Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Izzie
    Woooh shit! 15 kg sen i november! GRATTIS!!!

    Vickan
    förberedd är min maken med eftersom han mycket väl är med i planerna. Fasen, elda upp maken din! Fattar han vilket mirakel ni har tillverkat?!?!

    BS
    Jo vi har bara gjort en insemination ännu.

    Kängu
    Är det långt från där ni bor nu? Känns det bra så är det bara att testa! Flytta är jobbigt men tror man att det ska bli bra så blir det oftast det. Och det är ju inte för evigt OM det ändå inte blir det.

    *****************
    Jag vet att vi har mycket kvar att testa men jag blir ju inte gravid. Hur ska jag då kunna tro att vi kommer att bli det?!!? Är det jag som ger upp för lätt och för tidigt? Vad är för tidigt?!?! När får man ge upp? *gråter*

  • nennesjuttioåtta

    Och ni behöver inte svara på det sista, jag bara vill skriva av mig.

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    jo vi ska ju självklart göra de försök som vi får. Men jag har redan mentalt hoppat av karusellen. Men, vem vet, det kanske känns hoppfullt igen när man får komma och prata med någon igen. Kram tillbaka!

    Vickan
    ditt första symptom kan jag svara på. Glömsk. Du har försökt två gånger och lyckats på båda. Jag har försökt i flera år och aldrig lyckats. Lite skillnad. Jag har 4 möjligheter kvar (+ ev eskimåer), that´s it. Du VET ju att du blivit gravid redan dag 15. Jag har inte så mycket kvar att motivera mig för.

  • nennesjuttioåtta

    skit samma.

    Maken undrade för övrigt om det verkligen var någon aktivitet en lördag här på BT, nu när alla är lediga. Jag vet inte vad han har för tankar om oss...

  • nennesjuttioåtta

    Vickan igen
    det jag menar är att du har inte på långa vägar tömt dina möjligheter, medan jag är nära gränsen. Men du kanske hade varit sanslöst motiverad efter månader av motgångar, men sån är inte jag. Till slut tar det stopp.

    muggles
    du är klok du!

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    Fira med maken ordentligt ikväll och förbered er på er coola resa!

  • nennesjuttioåtta

    hejsan heej

    Koko
    Hahahha ja jag vet! Men jag kunde inte hjälpa att skriva det svaret eftersom du skrev att det kanske var progesteronet som hade skjutit upp skiten. Kanske ska tillägga för er andra att det pratades om mens...

    EA
    Men hallå ellerrr?!?! Klart man blir ledsen och nedstämd efter 8 ggr, eller som 2 ggr för Frullan. vill man så vill man, det Finns ingen gräns man måste passera för att man "ska" ha rätten att få deppa ihop. Kramar!

    BS
    Kramar till dig med och du har alla mina sympatier. Jag hoppar dock alla klämkäcka hejjarrop, vet att ibland klarar man sig utan dem.
    Däremot skrattade jag ett Boffaboffa-skratt åt ditt härliga inlägg om räkor som skramlade runt, du är så rolig ibland att jag sitter och skrattar som Tomten! BBAAAAAhahhahahaha!!

    Lappis
    What?!?!?!? Nu MÅSTE du ju kolla upp det där!!!

    Wooahhh vad var det mer... Tack alla för era snälla värmande ord!

    Anyway. Still no red lady som sjunger (jävligt illa), men jag har ännu inte vågat testa. I morse hade tempen sjunkit så den är nog på ingång. Sen som fan, och jag LOVAR att den kommer på fredag eller i helgen eftersom då blir det ju ingen insemination den här cykeln heller.
    Och jo, vi ska självklart göra alla grejer vi kan innan någon paus, eftersom vi är framme i kön. Orkar ju inte börja om från början nu när vi äntligen är här. Så mycket tid har vi inte på oss....
    Nu ska vi kolla på TV och sen fixa till den ilgröna, håriga mattan till klädkammaren. Matchar den apfina tapeten perfekt!

  • nennesjuttioåtta

    *krulltrumpeter* för alla som fyllt/fyller år eller som fått lägenhet (må så vara på vischan)

    koko
    tråkigt med din farmor! Kraaaam!!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    aaaaaaaaaha säg inte så där! Vi får se, jag avvaktar kraftfullt morgondagens tempning och därefter får vi se hur jag gör. :-s:-s Jag vill ju så gärna att du har rätt men... GAH! Jag hatar minus!!! Och om det är plus så blir det ju inte ett mindre plus om jag väntar.

    Kängu
    Ooooh picture in my head! Knulltrumpeter med förhud som en tratt! BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!! Eller ppffiiiuuuuuuh kanske det låter..?

    Lappis
    Jag kommer gärna på brunch. Vi har många frisyrer kvar att avhandla! Jag vill kramaaaaas!

    Telis
    Värsta svängen - Hökarängen!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    alltså den där jäkla tempkurvan. Min ser ut som höjdkurvan på Vasaloppet, om man hade skidat över Anderna. Alltså först en liten höjning, sen en till upp till crescendot och där är det ett jäkla vibrato och nu stack det ner, visserligen bara till 36,8 men jag har legat på 37,-37,1 varannan dag i hur många dagar som helst.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!