Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vår nuvarande tvättstugegestapo ondgör sig mest över när någon slängt en tvättmedelskartong i papperskorgen. Den är ju bara av sett för ludd och damm från tvättstugan!!! Kartongen plockas omedelbart upp och förses med en lapp om var den bör förpassas...

    Alternativt sätter man upp ilskna lappar på folks kvarklömda kläder, att i tvättstugan får minsann inte personliga effekter förvaras.

    Bara snäppet under BS gamla ordmärkande spritpenne-övervakare.

  • Liten med Mindre

    Grattis Mathilda-tjejen! Till både 1-årsdagen och tjusig viktuppgång.

    Med det trevliga matintaget förstår jag att hon kommit ikapp nu när hon slutat kräkas. Skönt! (Kontrar med att Mindre åt 2x2,5 dl välling, 3/4 portion gröt och 3/4 burk mat igår. Kanske en halv plätt slank ner under plättmassakern också. - ingen bra matdag med andra ord.)

  • Liten med Mindre

    MSW - fyra månader här med, men vi började med grönsaker (eller vitsaker - potatis, palsternacka, majs,...).

    Just nu är det lite segt att jobba. Jag är ju så beroende av att kunna fråga andra om input till manualerna, och det blir liiiite komplicerat när 90% av de som sitter på information inte sitter på sin plats. Eller ens är på kontoret. *mutter*

    Det känns som om jag missat ett viktigt möte när så många är borta. Tur att några till är här i alla fall.

    Undrar förresten om inte jag skulle ta min lilla avdelning på en trevlig aktivitet - me myself and I. Vi kan ju ha skoj tillsammans!

    Synd bara att jag inte fått någon budget till avdelningen...

  • Liten med Mindre

    BRÖLLOP BRÖLLOP BRÖLLOP!

    Ser framför mig en fantastisk tårt-skapelse till de lyckliga tu, med bladguld och hela videvitten. Så långt ifrån hembakt man kan komma.

    5 våningar? Eller kanske fler? 7 har de väl i flashiga filmbröllop??

  • Liten med Mindre

    AM, min lilla avdelning får faktiskt joina resten av utvecklingsavdelningarna och gå på centralbadet imorgon. Med efterföljade middag! Vet inte när vi var på aktivitet sist - 4 år sen kanske.

    Ska bli så skönt! Fick dessutom tag i vikarie till cyklingen så att jag slipper springa ifrån badet. Så imorgon får mina skavanker och jag gå på välbehövlig relax!

  • Liten med Mindre

    Oah - tror säkert di Leva passa i någon form av pälstunika/cape, lagom för årstiden.

    Kan vi ha fackelupplyst ända från Djurgårdsbron, när vi kommer i kortegen? För visst åker väl hela brudföljet i något flashigt från var vi nu har varit o fixat oss?

    NY, är på! Var där i 3 dagar när jag var 17, och bussades runt med en hoper andra ungar som alla väntade på att få åka vidare till sina värdfamiljer...tror inte fokus på sightseeing var optimalt. Vill träffa Sweet och minikakan och sötkissen!

  • Liten med Mindre

    Heja kaninäggen - tror säkert att de 3 bara busar och gömmer sig i skuggan av de andra. Vill ni inte ha busungar får ni nog passa er för dem... Hoppas hoppas på massor med fina ägg som bara längtar efter sin andra hälft!

    Ore - "våra smycken" stämmer säkert - för visst kommer väl alla tärnor få ett fint smycke till minne och som tack för "hjälpen"???

  • Liten med Mindre

    det var ju lila DETALJER det handlade om - och koko har så bra smak att jag litar på henne. (koko - inga vräkiga bridezilla fasoner väl? Det skulle förstöra vårt/ditt modest smakfulla bröllop...)

  • Liten med Mindre

    EA - det är fysiskt omöjligt att vara realistisk en BIM-vecka. Nu lagom till jul finns det i alla fall gott om glögg under deppmanteln, om det är till någon tröst.

    Vi har några vänner som avslöjat att de tänkte börja försöka om en månad. Gissar att de alldeles säkert får till det kvickt bara för att. Fast å andra sidan har de, eller i alla fall hon, fått hårda törnar tidigare i livet, så någon tung boll kan hon ju slippa. Håller ett par tummar där med.

    Föreslog på skämt för maken att vi skulle börja samtidigt. Men ingen av oss tyckte nog om idéen. Det skulle bli fööör lätt att jämföra när det börjar ta tid att få till det... Sen vill vi nog båda hinna bli bra fysiskt först med, utöver att återövra lusten då. (Fick nackspärr när jag kom till jobbet imorse, utöver magknipet - bara skrutt med gumman. Nästa vecka och framöver blir det yoga för att få igång kroppen!)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!