• AyBee

    Underbara Göteborgsfruar- Del 6

    Då ändrar jag i kalendern till den 7:e. Någonting du behöver ha hjälp med tills dess Grund?

    På torsdag är det nog så att A får följa med. M jobbar visst.....bara så att ni vet. Vart och när ska vi träffas?

  • AyBee

    Låter mysigt Astriden. Bestäm ni så dyker vi upp var som.
    Har as mycket på jobbet just nu så jag är inte alls aktiv härinne just nu Läser det ni skrivit som ni ser sent på kvällen för att håla mig uppdaterad...

    Och ett stor NEEEEEJJJJJJJ. När jag satte mig med kalendern för att byta 14:e till 7:e så uppyäckte jag att jag då är i Bergen Attans också!!!!!!

    Glögg hos Grund (med kârlar) den 7/12
    Grund + H
    Astriden + M + A
    31maj + M?
    Amor + J + bebisen i magen


  • AyBee

    maj - en tjejmage är bredare än en killmage. Ett bra tips är att om det syns bakifrån att du är gravid så är det en tjej annars en kille.
    Axels hjärtljud låg som följer: 142,140,150,132,136,140 alltså mellan 132-150 men de flesta talen visade ju på en kille och det var det juhu

    Amor - Lättare sagt än gjort. Nu idag har jag iaf 10 min på att titta UNDER DAGTID vad ni skrivit

  • AyBee

    Heeeej!!

    Nu har jag läst ikapp mig lite. Sitter och väntar på Astriden som är nere på BVC och väger/mäter lille A. Sen ska vi äta och mysa lite innan det är dags att mötas i om ett par timmar. Vi ser såååå mkt fram emot det.

    Maj - vad gullig du är!! Jag tycker också att det är jätte tråkigt att ja ginte kan vara med den 7:e

  • AyBee

    Men Grund - vilken morgon!!! HAde jag haft en sådan start så hade jag nog inte sagt ett enda ord resten av dagen tror jag. Kram på dig och jag hoppas att dagen blir bättre alltefter som.

    Amor - Ta det lugnt med dammsugningen bara för det är inte bra för dina fogar just nu. Bara ett litet tips men det kanske du känner nu idag iaf Annars bra jobbat med städningen.

    MrsD - Tråkigt att höra om både test & syster. När det gäller sin syster så instämmer jag med Barba. Var där för henne och ge inte upp. Var så engagerade som ni bara kan så att hon känner ert stöd. Testet - been there....tycker inte heller att det är särskilt trevligt i stolen pga otrevliga händelser. Kram på dig och en stor styrkekram

    Barba - Har inga tips att ge men tar gärna emot av dig sen eftersom vi antagligen ska göra om ett av våra badrum i vinter.

    Vår helg var hektisk I fredags åkte vi till vänner i Alingsås och stannade över till lördag. Jätte mysigt med god mat och sällskapsspel på kvällen. På lördagen var vi på konsert på Konserthuset "Bondafton". Sååååå bra!!! Sen gick vi och mötte min familj på Liseberg. En kortis för våran del men lite julstämmning fick jag iaf. Sen hem till oss dör vi firade pappa och lillasysters sambo som fyllt år i dagarna. De åkt hem vid 01:30 tiden så igår var vi rätt slitna måste jag villigt erkänna. Hade ambitionen att ta oss ut men det blev film, mys och lek inne hela dagen istället och avslutades med tacomys & film.

    Ikväll ska M jobba så om någon har lite tråkigt så är ni hjärtligt välkomna hem

  • AyBee

    Åhhhh Grund - det hade jag velat men jag ska julbaka med Fru K på lördag. Attans också.....jaja nästa gång kanske. Ser fram emot imorgon. När ska vi ses?

    Själv är man hemma med en sjuk son.....igen. Dessa dagisbaciller ....morr....
    Stackarn har 39 grader feber. M var hemma fm och jag em sen blir jag hemma imorgon. Det gör inget så sett för då kanske jag kan vila upp mig jag med så att min j-la förkylning ger med sig på köpet också kanske.

  • AyBee

    31 maj - bara två veckor kvar. Herregud vad tiden flyger fram!!!

    Astriden - du vet vart jag finns om du vill ha lussebullar Du är hjärtlig välkommen hit också om du vill. Call me!!

  • AyBee

    31 maj....jag var lat iår och köpte mandelflarn...sådana man har i glöggen istället för att skålla och skala alla mandlar. Ska se om det fungerar lika bra. Skulle även gjort pepparkaksdeg ikväll men blev för trött så jag får göra den imorgon bitta och kavla ut den på söndag istället.

    Asriden - det blev ingen IKEA. M kom hem för sent Vi åker dit på sön fm istället.

Svar på tråden Underbara Göteborgsfruar- Del 6