• Ore

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Åååh, äntligen klar med alla "jobb-måsten" för dagen... Har fått riktigt mycket gjort, faktiskt!

    Kul att läsa om allt barnprat, och "tester under graviditeten", även om jag känner mig litet lost...

    FVP kom jag fram till var fostervattenprov, men KUB funderar jag fortfarande på, någon som kan upplysa mig?

    koko: Bukhinneinflammation är en sån grej som ringer "farligt, farligt" inne i mitt huvud... Tur att det inte perforerades!

    Page: Lycka till på arbetsförmedlingen!

    Oms: Lycka till på fortsatta jobbintervjuer

    Apropå graviditetssymptom så tycker jag att jag fortfaranda har litet ömma och litet svullna bröst. Att jag var totalseg igårkväll, febrig, började nästan bli litet täppt i näsan och hade huvudvärk - det var som bortblåst idag. Litet seg i huvudet i morses, men det kan ju bero på att jag inte orkade få i mig annan mat än pommes frites igår...

    Samtidigt tror jag egentligen inte att det är möjligt att ha så starka symptom så tidigt. Så frågan är om jag förstärker små symptom, eller om jag skapar dem? Eller om jag verkligen har symptomen...?

    Jaja, några dagar mera väntan på svar...

    Nu ska jag våldgästa min kollega (maken ska på middag och handboll ikväll, något med jobbet, och det är så trååååkigt att lag mat och äta helt själv...)

    Ha det bra allihop!

  • Ore

    Hej allihop, har läst en sida då och då under dagen, men det har byggt på mer än jag har läst ikapp...

    Oms: Synd med jobbet, men håller tummarna för att nästa jobb - som du hellre ville ha om jag fattat rätt - inte drar tillbaka tjänsten eller något annat sådant dumt... Litet löjligt att saker och ting kan ändras så jäkla snabbt, att de plötsligt inte har något behov av en...

    Håller även tummarna stenhårt för att Lappis är gravid!!!

    Sedan måste jag erkänna att jag inte smygläst så länge att jag förstår maskerad-pratet? Någon som vill briefa mig litet om detta?

    Själv har jag fortfarande ömma bröstvårtor. Kände mig jättesjuk i tisdags em/kväll, med begynnande nästäppa. Onsdagen bara litet lätt huvudvärk (vilket fick mig att rota igenom efter huvudvärktabletter, vi hade magnecyl koffeinbrus, bamyl, ipren och voltaren hemma - på samtliga stod det att de inte skulle tas om man "var eller försökte bli gravid". Nähä nä... Får skaffa alvedon nästa gång jag har ärende till apoteket (t.ex. väldigt snart för att köpa grav.test, hoppas jag). Igår kväll litet nästäppavarning igen, inget idag... Blir inte klok på det.

    Snigelspår (rolig term, inte hört förut) hade jag mer än vanligt igår. Bra eller dåligt, ingen aning?

    Men någon gång imorgon eller lördag förväntar jag mig att inte behöva få besök av tanten... Funderar som bäst på om jag ska vara trotsig och kaxig och ta vita trosor utan trosskydd. Eller mer ödmjukt svarta trosor med trosskydd... Och sedan kommer jag på att inget av det kommer göra mig mer/mindre gravid, så varför ens fundera på det? (Så larvig är jag...)

  • Ore

    Åh, det måste jag ha missat bakgrunden till... Men jag är gärna med på maskerad!!! Får nog inskaffa någon ny dräkt, de jag ev. har kvar sedan karnevalståg på gymnasiet handlar om kortkort indianklänning, kortkort leopardmönstrad kjol och linne med enbart snörning i ryggen... Tur att jag inte var med det året klassen var sjöjungfrur, med push-up BH omsydd att se ut som snäckskal (vilket ledde till lätt oanständigt utseende, många visade i princip kanten på bröstvårtan...)

    Nä, jag får nog vara häxa eller något. Gravid nunna, kanske vore något annars?

    koko: Grattis till att Conny börjat gå!

  • Ore
    _koko_ skrev 2008-11-13 14:44:26 följande:
    gosis (får man kalla dig det? Jag tycker det låter mysigt ) - Vilka härliga nyheter! Fira ordentligt på leijontornet, har ätit där en gång för längesen (på den gamla goda it-tiden när man blev bjuden på det mesta) och det var GRYMT bra.telis - Jodå, tycker faktiskt att ni är lite lika. Lika söta alltså (den som undrar kan söka på google bilder). Är fortfarande lite chockad över vickans detektivtalang, men inser glatt att vi inte har någon hemtelefon, så oss blir det nog liite svårare att få tag i. Ore - Temat är såklart trådens tema, jag sa t ex att jag skulle gå som ett provrör. Vet dock inte hur jag ska få till den dräkten... Kan bli lite naket, så att säga. lappis - Ja, fattar inte var den drömmen kom ifrån... Om jag nu inte har undertryckta bisex-tankar förstås? Hon är ju snygg, min kompis.
    Aha... Tål att tänka på alltså... ÄL-test kanske blir litet väl drastiskt... Men något ska jag nog hitta!!! Kanske kan skaffa enormt mycket löshår och klä ut mig till lugg. Eller kanske till våffla?
  • Ore

    Jag såg Greys (var iofs trött, och försökte diska samtidigt, men såg i alla fall)...

  • Ore

    Hände inget snuskigt mellan dem, de kom bara överens om att gå till "första bas", eller kanske andra... När de satt på en restaurang...

    Intressant dröm, koko... *hihi*. (Kommer säkert drömma något liknande bara för att jag fnittrar litet åt det nu...)

  • Ore

    Hej hej Tinga. Framlockad smygläsare här!!!

    Heffaklumpen är väl elefanten de letar efter i Nalle Puh? Kommer i så fall bara ihåg den från en reklam får någon Nalle Puh-film för några år sedan...

  • Ore

    Koko: Ja, i så fall undrar jag vem av mina väninnor jag kommer drömma om...?

  • Ore

    Nejdå, jag minns penntrollen... Fast vi kanske var litet efter ute på vischan? (Jag är 27 och lever i tron att jag är ganska ung ändå...)

    Fast jag vet inte vilken figur du syftar på Telis...

  • Ore

    Inga rapporter än, nähä...

    Tar också gärna litet fredagsskål... Dränker mina sorger litet. Har gjort en enligt mig hyfsat rejäl tabbe på jobbet (missat en beställning av alla sjuttioelva jag gör i veckan), kommer precis ihåg varför, men vad hjälper det...

    I övrigt har tanten inte dykt upp hos mig än, så fortsätt gärna uppehålle henne Liten!!! Så kanske hon även håller sig borta från Lapinette och Frejis och alla andra...

    Oups, möte... Fast chefen hör jag i telefon på kontoret bredvid, så jag är inte sist. Undrar om jag kommer få skäll för mitt misstag?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!