Inlägg från: valkyriana |Visa alla inlägg
  • valkyriana

    vad ljuger han om?

    Oj oj gumman!
    Det där lter som ett riktigt destruktivt förhållande och inga av de saker du säger skulle jag tycka var ok.
    Jag har levt i sådana förhållanden och till slut vet man intevad som är rätt och vad som är fel, vilka känslor man borde känna (för han säger ju åt dig att du har fel hela tiden, att du överdriver mm mm) eller vad man ska göra åt situtaionen.
    När jag väl lämnade mitt detstruktiva förhållande, när jag vaknade upp ur min koma, var det naturligtvis jättejobbig. Men jag läkte så smått.
    Så träffade jag han som skulle att komma bli min man. Efter en vecka med honnom förstod jag inte hur jag kunde stå ut en dag med mitt ex. Och han har fortsatt att utvecklats till en än bättre man och jag till en bättre kvinna.
    Och han är ju absolut inte mr perfect, han är en vanlig men ändå väldigt ovanlig man.

    Ett förhållande ska bygga upp dig, din självkännsla, inte riva ner och knäcka ditt självförtoende.

    Du är gravid! Grattis!
    Och ja det är tyvär så att han blir jätteglad för att du är gravid, men ändå kan vara otrogen. Har stött på många sådana män i mitt liv.

    Ta en paus, bestäm vad du vill göra med magen, tänk över hur du vill leva ditt liv. Vill du leva så du lever idag? DU har ansvar för din egen lycka.
    Om du bestämmer att du vill ha kvar magen och du vill lämna din man, så kommer du att klara det. Det kommer att bli tufft, men du kommer att fixa det.

    kram på dig!
    Lycka till

  • valkyriana

    oJ FELSKRIVET!!!
    Det ska stå Det KAN tyvär vara så...."

    Du är gravid! Grattis!
    Och ja det är tyvär så att han blir jätteglad för att du är gravid, men ändå kan vara otrogen. Har stött på många sådana män i mitt liv.

Svar på tråden vad ljuger han om?