Inlägg från: Pingst09 |Visa alla inlägg
  • Pingst09

    Pingst 2009 del 2

    Jaså det är här ni håller till

    Här är det stilla på planeringsfronten, just nu mal bara tanken på syskon åt tjejen våran i huvudet. Fick besked från hennes läkare i veckan att det nu är fritt fram, bara vi meddelar dem på en gång för planering av fosterdiagnostik. Åh, vi är såå glada!!
    (dottern har en helt nyupptäckt, internationellt, sjukdom som gör att hon är multifunktionshindrad)

    Annars häger klänningen och väntar. Jag kämpar på med mina kilon. Gästlistan revideras i huvudet nån gång om sänder men inga ändringar gjorda på papper. "Lokalen" har ännu inte hört av sig, måste snart ringa igen. Får hem 40 kg nötkött till veckan där jag ska spara de större bitarna som vi kna använda till tjälknöl. Funderar smått på att be en bekantviga oss (hon är präst i en annan kommun i länet) men vet inte än, blir så många fler att bjuda isf...
    Så, det är mycket tankar nu, men inte så mycket handling!

  • Pingst09

    Haha, nej nån ny klänning blir det inte. Ingen syskonverkstad förrän efter bröllopet då vi helst vill ha ett vårbarn denna gång om man nu kan lyckas med det

    Länge sedan jag var in här nu... Igår bokade vi en resa som väl får fungera som bröllopsresa men är inte förrän i sep 09. Några vi känner ska också iväg så så vi bokade samtidigt, men det betyder ju inte att man kan rå om varandra på tu man hand en del ändå. Blev en vecka i Grekland för våran del, direktflyg från Frösön


    skruttgumma skrev 2008-10-26 15:19:03 följande:
    Pingst09 - grattis!! Vad kul att dottern ska få syskon. Kanske blir en ny klänning till pingst då eller?? malsan: välkommen! Tråkigt att höra om din farmor. Hoppas att det inte är jätteallvarligt utan att hon frisknar till, helst innan bröllopet!! Jag har varit så duktig i helgen! Med hjälp av en kompis har jag spaltat upp en ordentlig grovplanering av bröllopet, samt deadlines för allting. Så nu vet jag precis vad som ska göras när och kan ta det lugnt och bara bry mig om min ring innan januari
  • Pingst09

    Hej igen alla brudar!
    Jag har inte varit här på länge och inte har vi kommit någe längre i planeringen heller. Väntr fortfarande på mail från en ev catering/lokan, men det verkar sitta långt inne. Hörde nu i dagarna att de mist sitt tillstånd så det kanske är därför. Men vi hade i alla fall komit överens om att vi skulle ha vår egen alkohol, eftersom det inte finns nån riktig bar på stället vi tänkt vara på.
    Har börjat så smått att fundera på en annan lösning vad gäller mat och lokal, men tänkte dessa ska få till mitten av jan på sig.
    Annars har jag just skrivit ut ett papper som min mormor ska få i julklapp. En kungörelse där hon ska ställa sig upp och inbjuda alla närvarande till den officiella gängningen mellan ..... och ......! Ska bli skoj att se släktens reaktioner.
    PÅ återseende!

  • Pingst09

    Vi har släppt bomben nu! Alla blev jätteglada, min mormor grät av lycka!
    Frågade även min morbror och hans fru om toastmasterjobbet och de sa självklart ja så nu är den posten klirrad också. Ang fsethäftet vet jag inte än om de villl göra allt själv eller om vi kommer att hjälpas åt...känns som jag vill ha ett finger med i spelet för annars kan det bli vad tok som helst, hihi! Men man får väl bjuda på sig själv lita också.

    Det här med bröllopshemsida....har ni någon och var i så fall. Är inte kunnig inom ämnet bygga hemsidor så jag behöver en mall som man bara kan ändra text i. Nån som vet?

  • Pingst09

    Ok, det blev att jag fixade en på gamma.se
    Är inte weddingannouncer den där allt står på engelska?

  • Pingst09

    Ursäkta, det ska vara gamman.se Jag tyckte den verkade smidigare så det fick bli där. Vår sida kommer också att vara hemlig tills inbjudningarna gått ut.
    Funderar på att skriva lite mer typ om oss själva, tärnan osv, men jag vet inte riktigt. Vad ska man skriva....de som är bjudna känner oss ju redan?!?

  • Pingst09

    Jo, nog kommer dom hippa mig, men jag har inte börjat oroa mig för den ännu. Men det kanske man bör göra...

  • Pingst09

    För oss tror jag det blir endera Jämtlandssången eller mendelsons brudmarsch som ingångsmusik. Ut kommer vi ha en lite roligare låt om jag får min vilja fram: No no never med Texas lightning=)

  • Pingst09

    Ditt bildgalleri syns inte...


    primulakarlsson skrev 2009-01-13 18:30:34 följande:
    Hej moste bara sega att jag har fått min klänning från www.bridaloutlet.se/ och jag är kanon nöjd.Finns bild i galleriet.
  • Pingst09

    Häpp....nu verkar det vara Änglagård som gäller som ingångsmusik!

  • Pingst09

    Ja, det är det. Går att lyssna på på kyrkomusik.se


    Kärlekensskull skrev 2009-01-14 06:22:18 följande:
    Usch tycker det är såå svårt med in och utgångsmusik....Är det tema musiken till Änglagård filmen eller vad menar du?
  • Pingst09

    Det gör den. Fin klänning! Ska du ha något mer utanpå sedan eller? Jag ska också ha ärmlöst, men tror nog det blir lite kallt så jag måste hitta nån sjal eller nåt att lägga över axlarna i alla fall utomhus...


    primulakarlsson skrev 2009-01-14 08:39:20 följande:
    Nu ka det synas tror jag
  • Pingst09

    Tradera!!


    Kärlekensskull skrev 2009-01-14 20:30:56 följande:
    Någon som vet vart man kan hitta vita korsetter att ha under bröllopsklänningen för en inte allt för dyr peng...?
Svar på tråden Pingst 2009 del 2