Inlägg från: PennyJenny |Visa alla inlägg
  • PennyJenny

    vad ljuger han om?

    chamor skrev 2008-10-15 15:17:02 följande:
    Hade de inte varit för att du var gravid hade jag föreslagit en paus.. Känns som du behöver tänka igenom om han är värd att satsa på eller inte då förtroende är a och o i en relation.
    Varför inte då???? Det är väl klart att man kan ta en paus i ett förhållande trots att man är gravid. Barn lagar inga trasiga förhållande. Barn ska inte födas med en förhopping om att "bara barnet kommer så kommer allt bli så bra" det är så fel mot barnet.

    Du litar inte på honom. Du upplever att han inte förstår varför och vad det grundar sig i. Hur tror du att det ska bli när barnet kommer om inte den grunden är lagad? Att vara trött efter vaknätter med böljbyten och amning, ev känna sig oattraktiv för att man inte hinner/orkar med sig själv med mera gör det knappast lättare att fixa tilliten och minska på din oro.

    Ställ krav. Om han älskar dig vill ha reda ut det här och få dig att förstå. Föreslå parterapi. Ta ev en paus om det är det som känns rätt. Men vad ni än gör, tro inte att ett barn löser allt.
  • PennyJenny

    Glömde en sak. Jo, det finns människor som kan glädja sig över sin tjejer graviditet och samtidigt vara otrogen. Det är samma människor som vill ha kakan och äta den. Som vill ha sitt hem och sin familj och leva familjelivet men samtidigt vill ha spänningen vid sidan av. Och som tycker att de har rätt till det och tar sig den rätten och tänker att det man inte vet har man inte ont av.

    Säger inte att det är så i ditt fall, känner er inte och vet inget om erat liv mer än det du skriver. Men visst finns det.

  • PennyJenny

    Paus behöver ju inte betyda att ni går isär länge, det kan ju också innebära att du kanske åker hem till mamma och pappa en vecka och inte har kontakt med varandra under tiden för att få fundera ordentlgit. Så det behöver ju inte vara så dramatiskt som att flytta isär och så, men att ta lite paus från varandra för att fundera. För båda.

Svar på tråden vad ljuger han om?