Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    btw är det någon annan proggare här som blivit trött av den? Jag har varit så jäkla trött hela veckan och igår höll jag på att nicka till flera gånger. imorse sov vi till halv 10 och sen råkade jag nicka till en kvart framför skidskyttet. Och nu känner jag mig lite pömsig (utan sex före). Såg på bipacksedeln att det var en biverkning, en annan biverkning är ju spottings, hahahha det tyckte jag var lite kul eftersom det är pga spottings jag stoppar upp dem i snippan.

  • nennesjuttioåtta

    september
    jag tror vitpeppar funkar! Men vet inte hur..

  • nennesjuttioåtta

    något annat jag testat (men då var vi redan asdåliga) är malörtsbrännvin. Tvi vale, man blev frisk fort som fasiken bara så att man skulle slippa ta en snaps till. Vi hade hela munenn full av sockerbitar, den vi drack av var typ hundra år gammal med malörten fortfarande kvar i så den var ju beskare än *ryser* huuuuäääääähhh !!!

  • nennesjuttioåtta

    Blivande fru L skrev 2009-01-17 16:33:49 följande:


    NenneJag tycker att du ska beställa en gardin som är bredare än fönstret! Jag köpte en rullgardin en en gång som var exakt lika bred som fönstret och det lyste in VÄLDIGT mycket på sidorna. Blev tvungen att hänga gardinlängder på sidorna för att inte vakna klockan 5 på somrarna.
    oki, var den lika bred som fönsterrutan eller som fönsterfodren? Våra foder är 1 dm breda, så jag tänkte att det skulle räcka ändå. Men jag vet inte.
  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    näe, gumman!!! Kraaaaam!

    MSW
    aha, ja det var ju också ett alternativ. Men det funkar inte här för det man sätter upp det med går 2 cm ut på var sida (som man skruvar fast i) och då blir det ju JÄTTTEGLIPA i fönstret.

    Vänner
    Tack, jag kör nog på det!
    Gulligt med prinsen och skruvdragarn!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    öhh, jag vet inte riktigt. Torsdag enligt räknade dagar (30), men min temp steg ganska sent och inte helt solklart: dag 17 36,5 och dag 18 36,7 sen låg det på samma nivå till dag 21 då det steg till 36,8 sen när jag insåg att det hade varit ÄL så stoppade jag in prog och då steg det ytterligare till 37 blankt.. Intresseklubben har anteknat?!?! Så jag avvaktar kraftfullt till nästa helg någongång.

    Vickan
    Nej, nej, fel taktik! Du ska INTE vilja plussa, det är då det händer.

  • nennesjuttioåtta

    Vänner
    Gött, när får vi se dig? Äntligen känner jag en kändis! (Eller säg inte att det var lokal-TV, nu när jag hann bli lite mallig ) Och det kunde bitchen gott ha, synd bara att det inte var hon som slutade, som sagt.

  • nennesjuttioåtta

    nu ska jag äta med min man och föredetta sambo (ytterst platoniskt) med fru

    Puss på er!

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!

    Lapinette
    Nej, fy vad tråkigt med utomkveds! Är inte det lägre risk för det vid ivf? Hade du vätska i dogla folassi (eller vad fan det heter, såg i min journal att de kollade efter det på mitt första besök hos KK). Hoppas att du slutar blöda snart och att ni kan ställa er på banan igen!

    Vickan - grattis!!!
    Fattar inte heller hur du bara kan veta så där. Måste kännas fantastiskt!

    Jag har ju varit övertygad 100 gånger men inte fan hjälper det. Däremot blir jag mer och m,er övertygad om att det här aldrig kommer funka. Trots att jag återigen är på övertid vet jag att så fort jag testar så kommer mensen. Dag 14 idag efter tempstegring så egentligen är den ju inte sen än. Den dyker nog upp imorgon.

    Eftersom jag inte kollat in er på flera dagar så har jag ingen koll på vad jag mer ska kommentera. Telis har dock uppdaterat mig om de största grejerna.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!