• Svar på tråden Pingst 2009 del 2
  • Nalle Puh 40

    Vi fick ge 1200 kr för alla inbjduningskort och då ingick allt från färg, att de skar pappret och allt material som papper och kuvert.
    Var kanske inte så jätte billigt men vi fick det precis som vi ville ha det och vi hittade inga fina att beställa och det är ju inte alltid så billigt det heller i slutändan
    Vi gjorde 50 st.

  • Kärlekensskull

    Tiden går sååå fort. Nu i kväll har vi suttit och knåpat med vår bröllopssida. Det är inte lätt att hitta på all text. I morgon kommer vår toastmster förbi så vi ska prata ihop oss lite. Gör ni era festhäften själva eller fixar er toastmaster hela häftet själv?

  • Pingst09

    Vi har släppt bomben nu! Alla blev jätteglada, min mormor grät av lycka!
    Frågade även min morbror och hans fru om toastmasterjobbet och de sa självklart ja så nu är den posten klirrad också. Ang fsethäftet vet jag inte än om de villl göra allt själv eller om vi kommer att hjälpas åt...känns som jag vill ha ett finger med i spelet för annars kan det bli vad tok som helst, hihi! Men man får väl bjuda på sig själv lita också.

    Det här med bröllopshemsida....har ni någon och var i så fall. Är inte kunnig inom ämnet bygga hemsidor så jag behöver en mall som man bara kan ändra text i. Nån som vet?

  • Nalle Puh 40

    Våra värdpar fixar allt till festen, det enda vi behöver göra är att vara där och njuta...

    Vi har en hemsida men den är hemlig tills inbjudningarna är skickade...

  • Kärlekensskull

    Har också lite svårt att släppa allt som har med häftet att göra. Är ju ett litet kontrollfreak så det är väl därför.
    Jag är absolut inte alls haj på det där med hemsidor heller,men vi gjorde den på www.weddingannouncer.com och det var ganska så smidigt faktiskt. Gå du in där och kolla. Vår sida behöver lite finjustering först innan jag vill lägga ut den. Är ju ganska så smidigt att ha en sida så slipper man skriva med så mycket info på inbjudningskorten.


    Pingst09 skrev 2008-12-28 10:10:15 följande:
    Vi har släppt bomben nu! Alla blev jätteglada, min mormor grät av lycka!Frågade även min morbror och hans fru om toastmasterjobbet och de sa självklart ja så nu är den posten klirrad också. Ang fsethäftet vet jag inte än om de villl göra allt själv eller om vi kommer att hjälpas åt...känns som jag vill ha ett finger med i spelet för annars kan det bli vad tok som helst, hihi! Men man får väl bjuda på sig själv lita också.Det här med bröllopshemsida....har ni någon och var i så fall. Är inte kunnig inom ämnet bygga hemsidor så jag behöver en mall som man bara kan ändra text i. Nån som vet?
  • Nalle Puh 40

    Vi har oxå vår där, tom jag klarade ut det som inte är särskilt teknisk

  • Pingst09

    Ok, det blev att jag fixade en på gamma.se
    Är inte weddingannouncer den där allt står på engelska?

  • Kärlekensskull

    Allt är på engeleska men man skriver ju sin egen text på svenska. Så på vår sida är det bara längst upp där det står "Our weeding" som är på engelska. Hittade inget på gamma.se??

  • Pingst09

    Ursäkta, det ska vara gamman.se Jag tyckte den verkade smidigare så det fick bli där. Vår sida kommer också att vara hemlig tills inbjudningarna gått ut.
    Funderar på att skriva lite mer typ om oss själva, tärnan osv, men jag vet inte riktigt. Vad ska man skriva....de som är bjudna känner oss ju redan?!?

Svar på tråden Pingst 2009 del 2