• Äldre 2 Nov 17:25
    1621668 visningar
    9643 svar
    9643
    1621668

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Stort grattis till cicci från mig också!! Har haft en helt sjukt trött dag idag, så jag höll på att glömma! Glömde ju fruLlan för en månad sen så det hade väl inte varit så konstigt. Försökte komma ihåg om vi bytte blöja på conny innan vi la honom igårkväll när vi kom hem, men jag minns inte. Jag har helt enkelt inget minne längre. *Poff*

    nenne - Din snuskis!

    Hur är det på GeKås egentligen, jag har bara läst om köer in och tycker det verkar asjobbigt med allt folk?

    Alla smygläare som presenterat er hittills - TACK! Vad roligt att höra från er och vilka komplimanger!

    Sitter med grus i ögonen trots tupplur på eftermiddagen och undrar hur jag ska väcka lusten? Det är hög tid att preppa för äl!
    Sambon fixar middag iaf, ett steg på vägen.

    I morgon börjar jag JOBBA! Spännande...

  • Äldre 2 Nov 21:01
    #34

    fruLlis - Skönt att borren mår bättre redan! Conny har också blivit förkyld, men bara snorig och lite hostig än så länge, inget kräks som tur är.

    Undrar en sak: Jag tar ju aldrig tempen på mig själv så jag har ingen sån vana, men så länge han sover ok och verkar hyfsat pigg i övrigt spelar det väl ingen roll om han har lite feber och jag inte vet om det? Eller?

    Tand nummer 5 har tittat ut nu, och åtminstone en till är på väg i överkäken. Häromdagen släppte han dessutom min hand och knatade iväg 5-6 steg själv! Jag blev helt ställd men lyckades iaf fånga honom när han kom på vad han sysslade med...
    Det verbala är han långt ifrån lika utvecklad i. Inget mamma eller pappa här, han håller sig till bababa, oaoaoa, osv.

    nenne - Det blir ju knappast några barn gjorda med pitten i ögat!! Men men, eftersom jag passade på att gnälla isf att hångla blir det nog ingen pitt nånstans ikväll.

    Tack för alla lycka till-hälsingar!

    BS - Hahaha, jag tyckte det var jätteroligt med håret och dörröppningar! Fast han kanske var allvarlig??

    Liten - Jag ger ersättning när conny äter dåligt. Till mig sa bvc att det viktiga är att man inte slutar ge mat på sked helt. Conny tokvägrar sina barnskedar, men äter bättre ooch bättre om han får äta det vi äter och vi matar med våra bestick. Så nu har jag lagt mina ambitioner på is och conny har ätit både falukorv, (hemmagjorda) köttbullar och spaghetti och köttfärssås...

  • Äldre 2 Nov 21:05
    #37

    Hello darling fruLlis!
    Absolut lunch i veckan! Jag kommer ju vara i närheten VARJE DAG nu, så just say when!

    Mmm, kronärtskocka som är så gott!!

  • Äldre 2 Nov 21:06
    #38

    fruLlan - Precis, det är så jag tänker också. Great minds, you know...

    Varför har jag plötsligt börjat försöka slänga mig med engelska fraser???

  • Äldre 2 Nov 21:12
    #39

    Efterlyser lite av ciccis jävlar anamma! Kan du skicka det på posten vore det väldigt snällt, äl-stickor har jag ett par kvar av så jag klarar förhoppningsvis den här månaden (jag mjukstartar ju med billiga stickor och börjar med CB först när jag ser att det stiger).
    Jag är så puckad, trött och irriterad och sitter bara och retar upp mig själv i stället för att skita i det ("det", som egentligen inte är något, bara missförstånd och fånig stolthet) och få kn*lla...

  • Äldre 3 Nov 13:12

    Tjohoooo! Shit vad jag är välkommen tillbaka!!!

    Har hittills lyckats låsa mitt konto två gånger, druckit kaffe, ätit lunch, shoppat lite efter lunchen och skrivit ut ett dokument (på 3 sidor ). Om 1½ timme tänker jag avsluta min första arbetsdag, fram till dess ska jag försöka rensa inboxen (923 email) och eventuellt läsa det där dokumentet jag skrev ut.

    nenne - Du varnade ju innan du började stalka mig, så det räknas inte. Dessutom är det bara bra med lite extra tamponger, vet man aldrig när man kan behöva (tyvärr). I fredags trodde jag dock att det var trick or treatare, men det kanske var du då också? Klister i låset och filmjölk i brevlådan, låter det bekant?

    Puss på er, jag är nog lite hög på all uppskattning jag fått på jobbet idag tror jag!!

  • Äldre 3 Nov 13:17

    Cicci - Just det, ja, jag fick mig lite igårkväll till slut.
    Usch, vad jobbigt med det andra barnet. Underbart att Viktor är så snäll, men det visste vi ju redan.

  • Äldre 3 Nov 13:19

    Nu när jag tänker efter, det kanske inte alls var filmjölk....???

  • Äldre 4 Nov 08:57

    Åhhh, god morgon! Vilken diskussion jag missade igår! Tur att jag var tidig på jobbet så jag kunde läsa ikapp i lugn och ro i morse.

    Jag är ju sambo med en likadan som liten beskrev, "3-i-1", hahaha! Sen har jag avverkat en amerikan, men annars är det nog bara svenskar så vitt jag minns...

    Har inte sovit många timmar inatt, conny är förkyld, har nya tänder på g, märker nog av att något är annorlunda hemma, plus separationsfas, så han sover inget vidare. Lillplutten!
    Tur att jag fortsätter min mjukstart, för idag är jag inte pigg!

    FruLlan o Cicci - Vad mysigt det låter med barnvaktandet! Både att ha barnvakt och att vara. Håller tummarna för att victor får en bättre dag på dagis idag!

    Ingen böj igår, men den är på g, tror jag får den idag. Fick mig en snabbis igår (var så trött att ögonen gick i kors), och får hoppas på detsamma ikväll (ingen av oss lär ju vara pigga då). Hejja oss!

    Förlåt mitt egoinlägg, nu ska jag gå och hämta en kopp kaffe!

  • Äldre 4 Nov 09:04

    Ore - Skönt att brevet kom till rätta och hoppas att denna dag blir bättre för dig!

    Mmmmmm, kaffe!! Vi har så bra kaffe på jobbet!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!