Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Det fanns åter våfflor på Mornington när vi var där för ett år sen. De hade bara fått flytta in i köksdelen. däremot var kön otroligt lång till våfflorna...

    Har inga bra tips. Clarion Skanstull ligger ju närmast hem.

  • Liten med Mindre

    Page - Finns det inga bra tåg? Bussar?

    Kan väl säga att jag känner mig lite besviken idag med. När vi äntligen gräver fram lite lust bakom trötthet och onda ryggar, så bestämmer sig maken för att busa till det och lyfta in mig i sängkammaren à la brandman. God tanke kanske, men det slutade med att jag hade en armbåge uppskapad mot dörrposten, och en lust som krupit bort o gömt sig...

    Nåväl, vi får väl ladda om till kvällen och hoppas på det bästa. Skulle vara trevligt med lite vuxenaktiviteter hemma oxå.

  • Liten med Mindre

    Oj vad det knackas text när jag är iväg. Skidor - det var måååånga år sen. Skulle vara kul att få åka igen... Får se om vi kan knåpa ihop något.

    Cicci - nä, vi jobbar inte på nr 2. Vi jobbar på att börja ha skoj igen. Aktiviteten har gått på minst sagt sparlåga, med en som är övertrött och går på magmedicin, och en som snudd på gått in i väggen. Men, medicinen är borta nu och han som nosade på väggen är hemma och myser med Mindre. Så vi ska nog komma igång igen om vi bara håller oss från dörrposterna.

    Nenne - det finns en affär vid Fridhemsplan som säljer vita lackdräkter modell sjuksköterska. Bredvid "Hemma hos Julia", om de eller Julia inte ha flyttat...

  • Liten med Mindre

    Hej Junilejon! Lycka till med flytten! Ni kankse får skriva in en användarklausul i huskontraktet - så att ni får rätt att komma mer än en gång...

    Piggelin - hur orkar du vara upp till midnatt när du jobbar? Jag är död vid nio redan, att vara upp till tio som igår gör mig fullkomligt urseg idag. Och då sover jag ändå som en stock hela natten...

    Nenne - "kålmasken" har fått vila lite förlänge kanske...dags att väcka den ur idet.

    BS, armbågen är inte värre än att det är sånt där "svid-skrapat" område, rött utan att blöda. Men det gjorde rätt ont och var rätt avtändande vid tillfället. Får se vad kvällen kan erbjuda.

  • Liten med Mindre

    AM - förstår det där med för bra betalt för att lätt säga upp sig... Och två egna företagare kanske känns lite skakigt med småbarn hemma? (Vet inte riktigt hur det fungerar att vara egen.)

    Du har förresten fått ett meddelande i inboxen - så att jag hittar rätt på söndag om jag mot förmodan kommer först.

  • Liten med Mindre

    Krya på Victor-killen! Feber och sjuk igen stackarn.

    Cicci - det mest ironiska i onsdags var att jag försökte göra mig pytteliten så att jag INTE skulle slå i någonstans. Vi inser att blir det hus måste det ha stora dubbeldörrar överallt.

  • Liten med Mindre

    Tackar AM!

    koko - måste fråga - hur klarar du abstinens efter Conny?? Eller har du månne ingen sån?

    Fastän det är jätteskönt att slippa de bökiga matstunderna med Mindre, så saknar jag henne så att jag kan börja gråta vid bara tanken, för att inte tala om när maken och hon är i telefon.

    Antar att jag jobbar för lite som hinner tänka på sånt...

  • Liten med Mindre

    Raaaap!
    Ett glas bubbel och 2 tårtbitar senare känns det ganska ok på jobbet - i alla fall en timme till.

    Först bjuder vd på bubbel o tårta, och sen har min vikarie avskedstårta (mycket godare - tur att jag sparade mig). Så nu är jag lite mätt. Fattar inte hur de andra kunde känna sig snurriga dock, på ett glas. Jag som blivit extremkänslig känner inte vitten.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!