• 010809

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    Jag var på högtidskläder i fredag.. i min storlek fanns det säkert 7-8 klnningar.. men inte så mycket som var intressant.. de får ju inte in 2009 års klänningar för än i januari.. det är riktigt dåligt att det ska vara så säsongsberoende!

    att hon är lite snorkig har jag hör flera gånger förut.. å nu med egen erfarenhet så kan man väl säga att hon inte är något charmtroll, men trodde det skulle vara värre endå..

    Atelj A&K har fått in 2009s klänningar, men bemötandet tycker jag inte var så mycket bättre..

    Hoppas det blir trevligare på änglalikt för dig!! du får berätta om du hittar nått *nyfiken*

  • 010809

    nja, då har hon nog inte riktigt koll.. för jag frågade på A&K eftesom högtidskläder sagt att de fick in dem så sent.. men A&K fick prov på 2009 redan i sommras.. (hur det nu kan räknas som 2009 mitt i sommaren 2008)

    nej, absolut inte.. jag har provat 5 klänningar totalt.. vet inte alls vad jag vill ha för modell å så..behöver prova mycket mer innan jag vet..det är så svårt, de man tycker är fina på nätet kanske inte passar min kroppsform alls.. vet du vad du vill ha för modell?

    men av de få jag provat blev jag förvånad över hur tunga de var och svåra att röra sig i.. =/

  • 010809

    korsettsnörning vill jag oxå ha, det är lite mer generöst mot figuren.. så man inte står med en förliten klänning när det är dax =) sedan vill jag nog ha den i taft.. men hade man bara haft två val att göra hade det ju varit lätt =)

    Ne, det kan vara svårt att hitta.. men jag tror det löser sig, man känner nog när man tar på sig den det blir =)

    haha, ja tur jag har många månader på mig att träna =P

  • 010809

    Ni som har varit på änglalikt, vet ni vad har de för öppettider?

  • 010809

    Aha, men det är ju perfekt.. eftersom man själv har ett jobb som ska skötas oxå =)

    Vill nu skrev 2008-11-17 18:44:34 följande:


    Hon har tidsbokning, så det är bara att ringa henne på 070-2333798 och boka. Tror att det är mestadels kvällar och helger, eftersom hon har ett "vanligt" jobb också.
    SommarNoll9
    Självklart är det ok, alla är välkomna här! =)

    Vi kommer att vara i stallet i strömbäck..
    det beror ju på vad ni vill ha för lokal, om det ska vara en restaurang eller om ni ska catera mat..
  • 010809

    ååå vad spännande!! =) är det klänningen i ditt galleri? den såg jättefin ut, så sval å enkel och elegant! =) när ska du få den?

  • 010809
    SommarNoll9 skrev 2008-11-18 13:39:09 följande:
    Vi hade tänkt catera mat. Har varit ute i Baggböle och pratat med dem, men det är för dyrt tycker vi, likaså sävargården och skeppsvik. Blev dock helt kär i Baggböle, det är ju så himla fint därute och särskilt nu när de gjort om en del.
    Ja det är ju lite mer exklusiva ställen, å väldigt fina.. ett tips på lokal annars i väldig fin miljö är ju svedjans kapell i tavelsjö.. vet dock inte riktigt vad det kostar att hyra lägergården för fest..
  • 010809

    Vill nu: vad spännande att vänta på allas reaktioner =)

    Hur gör ni när ni väljer toastmaster och värdpar?
    Vi hade ett självklart förstaval på toastmaster, men av olika förståliga orsaker tackade han nej..så nu står vi på noll igen.. letar ni efter några speciella kvaliteter? Bör två värdar känna varandra för att sammarbeta bättre?

  • 010809
    SommarNoll9 skrev 2008-12-03 13:14:56 följande:
    När det gäller toastmaster så väljer vi utifrån hur de är som personer samt hur väl vi känner personen. De vi väljer mellan är båda väldigt sociala och framåt, lite spexiga Värdpar kan ju vara en fördel om de känner varandra för att lättare kunna samarbeta... men delar man upp uppgifterna mellan dem så kan det ju funka bra ändå.
    mm, låter ungefär som jag resonerar oxå.. problemet är då bar att det inte finns några i vår bekantskapskrets som motsvarar kraven.. =/ men men, får fundera vidare å ta bästa möjliga alternati..
  • 010809
    annaomatte skrev 2008-12-04 11:21:52 följande:
    Hej på er! Tänkte bara komma med lite egna erfarenheter från vårt bröllop som vi hade i augusti. Ta det för vad det är - goda råd och inget annat! Man kan förstås göra precis hur man vill och det blir garanterat den roligaste och finaste dagen i era liv hur som helst!! Vi sparade en hel del pengar på att laga all mat själva, förstås med massa hjälp från släkt och vänner. Festen var i Stöcke Bygdegård och den är helt fantastisk när man vill duka fint och göra mysigt! Välutrustat kök och billig hyra. Kan varmt rekommenderas. Klänningarna (både min brudklänning, tärneklänning och näbbklänning) beställdes på www.littlecoral.com, de var helt otroligt fina och kom när de förväntades och såg precis ut som vi ville med mått och färg och allt. Fotografen vi hade var helt okej, dock blev det lite missförstånd mellan oss och därför blev vi inte helt nöjda. Men som porträttfotograf är hon som sagt helt okej. (www.piasfoto.se). Smink och hår för bruden och följet gjordes på Red and Black (www.redandblack.nu) och vi var jättenöjda! Har aldrig känt mig så vacker nånsin. Emma som äger stället är hårstylist och make-upartist (men inte frisör dock) och billig i jämförelse med många salonger där det jobbar frisörer. Det har säkert sina olikheter, men för oss fungerade det jättebra på Red and Black!Ni kanske inte ens var intresserade, men jag tänkte att jag hade blivit glad över lite tips när jag var i planerings-stadiet. :) Hoppas att ni får världens bästa dag på ER bröllopsdag!!Anna
    Tack för råden.. det är jättebra att få höra hur andra löst saker å ting och få lite resensioner av vad de valt! =)

    Alltid är det nått nytt tips!
Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...