Inlägg från: MissMijah |Visa alla inlägg
  • MissMijah

    Göteborgsbrudar "kom i form" -09

    MalinJohn: Såklart

  • MissMijah

    Tizia: fy fanken va orättvist! själv har jag nog gått upp 2 kg på 2 veckor.

    jag är fortfarande sjuk! men idag tänkte jag att kosten får jag banne mig skärpa mig med även om jag inte kan träna eller anstränga mig för mkt än. men det här viruset verkar inte vilja ge med sig, så jag kör lite måltidsersättning. ger mig motivation.

  • MissMijah

    Tizia: Jag hoppas också på det. FAST jag har ett annat dilemma. Efter graviditeten så har jag så jäkla mkt överskottshud på magen. Eller ja, alltså, det kunde ju vara värre. Men har varit hos läkare och allt. Fåttkonstaterat att det kan bara minska något om jag gåt ner i vikt, men huden kommer inte dra sig tillbaka. DET är surt. Jag vill inte se ut som en kossa i min brudklänning.

  • MissMijah

    Tizia: Det beror kanske på hur huden ser ut osv.

    Alltså, jag är rätt kort. och jag fick mage ungefär som normalt sett en tjej som skulle vänta tvillingar eller trillingar skulle få. POFF sa det bara

    gick ju ner massa i vikt efter lillen kommit. men huden har dragit sig tillbaka så mkt som den kan själv, i princip. Jag har inte så många extrakilon som man kan tro. Jag ser större ut än vad jag egentligen är pga huden.

    Varit hos läkare som sagt. som dessutom är en av min fars bästa vänner. plastikkirurg. ville bara veta vad jag har för chanser att ordna det själv. och han sa att: visst kan den minska något, men med bristningar osv som du har så kommer det alltid att finnas kvar.

    det är bara kniven som gäller. dessvärre.

    men jag får kämpa på och se hur det blir. Kanske kan jag lära mig leva med det om det bara minskar lite. kanske inte. time will tell

  • MissMijah

    Tizia: Ja precis. Jag får göra vad jag kan själv först, sen får man se hur man känner. Men jag vill ju inte känna mig som 45 år när jag precis passerat 25.

    Min son är 2½.

  • MissMijah

    Tizia: följer gärna med ut och går någon dag. det kräva dock lite mer planering från min sida. vi bor i partille och lillen går bara på dagis 15 h i veckan när jag inte jobbar.

    ska inte tro ajg får bli frisk inte. nu har jag bihåleinflammation också. ska man skratta eller gråta? jag gör båda tror jag. du kan väl träna lite åt mig också medans jag är sjuk? snällaa?

  • MissMijah

    Tizia: Förvisso. men så får man inte tänka!

    jag är fortfarande dålig! förstår inte avd det är med mig.
    Idag åkte jag hela vägen till linköping (är därifrån) för att träffa min gamla läkare, som jag litar betydligt mer på än alla nissar på vårdcentralen här. han undersökte mig och sa att jag ev. kunde ha struma. jag vet väl på ett ungefär vad det är men ändå är jag rätt omedveten. hur som helst så får jag mer svar i veckan.
    känner mig slö och sådär frossig och sjuk hela tiden så än blir det inga promenader för missy inte.

    har ni varit ute och traskat något än?

  • MissMijah

    Tizia: Jaså? Men hur tog de det testet på dig?

    Min läkare tog bara blodprov för att kolla ämnesomsättningen?

  • MissMijah

    Tizia: Nej jag mår likadant Lika trött och hängig. Mår du bra?

  • MissMijah

    Tizia: Nej de säger ju att mina värden är bra. antar att de har tittat upp sådant :S

  • MissMijah

    Tizia: Ja faktiskt. Jag som brukar vara så pigg och sprallig och ha mig. men jag får försöka så gott jag kan.

    Hur går det för er tjejer då?

  • MissMijah
    MalinJohn skrev 2009-01-06 09:41:32 följande:
    Åh jösses. Jag halkade upp på vågen idag efter sjukdomar och jul och annat elände, jag vägde 82,3 kilo. Herregud. jag har alltså gått upp tre kilo sedan mitten av december. Nåväl, jag är 181 cm lång så det är ingen fara på taket men 10 kilo ska väck nu. Har börjat med South Beach idag vilket jag planerat länge. Omelett till frukost.. spännande..Nu får vi faktiskt ta tag i powerwalkandet. sådetså.
    så går det oftast om man blir sjuk tyvärr och inte rör på sig. men 3 kilo försvinner snabbt

    jaså vad innebär south beach?

    jag är ute och går varje dag
  • MissMijah
    MalinJohn skrev 2009-01-06 09:51:05 följande:
    Kolhydratsfri kost.. lite som atkins men utan allt fett, det är bara tillåtet att äta nyttiga fetter och i lagom mängd. Exempelvis kycklingfile med champinjoner och zuccini som man äter med en blandad sallad med bönor och olivolja.För mig som har hjärtkärlsjukdomar väldigt nära känns det säkrast att inte trycka i sig massa onyttigt fett.Vad duktig du är.. Jag måste verkligen komma igång nu, med en halvvasa och ett göteborgsvarv i vår är det bara att sätta fart för min del..
    ja då är det ju verkligen bra att skippa allt det onödiga. ska bli spännande och se vad SB ger för resultat du får uppdatera oss
Svar på tråden Göteborgsbrudar "kom i form" -09