Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsfruar- Del 6

    God kväll!

    Jag har ni arbetat min sista dag innan mitt nya liv tar vid! Hade det väldigt bra i Sigtuna, och fick en massa inspiration lagom till jag skulle sluta... Känns riktigt bra att få vara hemma ett tag och ta det lite lugnt (förutom flytten då). Just nu väntar jag på M som är på väg i snöovädret. Tror att ni gjorde helt rätt, grund, för här är verkligen massor av snö och kan tänka mig att det är ännu värre längre uppåt. Dessutom lät er middag inte alls fel, det är ju aldrig så gott som ett glas gott vin till sån mat! *längtar lite*

    Jobbiga familjebesked för er, Amor och Grund! Hoppas allt löser sig till det bästa.

    Kram!

  • 31 maj 2008

    Hej tjejer!

    Första mammelediga (ehh, ledig...) dagen har spenderats med att flytta! Vi är nu inne i huset och ska sova första natten här! Känns så härligt! Imorgon kommer stora flyttlasset från Göteborg, och då blir det ännu mer på riktigt. Så allt går bra för oss, och det är så skönt att bo tillsammans igen. Samtidigt har det nog varit bra att vara isär, för vi uppskattar varandra så otroligt mycket. Att få en vardagskväll tillsammans är en fantastisk lyx!

    Stor kram till er alla!

  • 31 maj 2008

    Hej tjejer!

    Hoppas ni får det riktigt mysigt hemma hos AyBee idag! Skulle vara roligt att träffa er, det var ju otroligt längesen jag träffade Långserud och AyBee!

    Idag började M på sitt nya jobb, så nu är jag hemma ensam. Svårt att ta det lugnt när det finns tusen saker att göra, men jag vilar mellan varven. Vi börjar komma iordning litegrann, men varför har man så mycket saker att packa upp? Skulle ju klara oss med hälften.

    Nu står också vagnen härhemma, och spjälsängen är monterad och klar! Känns helt fantastiskt! Fast jag förstår nog inte att det kommer att flytta in en till person i det här huset snart. Jag och bebisen har i alla fall kommit överens om att den ska stanna i magen i två veckor och en dag till (minst).

    Hoppas det går bra för dig, AyBee utan make! Förstår att det är tungt att vara själv, speciellt med barn. Låter som att du och A har det mysigt med chokladbollar i alla fall, och ikväll blir det ju storsällskap!

    Kram på er! Hoppas ni har en bra onsdag!

  • 31 maj 2008

    Hej på er!

    Tråkigt med mormor, Amor! Är hon mycket dålig?

    Hoppas allt är bra med dig, Långserud!

    Hoppas att ni andra hade det trevligt hos AyBee.

    Men, Astriden - menar du att du städade kl 00:13???

    Redan torsdag idag, snart helg!

    Kram!

  • 31 maj 2008

    God fortsättning! Här har vi haft en väldigt trevlig julhelg hittills, med god mat, spel, sång och skratt! Nu har våra familjer åkt hem och vi myser själva i huset. Vi kom i ordning bra innan jul, så det är väldigt hemtrevligt och supermysigt att vara hemma.

    Hoppas ni alla har det riktigt bra!

    Kram!

  • 31 maj 2008

    Hoppas ni får en riktigt bra resa, Grund! Var rädda om er och myys! Ha mobilen på för sms-uppdatering Det kan komma fortare än du anar.... Stor kram till er!

  • 31 maj 2008

    Tack ska ni ha för alla gratulationer!

    Vi mår jättebra, är fantastiskt lyckliga och glada. Vi har verkligen fått den bästa av alla nyårspresenter. Allt gick fort och smidigt och det är helt otroligt skönt. Och mysigt!

    Gott nytt år till er alla!

    Stora kramar från oss tre!

  • 31 maj 2008

    Hej!

    Vi njuter för fullt, och ägnar oss för fullt åt att lära känna varandra, och gosa och mysa. Väntar just nu på Albins farfar och farbror som blir de första som hälsar på. Ni har något helt fantastiskt framför er, Amor, och njut av den sista tiden i graviditeten. Igår blev jag känslosam och ville ha magen tillbaka...

    Stor kram!

  • 31 maj 2008

    Oh, jag vill också träffa er, men det går ju inte... Måste planera in en Gbg - tripp snart!

    Har ni lika kallt som vi? -20 i flera dagar nu, inte en enda barnvagnspromenad ännu alltså! Vi myser inomhus istället. Har varit och vägt A i fredags och idag, och han har gått upp så att han nästan är uppe i födelsevikten igen. Han äter och äter, så det är inte konstigt om han växer!

    Stor kram till er!

  • 31 maj 2008

    Hej tjejer!

    Försöker skriva med en sovande prins i famnen... Lättare sagt än gjort Snart ska vi till bvc för inskrivning. Ska bli roligt att se om han har växt något, det känns som att han har blivit så stor redan! Han äter och äter och äter, känns inte som om jag gör annat än ammar. Härligt att ens tuttar är så populära

    Låter som om ni hade en riktigt mysig tacokväll! Saknar er massor!

    Grund - måste kolla in resedagboken. Låter så härligt!

    Vi håller på och fixar med en blogg så att ni snart kan se lite bilder på vår lillkorv!

    Kram på er!

Svar på tråden Underbara Göteborgsfruar- Del 6