Inlägg från: GladaEmma |Visa alla inlägg
  • GladaEmma

    23 maj 2009

    23e maj som gäller för oss oxå. Ska beställa klänningen på fredag och pysslar för fullt med inbjudningarna =)

  • GladaEmma

    Vi har inte riktigt bestämt oss ang kuverten än. Första tanken var att använda cellofankuvert som man ju ser inbjudan rakt igenom, men vi har inte testat hur det ser ut än så vi får se. Om inte det är snyggt så blir det till att köpa kuvert relativt snart.

    Jag ska göra en inbjudan idag på lunchen. Hoppas det blir lika snyggt som jag tänkt mig =)

    Posten kommer ut med frimärken "Tillsammans - för hjärtliga hälsningar" på torsdag så det blir till helgen.


    Hemlig2009 skrev 2009-01-27 11:00:29 följande:
    Jag med, ska köpa kuvert och frimärken idag då själva korten blev färdiga i söndags. Tror vi skickar dem denna veckan, varför vänta?
  • GladaEmma

    Ojdå. Ibland blir man bara så hemmablind att man knäcks!

    Jag har till och med bett mina föräldrar "korrekturläsa" så att jag inte missat nått...


    lecaroline skrev 2009-01-27 11:26:47 följande:
    Ibland blir man så trött på sig själv..Jag gör mina inbjudningskort själv och jag har suttit och pulat med innehållet.Igår printade jag några för jag tänkte börja klippa och klistra.Idag upptäcker jag att jag faktiskt inte skrivit vem som ska gifta sig någonstans!! Det vet ju typ alla ändå, men gud vad jag hade fått äta upp det med pikar och skämt. Så det var bara att börja om igen..
  • GladaEmma

    Tihi ojdå! Jag hade först skrivit mobilnumren till våra toastmasters, men kom på att jag nog får ta bort dem för de pluggar i Frankrike under våren!


    Tillde skrev 2009-01-27 12:09:02 följande:
    Hehe jag skickade ut inbjudningarna, läste igenom dem 8496734829ggr innan. Dagen efter ringer min toastmaster... "Mathilda, jag har ju ingen hemtelefon" Hehehe jag hade skrivit ett gammalt nummer han alltid haft förut, han har tydligen inte haft det på tre år! Inte konstigt att han aldrig svarat då jag ringt hem till honom
  • GladaEmma

    Vi kommer fästa informationen i kortet och sen ha själva inbjudan framför - kommer alltså ha inbjudan och informationen på samma ark och viker den så att man lyfter på inbjudan och då ser informationen.


    Hemlig2009 skrev 2009-01-28 08:49:38 följande:
    Men, jag vill inte lägga infobladet inuti inbjudan. Vill ju att de gästerna ska öppna och kunna läsa på en gång. Vi har lämnat tre inbjudningar personligen när vi ändå har setts och alla de tre fick fram infobladet iaf. Kan vi gå på den statistiken tro?
  • GladaEmma

    Superläckra skor. Önskar jag kunde gå i såna klackar!


    Tillde skrev 2009-01-28 09:00:30 följande:
    Testar igen www.have2have.se/product.aspJo i efterhand så ahde jag valt att lägga den i inbjudan, kände också att jag inte ville ha infobladet i utan "för sig" men det ångrar jag idag. jaja inget kalas utan lite strul på vägen
  • GladaEmma

    Tycker olika nyanser av rosa är hur snygga som helst ihop. Vi kommer ha ganska ljusrosa blommor (exempelbukett finns i mitt galleri) och sen har vi en typ av rosa på monogramet, en på inbjudan - dessa påminner iofs om varandra. Men sen ska jag ha ett rosa band på min klänning och detta kommer nog vara något mörkare. Ska sen försöka hitta ungefär samma rosa färg som bandet till näbbklänningarna.


    Tillde skrev 2009-01-28 09:06:14 följande:
    Hehe jaaaa, jag HOPPAS att jag kan det Ett tag iallafall De är ju lite mer rosa än gammelrosa i nyansen, kan väl funka ändå va? Jämförde med tärnklänningen som styr temat och det skar sig inte tycker jag men shit vad osäker man blir...
  • GladaEmma

    Tillde
    Vi kommer ha vita blockljus med vårt monogram på. Ska lägga murgröna på borden. Kommer inte ha några placeringskort utan kommer skriva gästens namn på festprogrammen istället. Programmen kommer ha papper i vit pärlemor och monogrammet ska tryckas på dem.

  • GladaEmma

    TACK :D


    Tillde skrev 2009-01-28 10:02:00 följande:
    Låter superfint!!!
  • GladaEmma

    Min m2b börjar oxå bli riktigt intresserad nu - håller med, det är hur kul som helst =)

    Ja frimärken kommer imorgon - ska köpa massor :P


    Moninan skrev 2009-01-28 10:47:24 följande:
    har köpt kuvert till inbjudningskorten och var extakt samma färg som inbjudningskorten! Så sambon gör iordning korten och jag ska skriva alla adresser på kuverten. Då slipper jag all vikning och pappersskärning.Ska tydligen komma hjärtfrimärken på torsdag så det blir perfekt.min blivande börjar bli väldigt intresserad över bröllopet nu. Superkul!
  • GladaEmma

    Tror det är så =)


    Tillde skrev 2009-01-28 11:23:58 följande:
    Det måste vara nåt som går för sådär är min kille med, blir liiite mer intresserad för varje dag som går Kanske börjar bli mer verkligt för dem precis som för en själv!?
  • GladaEmma

    1-20 g enkelt porto
    20-100 dubbelt porto


    lecaroline skrev 2009-02-05 09:30:53 följande:
    Jag trode också att jag behövde dubbelt porto. Men det gjorde jag inte är det inte upp till 100g??Jag har tjockt A4 papper på klistrat papper i och ev färdbeskrivning, sedan blev det ju självklart stora kuvert och de väger ju de med..Jag är jätte nöjd!!
Svar på tråden 23 maj 2009