, och jag jobbar dessutom på måndag-tisdag så jag kan inte åka dit då.
    Irriterande!

  • TesshjärtaFred
    Igia skrev 2008-12-28 17:20:40 följande:
    Vad tråkigt, men när stänger de då? Du hinner inte dit efter jobbet?
    Jag jobbar 15-01. Men jag ska försöka ta mig dit innan jobbet, för de öppnar tolv. Problemet är att jobbar till 01 i dag också och är så jäkla trött. Men det får det väl vara värt tycker jag. =)
  • TesshjärtaFred

    Update: Jag orkade upp och tog mig till Bride to be. Det var lite krångligt att hitta, men när vi väl var där provade jag säkert 10 klänningar. Min kompis som var med mig hade en favorit av de hon hade plockat ihop och den sparade vi till sist. När jag satte på mig den kände jag på en gång att det kunde vara "the dress". Dock vill jag göra lite ändringar. Jag vill inte ha släp. tycker att det känns jätteopraktiskt. Hur ska man kunna dansa och parta loss i släp liksom.
    Sen provade vi en annan som var en lite enklare modell som också kändes super!
    Det jag måste bestämma mig för är om jag ska ha den som är lite maffigare (men ändå enkel) eller den som är ännu mer enkel. Svårt val, för jag gillar båda. Men det känns bra att jag har börjat prova och kommit ifrån det jag har känt länge, att jag inte tycker att någon klänning jag tittar på känns rätt.

  • TesshjärtaFred

    endless love skrev 2008-12-31 11:03:57 följande:


    Håller med Igia..Det brukar finnas ett fäste i kläningen för att kunna haka upp den för dans och så.. Då kanske det blir ett enkelt val: maffig klänning med enkel "parta loss" lösning!Lycka till... -gifta sig hör ju inte till det vardagliga direkt, så passa på tycker jag!!
    Förstår vad ni menar med att passa på, men jag har provat massa klänningar och de med släp känns inte som jag. Tycker att det känns som om jag klär ut mig. Vill att det ska kännas som om klänningen är som gjord för mig, och det gör den här klänningen, med ändringar. =)
  • TesshjärtaFred
    carolaj83 skrev 2009-01-07 21:37:14 följande:
    hur går de för er andra? förresten är lite snurrig har kanske frågat förut men när ska ni skicka ut era inbjudningar?
    Händer inte så mycket här heller. Vi bokade ju vår lokal och vigselplats redan i augusti, så det har varit lite segt. Men nu är det ju bara åtta månader kvar, varav jag kommer att vara borta minst 1,5 (eventuellt 4,5) månader på jobb,så jag tror att vi kommer att sätta lite fart snart.

    Vi har som sagt bokat lokal och vigselplats (allt i ett), och budgeten var det första vi satte, så vi vet hur mycket allt får kosta. Jag har provat en klänning som jag föll för men ska iväg med min maid of honour på lördag för att prova fler. När jag har bestämt mig ska jag maila olika svenska mellanhänder för att se vem som kan ge mig bäst pris att sy upp utomlands.
    Jag vet vilken ring jag vill ha, och ungefär hur vi ska duka, så det finns liksom tankar om det mesta.
    De stora grejerna vi ska bestämma nu är varifrån vi ska ta maten, och hur inbjudan ska se ut och om vi ska göra den själv eller beställa helt färdigtryckta. Vi tänkte skicka ut inbjudan runt midsommar.
  • TesshjärtaFred
    Igia skrev 2009-01-08 12:47:35 följande:
    Tesshjärtafred:Ska du iväg utomlands å jobba?
    Igia: Eventuellt. 1,5 månad kommer jag att jobba med Melodifestivalen, och då är jag bara hemma måndag-tisdag och jobbar typ dygnet runt resten av veckan. Det är hela februari och halva mars.
    Sen ska jag eventuellt jobba i London hela sommaren. Så då får jag sköta allting därifrån. =)
  • TesshjärtaFred
    Igia skrev 2009-01-08 15:56:50 följande:
    Vad roligt!Vad jobbar du som om man får fråga det?
    Igia, jag är nöjesreporter på Expressen. Väldigt kul.

    My och Erlend: Känner igen det där med inbjudningskorten. Ska ni göra själva eller beställa? Vi ska snart välja hur vi ska göra, har inte bestämt oss än. Ett tips om ni ska göra själva kan vara att kolla företagen för inspiration. Lycka till!
Svar på tråden September 2009 del 2