Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Mysigt med glöggfika! Vi hade glöggprovningar förut - men det var bara receptionisterna som fick slita och ordna, så det rann ut i sanden. Ingen annan var engagerad...

    Har precis ringt och frågat lite om en jobbannons - hua vad usel jag är på själv-marknadsföring. Fast jag visste att jag skulle få frågor om mig med, så blev det rörigt o hackigt. Extra jobbigt när man vill byta branch och inriktning, och inte kan luta sig på gamla meriter (utom jättegamla då).

  • Liten med Mindre

    Oh, peppisar! Vi gör alltid egen deg från mammas nedärvda recept. Milda och goda kakor. Hoppas hinna med en deg i helgen. Annars får vi väl nöja oss med att sticka ut näsan och dra in dofterna från det lokala bageriet.

    (Det bakas peppisar året runt i pepparkakeland - men dygnet runt så här till jul. Tror säkert ni ätit det kända märket som börjar på A. )

  • Liten med Mindre

    Inget fredagsröj här inne? Ni sitter säkert och glöggmyser o äter peppisar.

    Ska nog korka upp en virtuell glögg här inne med, och låta dofterna sprida sig.

    *flomp* (korken åker ur) *sniff sniff*

    Mmmmm! Luktar mumma!

    *klugg klugg klugg* (häller upp i kastrull - micro är inte samma sak!)

    *kli kli i huvudet* Attans - vi har visst ingen spis på jobbet! Undras om det finns en värmeplatta i labbet? Annars blir det nog micro ändå.

    *blipp blipp brrrrrrrrr pling* Micron klar!

    *klugg klugg ner i muggen*

    Mmmmmmmyyyys!

    Trevlig fredag och adventshelg!

  • Liten med Mindre

    Morrn morrn!

    Trist att det inte blev nåt pluss i helgen. Hoppas tomten kommer med en massa julpluss sen istället!

    Det blev inget hus heller, det såg som vanligt inte alls lika bra ut i verkligheten, och området var inte det minsta roligt. Lite sådär "på landet-sunkigt", där alla bara dumpar allsjöns bråte i sina trädgårdar. Förvånande nog så var där en hemulsk massa människor. Mäklaren var helt överväldigad och man fick trängas i rum och trappor.

    Annars har det bakats pepparkakor och städats lite. Måttligt vilsamt.

    Lillsnorpis har äntligen lämnat sitt ålande magläge och börjat krypa. Det ser så otroligt sött ut när den lilla baken vickar hit och dit när hon kryper omkring. Och så klappar vi händerna åt allt. Men det var tydligen lite otäckt att göra med händerna fulla av mat - stänkte otrevligt i ansiktet...

  • Liten med Mindre

    BS - vilken otur ni ha med adventspynt! Och du har fått mig att börja knipa för glatta livet. Inser att det inte är bara ryggmusklerna som förtvinat under året.

    Hoppas att du får ordning på allt!

    MrsB - gick med huvudvärk hela helgen - men igår kväll "mobbade" jag en massa onda punkter i skallbasen tills de gick över - och idag känns huvudet mycket bättre.

  • Liten med Mindre

    BS - måste får tid att surfa lite hemnet innan jag kan svara...

  • Liten med Mindre

    MSW - det var BVC som förmedlade min kontakt med psykolog att diskutera deppighet med (någon inom barn och ungdomspsykiatrin, BUP). Tror säkert att man får diskutera förlossningsfunderingar med dem också. Fråga!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!