• miss u

    Västeråsbrudar 2009 del 2

    Hej brudar!

    Nu är det dags för del 2 av Västerås-tråden. Här tipsar och utbyter idéer hej vilt.

    Även ni som planerar bröllop i Västeråsområdet på en annan tid än 2009 är självfallet välkomna.

    En hyfsad kronologisk lista över brudar och vigslar/festlokal:
    Barret ? Badelunda kyrka, Björnögården 090502
    Norpans mamma - Badelunda kyrka, Brunnby gård 090502
    Rebellen75 - Hubbo kyrka, Brunnby gård 090509
    Kampi - Strömsholms slott, Västerås stadshotell 090523
    Ia o Puh ? Badelunda kyrka, Brunnby gård 090606
    Sanste - Skerike kyrka, Brunnby gård 090613
    mysan31 - Skultuna kyrka, Scoutstugan Skultuna 090620
    Tessisen - Lundby kyrka, Västerås stadshotell 090718
    miss_u - Säby kyrka, Hamnmagasinet Borgåsund/Lagersbergs kursgård 090718
    Donna Fortunata - Vigsel i trädgården, Thottska villan 090801
    BrideToBe09 - Vigsel och fest Schenströmska 090808
    Mangos - Kungsåra kyrka, Kungsbyn 090808
    MoonGirl - Badelunda kyrka, Brunnby gård 090815

  • Svar på tråden Västeråsbrudar 2009 del 2
  • miss u

    Barret: Har ingen bild på klänningen och lyckas inte ladda ner nån heller. Du kan se den på www.asperabride.com, och sen gå in på collection, evening och så är det nr 1438 (rödrosa klänningen i mitten). Fast jag ska ha ivory-färg tror jag.

  • miss u

    Tack! Jag gillade modellen jättemycket. Det går att skriva ut bilden på hemsidan i A4-format, så det tänkte jag göra till resan. Sen kommer jag nog göra en lite egen design på baksidan eftersom ursprungsmodellen inte hade nåt släp.

    Ivory passar oss nordbor sa skräddaren som jag var hos, så hon hade mest såna. Knappt nå vita alls och inte i min storlek.


    Barret skrev 2008-11-25 15:22:56 följande:
    Den var ju en jätte fin klänning! Min klänning är också ivory, tycker det är superfint! Glöm inte ta med dig lite bilder på klänningen på din resa :o).miss u skrev 2008-11-25 15:16:54 följande:
  • miss u

    Tack! Den var den första klänningen jag såg när jag kom dit, och var även den sista jag provade. Testade flera andra där emellan, men var ingen som var lika bra. Eftersom jag låg mellan två storlekar (som vanligt) kunde jag få snörning bak om jag köpte den hos skräddaren. Hon skulle då beställa den mindre storleken för då blir det snyggt med snörningen. Snörning är ju även bra om man går upp eller ner i vikt. Gillar snörning.


    MoonGirl skrev 2008-11-25 16:04:26 följande:
    miss u skrev 2008-11-25 15:16:54 följande:
    WOW! Den var verkligen jättevacker! Det blir fint med Ivory-färg!
  • miss u

    Jag tycker helt klart att du ska prata med Mary Kay-tjejerna. Vore ju kanon att få gratis sminkning. Har varit på sånt där möte en gång och det är ju bra grejer.

    Då är vi tre som är på nu då?
    Barret
    miss u
    Tessisen


    Tessisen skrev 2008-11-25 18:10:54 följande:
    jag e också med på s.boxen. Har kamera. Kanske kan vara hos oss. Beror på om sambon jobbar eller inte. Vet mera nu i slutet av veckan. Ska jag prata med Mary Kay tjejera om sminkningen?
  • miss u

    Här var det tomt, så jag får väl ta och skriva lite nyheter själv då.

    På måndag verkar det bli möte med Marit. Sambon vill inte följa med, så jag kommer gå själv. Han är så intresserad av själva fotograferingen utan vill mest ta det som det kommer. Själv vill man ju helst planera alla foton. Lite trist att han inte är lika engagerad, men samtidigt finns det ju bitar i planeringen som jag inte riktigt brinner för. Det är väl bra att man är olika.

    Idag tänkte jag också ringa till kyrkan och ta bort preliminärbokningen så det blir en riktig bokning och ge önskemål på en präst som är vän till sambons familj. Hon träffade vi ju när vi var och tittade på Säby kyrka. Hon är i stort sett lika lång (kort) som jag, så då ser jag inte så liten ut där framme. Tänkte jag skulle kolla om vi får hänga nåt i bygdegården innan vigseln. Har ju 1½ timme över mellan fotografering och vigsel.

    I morgon är det dags för möhippa för sambons lillebrors blivande fru. Det blir skoj! Ska härga lite på Arosfortet bla. Nån som varit där? Jag har bara varit på Boda Borg, men det verkar vara typ samma grej.

  • miss u

    Ekoooo. Såå tråkigt att jobba, så jag måste hänga lite här trots att ingen skriver.

    Nu är kyrkan bokad på riktigt. Läskigt och härligt på samma gång. Det gick jättebra att vara i församlingsgården som ligger precis intill innan vigseln. Så nu har vi tak över huvudet om det skulle ösregna, vilket vi inte hoppas på!

    Marit insisterade på att sambon skulle följa med på mötet. Så nu har jag "tvingat" honom till det. Undrar hur jag ska kompensera det. Kanske med secret boxen sen.

  • miss u

    Moongirl: Vad kul att du skriver. Livar upp min dag på jobbet.

    Vad skönt att din sambo också tycker att det är onödigt med fika. Trodde min bara var tjurskallig, men då ligger det alltså i generna. Min har också blivit tvingad att följa med, och jag tror säkert att han inte kommer att ångra sig.

    Vi ska antingen ha festen i Hamncafét eller på en kursgård. Jag har bokat upp församlingsgården ett par timmar INNAN vigseln. Vi ska fotas vid kyrkan innan vigseln (kl 12:30-13:30, vigsel kl 15). Så om det skulle ösregna så har vi tak över huvudet. Tror säkert att det går att stå under nåt träd, men skönt att ha ett krypin iaf. Hänger du med bättre nu?

  • miss u

    puma: Klart du får vara med och hänga här. Välkommen! Hur långt har ni kommit i planeringen?

Svar på tråden Västeråsbrudar 2009 del 2