Inlägg från: Hemlig2009 |Visa alla inlägg
  • Hemlig2009

    23 maj 2009

    Kul!

    Vårt ringproblem börjar få en lösning vilket är så skönt. Just nu är vi ringlösa men nya ska beställas. Hoppas vi får rätt den här gången!

  • Hemlig2009

    Hindersprövningen är giltig i 4 månader så den går utmärkt att skick in nu. Lite mysigt.

  • Hemlig2009

    Nja, det är faktiskt 4 månader kvar så släpp paniken.

  • Hemlig2009

    Min sambo ska boka bröllopsnatten. Det är ganska viktigt pga vi är ute vid havet och det bara ligger ett hotell där. Dessutom ska jag bli sminkad och påklädd på rummet så det kan inte vara något vanligt dubbelrum. Han ringde igår, och sedan hörde jag hur han sa att att han skulle återkomma. Kom sen och satte sig hos mig i soffan och flämtade hur dyrt det var!

    Jag frågade hur många gånger han tänkte gifta sig och om då summan 1800 kr är så farlig. Nej, det höll han ju med om. Skulle fixa det idag sa han, vilket säkert betyder någon gång nästa vecka.

  • Hemlig2009

    Ja, vanliga rum kostar 1800 så detta var tillägget. Så detsamma för oss. Fanns även ett tillägg på 2500 kr för ännu större rum (svit) men dit sträcker han sig nog inte.


    Tillde skrev 2009-01-27 09:43:52 följande:
    Hehe vi betalar 3500sek för bröllopssviten på ett nybyggt Spa-hotell precis vid havet! Sambon, jaaa han flämtade hehe och jo det gjorde jag med fast det är verkligen once in a lifetime och jag ser fram emot det sååå mycket! Får ha rummet till 18 dagen efter, frukost på rummet och tillgång till hela spa-avdelningen dagen efter så man verkligen kan pusta ut och njuta och prata igenom dagen innan
  • Hemlig2009

    Glömde säga, också Spa-hotell direkt vid havet. Mysigt!

  • Hemlig2009

    Jag med, ska köpa kuvert och frimärken idag då själva korten blev färdiga i söndags. Tror vi skickar dem denna veckan, varför vänta?


    GladaEmma skrev 2009-01-27 10:59:07 följande:
    23e maj som gäller för oss oxå. Ska beställa klänningen på fredag och pysslar för fullt med inbjudningarna =)
  • Hemlig2009

    Kunde inte låta bli att le lite. Jag skrev först en inbjudan med bara förnamnen (som man ju kan göra), men sen blev jag så osäker på om alla skulle förstå vilka det handlar om så jag var tvungen att formulera om.

    Vi förlovade oss på juldagen och i maj har vi varit ihop i 2 år så detta kanske inte är vad alla förväntar sig, än iaf. Så bättre att vara riktigt tydlig!


    lecaroline skrev 2009-01-27 11:26:47 följande:
    Ibland blir man så trött på sig själv..Jag gör mina inbjudningskort själv och jag har suttit och pulat med innehållet.Igår printade jag några för jag tänkte börja klippa och klistra.Idag upptäcker jag att jag faktiskt inte skrivit vem som ska gifta sig någonstans!! Det vet ju typ alla ändå, men gud vad jag hade fått äta upp det med pikar och skämt. Så det var bara att börja om igen..
  • Hemlig2009

    Ha ha, nä precis!


    lecaroline skrev 2009-01-27 11:46:45 följande:
    Jo, man vill ju inte att de ska bli förvånade när man stiger in i kyrkan.. F-n var det den Caroline. : )
  • Hemlig2009

    Ja, vi tittade på Bonde-bröllopet igår och både jag och min sambo tittade på varandra när de svarade ja i kyrkan. Blev helt nervösa och pirriga båda två!

  • Hemlig2009

    Men, jag vill inte lägga infobladet inuti inbjudan. Vill ju att de gästerna ska öppna och kunna läsa på en gång.

    Vi har lämnat tre inbjudningar personligen när vi ändå har setts och alla de tre fick fram infobladet iaf. Kan vi gå på den statistiken tro?

Svar på tråden 23 maj 2009