Inlägg från: anapanasiti |Visa alla inlägg
  • anapanasiti

    kristianstadstrakten 2009?

    Som det ser ut nu så blir det bröllop i kristianstadstrakten 2009 :). Men vi har inte bokat nånting än. Jag har hittat klänningen som jag ska ha och ringen är det inga problem med eftersom min syster är guldsmed... vi vet vilken kyrka vi vill ha o vilket datum... så spånar vi därifrån :)

  • anapanasiti

    Jag har inte tänkt så mkt på det där med make up... sminkar mig typ nästan aldrig, så jag ska nog be min syster sminka mig. Hon är duktig, vet vad som klär mig och vad jag vill ha :)

  • anapanasiti

    Ingen blogg/hemsida om bröllopsplanering... inte än iaf. Just nu samlar jag material och bilder i en rosa Marimekko-pärm

  • anapanasiti

    27juni2009:
    Går dina barn på förskola? Isf kan ni ju fråga någon i personalen ifall de vill ställa upp som barnvakter. Jag arbetar själv på förskola och har varit barnvakt på 2 olia bröllop. Ett litet tips :)

  • anapanasiti

    Inga egna barn här. Kyrkan är bokad nu... det blir Djurröds kyrka :), lokal ska bokas efter helgerna. Idag berättade min mamma att hon skulle stå för min håruppsättning och tårtan... jag blev jätteglad :)

    I kyrkan ska en väninna till mig sjunga tillsammans med sin syster och svåger. Har 2 låtar som jag vill ha Sång till frihet med Björn Afzelius och You raise me up med Josh Groban... så det blir förmodligen de som de sjunger i kyrkan. In- och utgångslåt funderar vi fortfarande på.

  • anapanasiti

    Nån mer som ska till mässan i Vinslöv på söndag. Jag har lyckats o få med mig min m2b dit :)

  • anapanasiti

    Om du lämnar mig nu skrev 2009-01-16 21:20:59 följande:


    Här e en till från Kristianstad Har Bara precis börjat med all och allt känns som en ända soppa vet inte riktigt i vilken ände jag "vi" ska börja Hur gör ni????
    Vi började med gästlistan... skrev den redan någon vecka efter att han friat. Sen satte vi oss ner o pratade om vi skulle lyckas spara ihop pengar till denna sommaren. När vi kommit fram till att vi skulle det så bestämde vi datum... jag började spåna lite på inbjudningar... bestman och tärna tillfrågades. Innan jul bokade jag kyrkan och frisören och efter jul bokade m2b lokalen. Klänningen är hittad, ska bara prata med hon som ska sy den. Färgtema har jag spånat på ett tag... det blev tillslut vitt, silver och lila. Nu är vi pågång med att fråga toastmaster och toastmadame, så att vi kan börja o göra inbjudningarna :)
  • anapanasiti

    Vad du är flitig Micof :) Jag har själv varit ute på Tradera och inhandlat lite smådiamanter... några vanliga och några i olika nyander av lila. Ska inhandla ett storpack (500) av vanlig till + några lila (100). Jag tror att det blir vita dukar med löpare som går i silver/grått och sen diamanterna över. allt annat känns som att dte ligger nere nu eftersom jag fick ett + för 1½ vecka sen och vi måste tidigarelägga bröllopet 6 veckor... så alla mina tankar är inte på bröllopet längre om man säger så. Nytt datum blir förmodligen 27 juni :)

Svar på tråden kristianstadstrakten 2009?