Inlägg från: Rebellen75 |Visa alla inlägg
  • Rebellen75

    Västeråsbrudar 2009 del 2

    Hej tjejer

    Jag finns till fortfarande

    Moon girl

    Grattis i efterskott ( jag fyllde också år i tisdags ) Mina syskon kommer på söndag och firar mig.

    Byggjobbarna blev klara med källaren idag, JIIIIIIPPPPPPIIIII. Det är så himla fint men nu behövs det bara ny inredning också. Idag har jag skurat 2 gånger men det är fortfarande byggdamm kvar, måste vara borta till på sön får man hoppas.

    Kommer vara ledig hela jul o nyår så nu kanske man kommer och få tid att planera ett bröllop. Skulle behöva någon som kan grilla till ca 90 st. År det någon som har något bra tips?

    God natt med er alla och ha en underbar jul

  • Rebellen75

    Hej Tjejer

    Har fått brev från Portättstudion för att bekräfta tid och dag innan allt blir uppbokat på Bröllopsmässan den 8/2. Vi har bokat kl 14 men måste bet bokningsavg för att det ska bli bekräfftat. Den 22 ska vi träffa dem. MEN nu börjar vi fundera ( mest gubben) om vi ska skjuta upp bröllopet till Sep. För vi är fattiga som kyrkråttor just nu efter renoveringen och det känns som vi aldrig kommer hinna. Känns ganska hopplöst just nu. Måste kolla igenom vår budget och räkna mer exakt på allt. Så nu har vi till den 22 och försöka fixa det för då måste vi ha bestämt hur vi ska göra.

  • Rebellen75

    Det är det enda vi har betalat 1000kr till Brunnby så det får man väll anse att man kastat i sjön om vi skjuter på det.

    I sep fyller m2b 40år så vi funderar på och slå ihop festerna till en.

    Kan rekomdera Bergströms plattsättning de är riktigt bra men lite dyrare. Men de gör allt och höll tiden de sagt.

    Har inte pratat om det men var för ett par år sedan tyckte då inte det var något men då var vi inte så här nära ett bröllopsdatum. Vi får se.

    Är det någon fika på gång? Skulle vara kul och se er igen.

  • Rebellen75
    Rebellen75 skrev 2009-01-10 23:28:40 följande:
    Har inte pratat om det men var för ett par år sedan tyckte då inte det var något men då var vi inte så här nära ett bröllopsdatum. Vi får se.
    Detta är svaret till om vi skulle gå på mässan, man är lite snabb ibland
  • Rebellen75

    Vi ligger inte bra till alls. Måste nog gå och köpa inbjudningskort snart. . Fixa maten? Vem? Har ingen aning om något känns det som men nu känns allt så trist när man ej ens inte vet om det blir brölopp i vår eller ej.

    har planerat detta datum i över ett år - Har man gått ner i vikt som man tängt- NEJ inte ens ett kilo. Gud vad jag låter tråkig.

    Är ganska trött just nu har jobbat i 12 timmar nu så huvudet börjar tröttna. Väntar just nu på skjuss hem.

  • Rebellen75

    jag ska till porträttstudion imorgon och bekräfta min bokning. MEN det blir inte bröllop i maj Vi funderar nu till hösten när gubben fyller 40 och slår ihop festerna. Måste ringa runt och kolla vad som är ledigt. Jag som har varit ute i så god tid med mina bokningar och nu måste man börja om, inte roligt. Kan inte riktigt släppa taget om "mitt" datum 090509.

  • Rebellen75

    Hej tjejer!!

    Idag har jag bokat om allt. Så allt jag hade gjort innan var ledigt det nya datumet som blir 19 sep. Så nu har jag helt plötsligt 8 månader till att planera på. Allt känns bra nu hade riktig ångest från början. Gubben min fyller 40år den 16 sep så nu blir det 40års fest med bröllop

    Men vi har sagt att vi ska fixa med allt som är kvar så det är klart nu tills i vår, som om vi skulle gifta oss fortfarande i maj.

    Så nu alla Västerås par som hade tänkt att gifta sig i maj är Brunnby herrgård ledigt den 9maj

  • Rebellen75
    MoonGirl skrev 2009-01-22 18:26:53 följande:
    Vad kul! Ja, då har du flera månader till att planera erat bröllop! Förlorade du bokningsavgiften från Brunnby gård, eller gick det bara att ändra datum utan att behöva betala in en ny bokningsavgift?
    Birgitta flyttade bara över de 1000kr jag bet - kanon. Så nu har vi inte förlorat några pengar heller.
  • Rebellen75

    Jag har bokat kyrka kl 16, Fotograf kl 14, Hår och make. Naglar 2 dagar innan kl 16 och provmake och ansikts bahandling veckan innan kl 15.30 Så det känns så skönt nu innan bröllopsmässan när det säkert blir massa bokningar.

    Jag funderar på att skriva så har på inbjudningskorten:

    Första sidan

    XX fyller 40 det ska vi fira.....

    Andra sidan

    ..... med en bröllopsfest!!!

    Välkomna att fira med oss bla bla

    Tror att det blir bra, finslipar nog på det men typ något sånt.

  • Rebellen75

    Du kommer säkert ha abstines besvär ett tag, men det går över. Lycka till med flytten.

Svar på tråden Västeråsbrudar 2009 del 2