• gottelina

    Nån som har spolat äggledarna??

    Hej! Jag gjorde en spolning av äggledarna för ca ett år sen av samma anledning som de ovan. För mej var det allt annat än en trevlig upplevelse. Vill inte alls skrämma dig på något vis och ont gjorde det absolut inte att spola. Det började med att jag fick något smärtstillande i stolpillerform. Efter ca 30 minuter var det dags. Hoppar upp i stolen; tjoho! lägger benen till rätta och så hissar dr upp hela härligheten till lagom tittläge...FÖR MIG!!! de hade en spegel över en vask precis i rätt läge. Jag vet hur jag ser ut inuti. Inte jättemajsigt kan jag säga.

    Sen gjorde de rent hela lekstugan. saken de har för att öpna upp råkade dr vinkla för långt bak så ändtarmen kom i kläm och det gjorde ont som fan men jag tror inte det är standard för hon sa oj då ursäkta.

    Sen förde de upp sonden och det var nu mina problem började. Det gjorde inte ett dugg mer ont än vanlig mensvärk men det var en obehaglig känsla att det liksom rörde om. Sen blåste hon upp en liten ballong för att sonden inte skulle fara ut. Gjorde lite mer ont men inte mer än att man egentligen står ut men tydligen är jag vansinnigt känslig i min livmoderhals för plötsligt hör jag nån stans långt borta: Vi får nog sänka huvudet lite här. Hon ser lite blek ut. Vet egntligen inte vad som hände med mig men jag höll på i tre kvart och försökte resa mig men fick lägga mig igen. Fick dricka vatten och ligga med fötterna högt.

    Hur jag ska klara en IVF är för mig en gåta men jag får väl säga ifrån att de inte ska boka nån annan för tätt efter för det kan ta tid innan de blir av med mig.

    Lite långt kanske.

  • gottelina

    Det går säkert bra. Jag förstod på min gynekolog att min reaktion var ovanligt stark så min berättelse ska du inte rätta dig efter. Slappna bara av så ska du se att det löser sig.


    kattbrud skrev 2008-11-02 23:26:59 följande:
    usch nu blir jag nervös jag som ska in på en sådan undersökning/spolnning på torsdag.. hu
Svar på tråden Nån som har spolat äggledarna??