• Ammo

    Glittertråden fortsätter, nr12?

    Då fortsätter vi i ytligare en tråd, tror det är nr 12 eller. Yllo, Blue Topaz. Izunia, Viktory och Ammo heter vi som skriver här sedan snart 2,5 år tillbaka.
    Alla är gifta så bejöver ni råd och hjälp så svarar vi förstås på dina frågor.

  • Svar på tråden Glittertråden fortsätter, nr12?
  • Ammo

    Hoppas ni hittar hit tjejer!
    Såg att den andra tråden stängts.

    Har du kommit hem än karin?

    Har sjukt mycket på jobbet igen, men det är hanterbart denna gång, men det är därför jag inte hunnit skriva så mycket här sista veckan.

    Hur mår ni?

    Hur går det med era babbar Iza och Vicky?

  • Ammo

    Vad skönt. Jag sitter varje kväll med datorn i knät framför tv´n. Lite jobb, lite surfa, lite kolla tv.
    Jag skrev till dem med om den nya tråden i deras inkorgar och att jag hoppas de vill titta in här lite mer.

  • Ammo

    Ja det är verkligen en vane sak med tangentbordet, haha. Har endast använt bärbara i 4 år nu, innan hade jag bara stationär och tyckte det var jättekonstigt att byta till bärbar och annat tangentbord. Nu är det tvärtom, kan knappt skriva på ett vanligt.

    Har så ont i benen, stått och hållt utbildningar i ca 8 timmar i dag. Önskar jag kunde vara ledig i morgon, men måste åka till örebro, blir väl en 50-60 timmars vecka igen...

  • Ammo

    haha, visst ser det kul ut när de gör alla konstiga miner när de får saker i munnen
    Lucas har som tur är varit matglad ända från start och är det fortfarande, men är lite kräsen på vissa saker. han idisslar i munnen och sen åker de ut i haklappen de bitar han inte gillar.

    Ja juklapparna måste jag också börja med snart. Martin hatar att handla så det brukar bli jag som får handla så gott som alla utom min egen då. Men jag o andra sidan tycker det är kul att shoppa så det gör inte så mycket.

    Nyår?! Så långt har jag inte kommit i planeringen än. Blir säkert tillsammans med några av våra kompisar som har barn, vilket börjar bli de flesta nu. Säkert hemma hos någon på en stillsam middag och sen skjuter några raketer...

  • Ammo

    Vad glad jag är att ni äntligen har kommit tillbaka och skriver
    Trodde ett tag att nu rinner tråden ut i sanden och vi tappar kontakten
    Men jag hoppas ni har tid att titta in ibland!

    Vad tråkigt att du inte njuter av denna graviditet Karin, stackare. Men tänk på resultatet, vad som komma skall, då är det värt att ha lite ont.
    Och vad skönt att få åka iväg på tu man hand.

    Vi sitter och kollar resor just nu, ska åka tillsammans med ett kompis par som fick barn samtidigt som oss. Ska åka på sportlovet, i slutet av februari. Så jag var runt i stan idag och tog hem lite kataloger.Så skönt att se fram emot något varmt!
    Ser ut som om det lutar åt Teneriffa just nu. Har varit på gran Canaria så jag vill se en annan ö nu.
    Någon som kan rekommendera något hotell, ställe, ort?

  • Ammo

    Stackare som måste sova brevid era snarkande karlar! Jag har nästan fobi mot snarkningar, kan omöjligt sova, blir galen!
    Martin kan snarka till litegrann (något han börjat med sista halvåret) när han ligger på rygg. Men då sparkar jag till honom och då vänder han sig på sidan och tystnar direkt. Men detta händer bara ibland som tur är.

    Mycket kan även hänga på vikten. 2 av Martins kompisar snarkade som grisar när de var lite överviktiga (inte tjocka). Nu är de vältränade och snarkar inte alls längre.

    Men det är tur att det finns operationer mm som kan hjälpa.

  • Ammo

    Åh Vicky. Jag förstår dig så väl. Men du är inte ensam om att känslorna svalnar för mannen din. Det är såååå vanligt att känna så, speciellt för mammorna.
    Jag drabbades av precis det samma, mina känslor för Lucas bubblade över totalt och de för martin försvann nästan. Men det är naturligt men förstås oroväckande tycker man.
    Men om det ger dig tröst så kommer de sakta men säkert smygande tillbaka, men det tar sin tid.
    Du är full av hormoner och kärleken till ditt barn kommer defenitevt inte svalna. Men nu eftrer 1,5 år är man ute i bubblan, lämnat den intensiva perioden och allt är vardag och en del av livet.
    Då har man mer tid för varandra och behöver varandras råd och tankar, oftast handlar det om barnet men man är två och inte själv som man är under första tiden.

    Men martin var dock väldigt omsorgsfull, han var uppe varje natt och bytte blöjorna eftersom jag ammade och satt uppe så gick han upp i 2 min och tog blöjorna i alla fall.
    Det var han som vankade de nätterna Lucas inte ville sova och det blev han som gjorde grovgörat hemma.

    Men de förstår inte och kommer aldrig förstå hur det är att vara själv hemma under frmför allt första halvåret när allt är nytt. Det är MER än ett heltidsjobb! Har man tur kan man sätta sig på toa, har man tur så kan man ta en duch någon dag i veckan , nej men så kännde jag till och från.
    Trots det fick vi ett skolboksexempel som varken skrek, var ledsen osv, men det är hela omställningen i livet som vänder upp och ner på allt.
    Det är tur att kärleken övervinner allt så man klarar det.

    Men ni måste prata, måste våga gråta, det är inte en dans på rosor, han måste förstå till den grad det går.

    Kram på dig, alla klarar det, även du!

    nej nu blev klockan så där mycket igen, suck kommer aldrig i säng i tid.

    god natt!

  • Ammo

    Nu har vi bokat resa!!
    Åker till Teneriffa en vecka den 24 feb, åh vad jag längtar redan! Åker tillsammans med ett martins bästis m familj.

    Har bytt till vinter/jul gardiner nu, startade lite i förtid. Men vi ska på dop mm nästa helg så nu har jag bara ljustakar, stjärnor och de kvar.

  • Ammo

    hej!

    Skrev massor i går kväll men så dog batteriet på datorn och då orkade jag inte skriva om allt, suck.

    Jag tror stakarna ev åker upp i morgon om jag hinner men jag håller hårt på att de inte ska tändas förens på söndag.

    glömde berätta att Lucas sov borta för första gången i helgen.
    Vi har ju sovit ifrån honom innan men då har någon sovit här hemma med honom men han har aldrig sovit borta tidigare. Det gick förstås jättebra, inte ett pip efter oss. Så skönt, då kan man lämna bort honom nu utan problem.
    Har inte fått tummen ur att lämna honom tidigare. Men det beror även på att min mamma har problem med ryggen och kan inte gå och bära på honom på natten om det hade behövts.
    min syster och martins syter har ju fullt upp med egna barn så då har man inte velat besvära dem och Martins mamma har han ju inte funkat med förens han blev ca 1 år, skrek ju så fort han såg henne förut.
    Men nu sov han hos henne och tyckde det var kalaskul

    I morgon ska jag hämta min nya bil!
    Blir en svart volvo V50 automat. Fick inte välja själva, hade tagit en v70 eller Passat i så fall, men denna vär helt ok den med, lite liten bara.

    Nu börjar Grey´s!

Svar på tråden Glittertråden fortsätter, nr12?