Inlägg från: Emma16 |Visa alla inlägg
  • Emma16

    Pingst 2009 del 2

    Hej!
    Länge sen va? Jag har haft liiite mycket att göra. Jobbar i finansbranschen och som ni vet har det ju varit en "mindre" kris där. Sena kvällar med jobb kan jag lova, och nästan inet en tanke på bröllopet :(
    Men då klev Johan in, som en riddare och tog över lite uppgifter ( angegerade sig alltså, kors i taket!). Han har nu bokat bil till efter vigseln ( vår transport) och tittar nu för fullt på bröllopsresor. Har ni bokat det än? Vi ska bara vara borta en vecka , för sen gifter sig min bästis och jag ska vara tärna (nygift o allt, tihi) så det blir nånstans i Europa, men gu va svårt! Kom gärna med tips! Vart åker ni??

    Skruttgumma: Så toppen bra! Min mamma o svärmor skulle nog laga godare mat än restaurangen skulle jag tippa på, så funkar det att de lagar maten är det ju toppen! Ekonomiskt oxå! Ska du laga nåt själv?

    Kram på er!

  • Emma16

    Nalle Puh 40, jag kanske har missat det, men vart går bröllopsresan? Vi bokade också idag, 1 v till 5 stjärnit hotel´l i Turkiet... :)

  • Emma16

    Hej tjejer,

    Länge sen! Hoppas julen har varit bra! Är det nån av er som har börjat tänka på den stundande möhippan? Jag hade inte en tanke på den, men sen sa en av killarna som ska fixa svensexa till m2b att de planerade en fejksexa nu i dagarna, och då blev jag sjukt nojjig :)
    Tror ni alla att ni får en hippa? Vad skulle ni vilja göra om ni fick välja?

    Kram o god fortsättning!

Svar på tråden Pingst 2009 del 2