• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Just det, lappis, du skrev ju så mycket mer, jag snöade totalt in på testet...
    Jag skulle nog skitit i allt nu och testat om en vecka om mensen fortfarande inte kommit. Men det är jag .
    När jag gjorde min ivf hade jag förresten jättelångt till testdag (äp+20!!), kommer ihåg att flera av de som gjorde ivf samtidigt på andra kliniker hade mycket kortare. Undrar varför CvL ändrat, kanske för att det var onödigt långt?

    Härligt trots allt att värdena ser så bra ut, men frustrerande förstås att det blir så många turer fram och tillbaka! Nu blir ju akupunkturdamen en stressfaktor inför (den eventuella) ivf'en i stället för att ge trygghet och lugn...

  • _koko_

    ore - missade ditt inlägg. Trist med beställningen, hoppas det gick bra på mötet och att du slipper skäll.

  • _koko_

    Liten - Nåja, glömma skrev jag väl inte , SKITA i det var nog närmare. Glömma gör man ju nämligen garanterat inte.

    För att sänka fredagsstämningen fick jag precis veta att min farmor kanske ligger för döden. Det är lite oklart ännu (hon låg redan på sjukhus), men pappa är på väg dit. Usch, han kör 60 mil ensam med detta på axlarna. Känns inte bra.

  • _koko_

    Tack för alla snälla ord. Det känns väldigt konstigt och långt borta, som att jag inte kan ta in det. Förra våren kom jag ju hem från henne och kände mig så ledsen för att hon varit så elak mot mig, insåg att jag inte tycker särskilt bra om henne längre. Trots det kommer jag såklart vara jätteledsen när hon går bort, jag har trots allt vuxit upp med henne och vi har haft otroligt mycket roligt tillsammans.
    Är redan nu ledsen för att hon måste gå igenom detta innan hon dör, hade kunnat gjort vad som helst för att hon skulle få somna in som farfar, bara gå och lägga sig i sin egen säng och aldrig vakna mer.

    BS - Nä, jag tänker nog inte åka upp nu. Rent ego vill jag ha minnena från i våras, när jag var uppe med conny, som ev sista minnen. Farmor är i hemskt dåligt skick och har inte ätit på flera veckor, plus alla sjukdomar. Sen tror jag faktiskt att pappa inte vill ha sällskap nu eftersom inte ens mamma fick följa med.

    nenne - man FÅR blanda skratt och gråt här!

    Nog om det. Ang utveckling är även conny ett "bevis", han är ju tidig med gåendet, men kan inte vinka, inte prata, inte klappa händerna, förstår inga ord, osv.

  • _koko_

    cicci - Hoppas att han trivs på dagis (ehrm förskolan), då behöver ju inte 40 timmar bli jobbigt för honom. Bra förhandlat med jobbet!

  • _koko_

    cicci - Vi har inte pratat om det, men jag vill ju inte försöka ett år iaf. Samtidigt är det en ekonomisk fråga. Vi har ju bara ett i frysen, vilket kostar ca 8000kr att använda. Det är dock inte säkert att det klarar upptining, och då står vi på ruta ett igen, och en helt ny ivf är ju som bekant inte billig (även om det är stor skillnad att kunna dra det på bruttolönen!).

    Att man inte får något till frysen är nog inte helt ovanligt. Klinikerna har olika regler, men alla vill iaf att det är mycket bra kvalité på embryot för att det ska vara värt att frysa. Ett embryo som är bra nog för att överleva i livmodern kanske inte alls har potential att klara nedfrysning.

    Och nog har vi snart varit med om allt här i tråden!

  • _koko_

    Man kan definitivt snacka sig till det, jag gjorde det till och med över telefon. Jag bad om remiss med tanke på vad vi varit med om (min infektion) och sa att vi inte ville behöva oroa oss för det också, vi hade tillräckligt att oroa oss för redan. Men det beror säkert på vem man ska övertyga...

    Nu är jag hög på kaffe och choklad och måste bara säga att ni är alldeles underbara.

  • _koko_

    Liten - Det är väl bara läkare som får skriva remiss, så den rutinen har nog alla. Jag hann inte träffa någon läkare eftersom det var bråttom att få iväg remissen (jag blev ju sjuk i v8-9), så jag pratade bara med honom på telefon.

  • _koko_

    Sweet - Tack sötis. Låter bra med listor, det brukar jag också göra. Fast inte bara för att få struktur utan också för att jag glömmer hälften annars...

    Frejis - Skit då. Men ofattbart att det kan ha stängt på helger?? Som om du kunde planera din cykel på egen hand? Kram!

    Lappis - Kram till dig med, mirakel kan ske, men jag förstår att du vill vara realistisk.

    Nu ska jag snart också TA HELG! Men plötsligt, för första gången sen jag började jobba, har jag lite flyt och JOBBAR faktiskt... Konstigt, på en fredag?! Fast jag måste hem och avlösa, conny har haft en hemsk natt (jag sov dock igenom det mesta ) och tydligen även en rätt hemsk dag.

  • _koko_

    lappis - Vet inte vad mer jag ska säga annat än att det känns jävligt orättvist..
    cicci - Håller med övriga, förstår dina tankar men tror inte det funkar så. Tyckte telis skrev något tänkvärt, inte har föräldrar med sjuka barn fått det som straff för något de gjort!
    Ska lägga mig nu, två glas vin och 4 riesenkolor till middag, snyggt... Conny sover inte så bra på nätterna just nu o jag ser inte fram emot kommande vecka (med tanke på bim) . kramar till alla!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!