• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Men hallå?! Jobbar ni ikapp allt ni inte gjorde igår eller?

    Page - Hejja dig, varje dag utan snus/cigaretter är strålande!!!

  • _koko_

    Lappis - Hej!! Tror min äl blev inspirerad av din eftersom den verkar komma 2 dagar tidigare än förra månaden! Jag var dock rätt oregelbunden innan jag fick barn också, så det kan ju vara precis som vanligt.

    Tänker på din akupunktur varje dag och tycker det är så coolt att du märker så stor skillnad! Önskar av hela mitt hjärta att det ger resultat på det allra mest efterlängtade sättet.

  • _koko_

    5 dagar är ju faktiskt jättemycket!!

    *Antecknar mitten på december*
    Förstår att alla känslor är och kommer vara närvarande. Antagligen ännu mer än de tidigare gångerna... Men nu ska vi ju inte ta ut något i förskott, det är trots allt en och en halv månad dit. Och en del av din nervositet (eller vad jag ska kalla det) beror ju trots allt på att det finns en förhoppning att det ska funka den här gången... Fan om jag fick vara gud för en dag skulle jag börja med att göra dig, nenne, telis och frejis på smällen, sen skulle jag vara nöjd. Ok, då, lite världsfred kan jag väl fixa också.

  • _koko_

    lappis - världsfreden kommer garanterat längre ner på listan än era tjocka magar!!

    nenne - Hoppas på lappis teori! Jag har aldrig riktigt kunnat tyda mitt slem så jag är glad för äl-stickorna. Den här månaden känner jag dock av äl rätt mycket (om det nu är det som gör ont i äggisarna, endon spökar förstås också), men utan stickorna hade jag inte litat på den känslan. Fick ganska starkt utslag igår, men ingen böj på CB, därför tror jag det kommer idag. Vilket svammel, sorry!! Håller tummarna för att det INTE är äl på g ännu för dig!

  • _koko_

    Lappis - Ja, det har ju skrivits en del om äl-testernas ofullkomlighet på sistone. Jag testar 2 gånger om dagen när jag märker att det börjar stiga, just för att inte missa stegringen. Förra månaden fick jag starkt utslag på morgonen, men inte riktigt lika starkt som teststrecket, på kvällen fick jag lika starkt på båda och då även utslag på CB. Morgonen efter hade jag NOLL utslag! Dvs det kan gå fort och går säkert att missa stegringen om man inte testar vid rätt tidpunkt!

    "Haricot" -
    Jag väntar gärna en dag till eller så eftersom vi inte hunnit preppa så mycket som jag skulle önska... Hade ju förväntat mig utslag framåt torsdag/fredag först.

    Oms - Låter som att det kommer att ordna sig för dig. Lönesänkning är skit, men det är ju alltid bättre att ha ett jobb än att gå utan, om inte annat så för självkänslan. Därför skickar jag en bamsekram till nenne och tycker att ALLA borde vilja anställa dig!!! Du är en underbar människa som sprider glädje och omtanke omkring dig!

  • _koko_

    MSW - Lite skrämselpropaganda: När conny var 4 månader började han sova sämre på nätterna. Jag tänkte som du, kanske ska testa med ersättning på kvällarna och se om han sover bättre? Det dröjde inte länge förrän han ratade bröstet och jag fick ge ersättning alla mål utom dagens första. Då hade vi dock börjat ge gröt till frukost och på kvällen också, så bara ersättning blev det ju inte.
    Önskar idag att jag hade hållit ut några veckor till, de flesta säger nu att bebisar vill äta oftare på nätterna för att höja produktionen, och att det ofta sker när de är runt 4 månader.

    MEN, därmed inte sagt att de kommer att hända dig, alla barn (och bröst ) är olika. Sen kommer jag inte ihåg exakt hur gammal han är?

  • _koko_

    gosnosen - Kan inte bidra med något eftersom jag aldrig hade någon blödning när jag sprayade (var ju redan nedreglerad sedan 5 månader). Men skönt att du får börja spruta snart, jag har för mig att mina klimakteriesymptom avtog ganska snabbt efter sprutstart.

    nenne - 13 år, då ligger vi med våra snart 8 i lä! Grattis!!

  • _koko_

    MSW - Absolut! Och som sagt, det behöver inte hända er bara för att det hände mig. Eftersom jag är lite ledsen över att det blev som det blev predikar jag gärna för att bearbeta det...

    Jag skickade en gång en väldigt privat mailkonversation till ett gäng kompisar (det sista mailet var menat till alla, men inte de tidigare som råkade hänga med). Vet inte hur många som skrollade ner och läste alltihop, men pinsamt var det iaf.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!