• Tizia
    Äldre 9 Nov 23:55
    17232 visningar
    144 svar
    144
    17232

    Göteborgsbrudar "kom i form" -09

    Alla som vill komma i form inför bröllopet -09 Välkommna ! =)

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar "kom i form" -09
  • MissMi­jah
    Äldre 17 Nov 15:13
    #69

    Tizia: laser?

  • Tizia
    Äldre 17 Nov 15:19
    #70

    MissMijah: Nja.. Alltså det måste finnas ngt som jag hjälper huden att få tilbaks elastisiteten (hur d nu stavas).. Ärligt talat har jag ingen aning om laser funkar för just dig men jag har för mig att jag har hört det ngnstans...men jag kan mycket väl ha rört ihop det oxå =)

  • MissMi­jah
    Äldre 17 Nov 15:54
    #73

    Tizia: Det beror kanske på hur huden ser ut osv.

    Alltså, jag är rätt kort. och jag fick mage ungefär som normalt sett en tjej som skulle vänta tvillingar eller trillingar skulle få. POFF sa det bara

    gick ju ner massa i vikt efter lillen kommit. men huden har dragit sig tillbaka så mkt som den kan själv, i princip. Jag har inte så många extrakilon som man kan tro. Jag ser större ut än vad jag egentligen är pga huden.

    Varit hos läkare som sagt. som dessutom är en av min fars bästa vänner. plastikkirurg. ville bara veta vad jag har för chanser att ordna det själv. och han sa att: visst kan den minska något, men med bristningar osv som du har så kommer det alltid att finnas kvar.

    det är bara kniven som gäller. dessvärre.

    men jag får kämpa på och se hur det blir. Kanske kan jag lära mig leva med det om det bara minskar lite. kanske inte. time will tell

  • Tizia
    Äldre 17 Nov 16:01
    #74

    MissM: Usch operationer vill man ju verkligen undvika in i det längsta.. Samtidigt är det viktigt att man mår bra och trivs med sin kropp.
    Hur gammal är ditt barn ?

  • MissMi­jah
    Äldre 17 Nov 18:44
    #75

    Tizia: Ja precis. Jag får göra vad jag kan själv först, sen får man se hur man känner. Men jag vill ju inte känna mig som 45 år när jag precis passerat 25.

    Min son är 2½.

  • pavar
    Äldre 17 Nov 19:39
    #76

    Vad är det för soppa? Kan man få receptet?

    tack snälla=)


    Tizia skrev 2008-11-17 09:22:01 följande:
    Wehieee =) Shit va linssoppan e grymt bra =) Vägde mig idag (eftersom det är måndag =) och väger nu 58,8kg (2 kg mindre på 2 veckor) trots förkylning och stillasittande godisätande i soffan.. Kanske inte behöver röra på mig ändå ;)
  • Tizia
    Äldre 18 Nov 10:26
    #77

    MissMijah: D förstår jag. Men sen (eller OM) förkylningarna gett sig får du haka på ut å gå =) Men du bodde inte i stan eller hur var det?

    pavar: Soppreceptet finns tidigare i tråden.. Backa så hittar du det !

  • 2time
    Äldre 18 Nov 10:31
    #78

    Vad är det för linssoppa ni pratar om??? Jag har gått ner cirka 5 kg sen jag såg min pojkvän senast för drygt 2 månader sedan 8lång historia) och skulle gärna gå ner 1-2 till innan vi ses nästa vecka.

    Är det några promenader inplanerade?

  • MissMi­jah
    Äldre 18 Nov 10:42
    #79

    Tizia: följer gärna med ut och går någon dag. det kräva dock lite mer planering från min sida. vi bor i partille och lillen går bara på dagis 15 h i veckan när jag inte jobbar.

    ska inte tro ajg får bli frisk inte. nu har jag bihåleinflammation också. ska man skratta eller gråta? jag gör båda tror jag. du kan väl träna lite åt mig också medans jag är sjuk? snällaa?

  • Tizia
    Äldre 18 Nov 11:41
    #80

    MissMijah: Nä stackare, gud va typiskt å det som gör så jäkla ont också !! Japp när jag väl kommer iväg å rör på mig så tränar jag åt dig med =)Köpte träningskort i våras å har varit där...hmm kanske 10 ggr totalt...

Svar på tråden Göteborgsbrudar "kom i form" -09