Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nummer 1 - elvispen
    nummer 2 - jag var blöt ända upp till ögonbrynen
    men när jag hånglade upp P i köket hemma hos E så var det änglaspel, fyrverkerier och hallelujakör och han smakade hallon och den skönaste tunga man kan tänka sog och vette tusan var han har lärt sig det någonstans(jo, det vet jag ju men vill inte ge dem credit)...

    Heyy! Nu kommer han snart hem! Här ska hånglas upp i brygga (men inte mer än så, måste ju spara tills imorgon)! Kanske blir ett hederligt, nostalgi-torrjuck ovanpå sängen kanske??

  • nennesjuttioåtta

    nummer 11 - stack knappt tungan utanför munnen *ryyyys*, försökte kränga av mig trosorna och när jag protesterade så sa han att jag kunde väl känna vad han ville (underförstått hans hårda Piiip). Men nej, det kunde jag faktiskt inte *asg*... Han var dock inte thailändare... moahahah!

  • nennesjuttioåtta

    hej! Sällar mig till er andra äggknipare.
    Stirrar precis på två flaskor brlåbärsglögg men håller nog med Lappis, det ska drickas i december (säger hon som redan tömt en petflaska julmust i helgen).

    Lapinette
    Vadå pennan Pär, jag fattar inte. Är penisen som en penna eller användaren? Kommer det inget bläck eller är den inte vässad?

    Ore
    Oooh är inte lofoten det vackraste du någonsin sett, va? VA?

    Hej Vickan, det var fanimej inte igår!

    Muggles,
    din stackare! Skål och Salut!
    Vi höll på att bli kvar på Frankfurts flp (eller var det München, eller kanske...??) för vi satte oss på en buss till terminalen men det visade sig att vi svenskar (ja, jag och Pär alltså) hade en taxi som stod bredvid och väntade på oss... PANIK! Men vi hann av.

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    har också åkt tjejvasan men min styrka är just utförslöporna (jasså det var du som låg före och bromsade ) och hopplöst dålig teknik på platten. Men kul var det...

    Det gäller att inte fega ur för då får man bakvikt och då går det ännu fortare och så får man ännu mer bakvikt och så går det ÄNNU fortare och sen kan det gå hur illa som helst. Gäller utförs som slättförs. Bakvikt is big no, no. (Lektion 1 i Nennes skidskola)

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Min man föredrog din taktik, lackdress och peka med hela handen. Citat: "Ahaa, henne gillar jag."

  • nennesjuttioåtta

    Det låter ju nästan som jag gör redan. HAHAAAH!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!