• Kampi

    Västeråsbrudar 2009 del 2

    Hej tjejer, vad roligt det är att läsa allt ni har skrivit i denna tråd! Jag har varit helt oengagerad på bröllopstorget de senaste månaderna främst på grund av tidsbrist.

    Var också på mässan i helgen, det mesta är dock redan färdigplanerat och ordnat men lite inspiration fick jag nog allt.

    Bor i Uppsala så när man väl är i Vås så får man passa på att göra llt samtidigt så vi hann också träffa konditorn på Systrarna Ericsson i helgen så nu är tårtan designad, det känns jättebra!

    Största bekymret just nu är våra inbjudningskort som vi beställde från USA i december, de påstår att de skickades iväg förra veckan så nu hoppas jag verkligen att de dyker upp snart...

  • Kampi

    Jag tänkte också fixa håret på Salong Johnas, har aldrig varit där men har hört att de ska vara bra! Har du någon ungefärlig prisuppgift för brudhår och smink?


    Barret skrev 2009-02-10 20:22:31 följande:
    Jag går hos Malin på Salong Johnas. Hon är toppen.
    Gällande bröllopsresa så bokade vi vår resa för två veckor sedan. Känns så bra! Först flyger vi till NYC och stannar där i två dygn, sen flyger vi till Las Vegas och där startar roadtripen mot San Francisco, LA och San Diego. Vi åker i juli och jag hoppas att vi ska överleva värmen då.
  • Kampi

    Ja men visst har vi träffats! Hur går det med planerandet? Hur många gäster har ni bjudit? Vad kul att du skrev här!

    Åsa i London skrev 2009-02-14 21:29:04 följande:
    [citat]
    Hej tjejer!!Har varit inne och läst vad ni skrivit ett antal gånger nu och tänkte att det var dags att vara med på riktigt... Gifter mig precis som Kampi den 23 Maj. Kampi, tror vi sågs i Stadshotellet då vi var där och tittade på salen..? Vigseln blir i Romfartuna kyrka och festen, som sagt, i Stadshotellet, stora salen.

  • Kampi

    Vi beställde tårtan från Systrarna Ericsson för någon vecka sedan, det kommer att bli vita bakelser till varje gäst (och en större till oss) med en vit gerbera med rosa mitt på bakelsen och ett brunt band kring botten. Tårtan innehåller kritvit sugarpaste, choklad, hallon- och passionmousse. Vi fick provsmaka den i fredags och den var supergod!

  • Kampi
    Rebellen75 skrev 2009-02-25 09:14:59 följande:
    Vad fick ni betala för bakelserna? Är lite sugen på det också.
    Vi betalar 49:- per bit!
  • Kampi

    Man kan säga att det är en sockersmet eller sockerpasta som man kan ha istället för marsipan på tårtan. Enligt konditorn kan marsipan kan aldrig bli kritvit då den innehåller mandel som bryter färgen, sugarpaste kan däremot var kritvit. Det är också ett bra alternativ om man har gäster som är mandelallergiker

    Jag ville ha en riktigt krispigt vit tårta så sugarpaste var ett bra alternativ.


    MoonGirl skrev 2009-02-25 13:31:07 följande:
    Vad är sugarpaste för något?
Svar på tråden Västeråsbrudar 2009 del 2