• ElMac

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    Får man hänga på? Vårt datum är 090807 :) Har inga problem med bröllopssvit då vi ska ta en liten roddbåt ut till en segelbåt och sova på. Vi kommer att ha en borgelig vigsel på ett naturreservat :)

  • ElMac

    Vi var dit. Visst det var kul att gå på en sån mässa men jag vet inte om det gav så mycket..
    Jag störde mig mest på att det var sjukt trångt och folk envisades med att gå med barnvagn i de trånga passagen så man inte tog sig fram. Dollarna som man fick i entren för att spela till sig fina vinster väntade vi länge på att få spela upp. Strosade runt ett tag och då vi var klar var väl klokan halv tolv så vi tänkte att vi kunde vänta till man kunde börja spela. Två över var det lång kö. 15 över hade de inte hänt ett skit med kön så vi gav upp och gick ut. Jättetråkigt att man inte kunde använda sin inträdeslott :(

  • ElMac

    Det var lite lustigt, efter mässan gick vi först på Lobbyn, det var tomt då vi kom oh då vi gick var det sjukt mycket folk. Konstnärsshoppen ligger typ vägg i vägg så då kikade vi in där och den butiken var det betydligt mer folk på när vi gick ut. Sen gick vi på högtidskläder, då vi kom dit var det en som provade och när vi gik var affären full. Sen fortsatte de på samma vis på Twilfit och Lagerhouse. Typ alla affärer vi gik in på var tomma då vi kom oh fulla då vi gick :s

    Hur var det på kvällen förresten, någon som var där?

  • ElMac

    Ååh typiskt att jag inte visste att änglalikt har begagnade saker, hade gärna köpt en sån då vi planerar ecobröllop..

  • ElMac
    violla skrev 2009-02-03 20:15:45 följande:
    ohh.. en båt lät mysigt....Undra om det finns någon som har en fin båt här runt sjön
    Jag tror de kommer bli toppen. De är sambons mosters segelbåt som vi tänker "pimpa" lite :)
  • ElMac
    MariaNoll9 skrev 2009-02-06 23:09:44 följande:
    Var har/ska ni köpa era ringar?Jag vill inte lägga särskilt mycket på ring, så min fundering nu är att sätta stenar i min ganska breda förlovningsring, vem gör sånt?
    Vi har varit på titanrngar i härnösand och sett ut våra ringar.

    och ja tycker att de är en smart idé att kontakta en guldsmed och pimpa befintlig förlovningsring. ÄR den bred och du vill bära den senare så kanske de blri för mycket med två och då skulle jag gjort som du!
Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...