• lönnsjö

    kristianstadstrakten 2009?

    Någon som ska på bröllopsmässan på Ateljé MB, sista söndagen i januari? Tror att det är en mässa på Slagthuset i Malmö i samma veva. Även om jag och m2b är på det klara med hur och vad vi vill ha så är det roligt med inspiration och tips.

  • lönnsjö

    Oj då {#lang_emotions_embarassed} Tog bara för givet att det var i år också. De brukar ha bröllopsmässa sista söndagen i januari. Vi var där i januari i år. Fick mycket inspiration och tips.

  • lönnsjö

    Men himmel vad ni har hunnit mycket!  Jag har mina tankar i "den lilla svarta" än så länge. En massa urklipp och anteckningar som ligger huller om buller...får ta tag i det...har ingen motivation just nu bara. Men det är roligt att läsa om era bestyr {#lang_emotions_smile}

  • lönnsjö

    Har ni egna barn?
    Vi har två pojkar som är 4,5 år och 2 år när vi gifter oss. Äldsta pojken ska vara med i brudföljet,men lillkillen vet vi inte. För liten? Han är ganska kavat inte blyg för fem öre men en sådan dag är det ju klart lite annorlunda. Vad tycker ni?

    Sen undrar jag vad ni ska ha för musik? Liveband eller eget "hemmagjort" {#lang_emotions_dreamer}

  • lönnsjö

    Vad spännande med Idolsångaren
    Av min tärna och toastmastern får vi kören i kyrkan. Ja utgångslåt har vi ingen aning om. Wagner och Mendelhsson är lite för pampigt känns det som. Vill inte ha orgel heller. Får prata med kantorn. Ingångsmusilken tänkte vi Pachebels piano in D (stavning{#lang_emotions_undecided}) Kanske lite för ljuvt och filmaktigt men jag tycker den är så fin, lugn och harmonisk.

    Under festen vill vi ha liveband.Ska kolla upp lite olika och ta tag i det i januari. Tiden rinner ju iväg känns det som.

    Vår äldsta pojke vill inte heller ha kavaj, men resten tycker han ska bli roligt{#lang_emotions_smile}

  • lönnsjö

     


    lönnsjö skrev 2008-12-30 20:36:24 följande:
    Vad spännande med Idolsångaren Av min tärna och toastmastern får vi kören i kyrkan. Ja utgångslåt har vi ingen aning om. Wagner och Mendelhsson är lite för pampigt känns det som. Vill inte ha orgel heller. Får prata med kantorn. Ingångsmusilken tänkte vi Pachebels piano in D (stavning) Kanske lite för ljuvt och filmaktigt men jag tycker den är så fin, lugn och harmonisk.Under festen vill vi ha liveband.Ska kolla upp lite olika och ta tag i det i januari. Tiden rinner ju iväg känns det som.Vår äldsta pojke vill inte heller ha kavaj, men resten tycker han ska bli roligt

    Canon in D ska det ju vara. herregud, blir lite sinnesförvirrad ibland.


    Har precis varit inne på www.kyrkomusik.se och lyssnat. Hmmm, orgel är ju ganska fint ändå.

  • lönnsjö

    Muta kantorn så går det säkert bra
    Skämt åsido, prata med kantorn. Kan säkert lägga ihop ngt som ni vill ha.Man har ju hört andra som valt flera olika låtar som ingångsmusik, så helt omöjligt kan det ju inte vara.

  • lönnsjö

    Åh, Annelie Malmgren har vi också bokat
    Svärmor reste till Thailnd i lördags. Tänkte ringa ochfråga om hon kan fixa kostymertill småpojkarna.Hon brukar gå till en skräddare där som är toppen. Hoppas det funkar med mått osv. har kollat på barnkostymer här hemma, kostar ju runt 900 kr för en.

    Vad roligt med mässa Hmm, undrar om vi hinner klämma in det...fast och andra sidan så är det mesta klart...får se hur vi gör.

  • lönnsjö

     


    förstagångsbrud skrev 2009-01-14 21:08:37 följande:
    Vi har också bokat Annelie, hon verkar ha fått mycket att göra med bröllopsfotograferingar!

    ja det verkar så. har mailat henne och frågat om vi kan få ändra till heldag och det gick bra. men nu har hon startat firma så priset har höjts till 10500 kr. men i och med att vi bokade tidigare så får vi det för 6000 kr. då ingår reseersättning och alla foto på CD.

  • lönnsjö

     


    blacknwhite skrev 2009-01-15 16:50:36 följande:
    Vi får betala 3000 för heldag Köpte kostym till vår son på ebay för 400 med frakt.byxor kavaj skjorta väst och slips.Superbilligt o jättefin

    Men åh...vad ledsen jag blir. Vi bokade ju också enligt hennes gamla priser. Då sa hon att bilderna blir högupplösta,men i senaste mailet skrev hon skärmupplösta. Samma sak eller? Usch, blir lite tveksam nu


    Vad roligt att ni hittade en kostym till sonen. Perfekt pris

  • lönnsjö

    Hmm, anade det. Har mail från henne där hon skrev ett fast pris för högupplösta bilder. Ska ringa henne idag och lösa det hela.

  • lönnsjö

    Så, nu har vi pratat med fotografen. Det var bara ett missförstånd i all uppståndelsen.
    Vi kommer betala 3000 kr för porträttfoto, vigsel och mingel utanför kyrkan. Vi får då alla fotona och de är högupplösta
    Nu känns det bra igen. Jag blir så himla stirrig när jag inte är på det klara med hur allt ligger till. För övrigt var hon jättetrevlig och hon verkade veta vad hon pratade om.

  • lönnsjö

     


    Om du lämnar mig nu skrev 2009-01-16 21:20:59 följande:
    Här e en till från Kristianstad Har Bara precis börjat med all och allt känns som en ända soppa vet inte riktigt i vilken ände jag "vi" ska börja Hur gör ni????

    Vi började också med gästlistan och en budget. Sen bokade vi kyrka och lokal.Vi ska ha festen på Folkets hus i Ekestad. En jättefin lokal med vacker omgivning. Efter hand har vi frågat tärna, bestman och toastmaster.Pålördag ska vi smaka på tårta och kolla ringar.Vet hurdana ringar vi vill ha, ska bara kolla olika guldsmeder. har bokat fotograf, frisör och catering också.
    Klänningen ska jag hyra, prova ut i mars eftersom jag vill ner i vikt först.
    När gifter ni er? Ta det lugnt och planera i lugn och ro. När all "yra" har hunnit lägga sig ser man lite klarare på det hela

Svar på tråden kristianstadstrakten 2009?