• fröken sjunfors

    Brudar i Borås!

    Här kan vi diskutera, tipsa och allmänt prata bröllop i och runt Borås!

  • Svar på tråden Brudar i Borås!
  • fröken sjunfors

    När har ni planerat att ha era bröllop? Jag och min blivande blir gifta 23 maj 2009

  • september2009bröllop

    hehe så du startade en tråd

    Vi gifter oss den 5 september 2009..

    Vilken kyrka?
    Vart ska festen hållas?
    Fotograf?
    Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • fröken sjunfors

    Vi ska gifta oss i Kvinnestads kyrka, en liten kyrka ute i skogen Mina morföräldrar bor därute, och det är en av mina absoluta favoritställen.. Så vi gifter oss där, och åker ev häst och vagn till festen, som kommer att hållas utomhus hos mina morföräldrar (regn är uteslutet då, även fast vi ska ha tält!)

    Fotograf blir antagligen en utav min systers klasskompisar som går media/foto. Vår budget hålls tyvärr inte till en fotograf, men jag tror det kan bli kanon ändå Ev kanske man fotas innan man åker ut så det blir några fina bilder inomhus.

    Toastmasters, bestman o tärna är klara. Har köpt en "kvällsklänning" ifrån ebay, och tärnklänning. Fyllde år förra veckan o då fick vi bordsplaceringshållare, en gästbok och servetter med tryck En vän kan ev. fixa tyg, vi hyr nog möbler ifrån ett företag i borås.. Porslin får jag köpa utav en tjej för ett mkt bra pris! Mina morföräldrar vill stå för maten och mina föräldrar för alkohol istället för bröllopspresent (vi har jättesvårt för vad man ska "önska" sig), men vi lär nog bidra till det ändå, det är en hel del pengar..

    Frissa o make kanske en bekant till min mamma som är utbildad makeup-artist fixar.. Dock är klänning, m2b:s kläder, ring och lite sånt kvar.. och hundra grejer till

    Själv? hur går det för er?

  • september2009bröllop

    Jo Carolikyrkan är bokad, yxhammargården lika så.. letar fotograf för tillfället men tycker att wiwi verkar ovanligt dyr om man jämför med vad andra här på bt fått betala för sina fotografer.. kanske din syrra vill tjäna lite pengar och fota oss?

    frisör och smink är också kvar..

    Bröllopsklänningen är en kinaklänning köpt på ebay som är på väg.. bild fins´ns i galleriet.. håller tummarna för att den ska bli bra..

    Låter jättemysigt med en kyrka inne i skogen och vad kul att ni ska vara hos dina morföräldrar.. önskar man själv hade haft en plats så att vara på..

  • september2009bröllop

    Jo mannens kostym är på väg med.. skräddarsydd från sutopia..

  • fröken sjunfors

    hur funkar sutopia? är det billigare att fixa därifrån?

    ska faktiskt höra med syrran! men hon är ju fortfarande amatör, men å andra sidan är det ett tag kvar. Lär ju ha lärt sig en hel del tills dess! (hon går i tvåan nu.) Tycker det var lite konstigt om det var wiwi som skrev de inlägget som den andra sa.. Lite mysko att gå in o berömma sig själv så :/ om det nu stämmer..

    Jaa, jag är verkligen jättenöjd med vart vi ska vara!

    Ska börja med inbjudningskorten snart, tyvärr är jag inte sådär pysslig av mig, men skam den som ger sig! min andra syster ska hjälpa till också, så jag hoppas på att det blir bra!

  • september2009bröllop

    jag har gjort mitt inbjudningskort själv.. finns bild i galleriet.. köpte sakerna i en pyssel affär på yxhammargatan..

    bokade en fotograf idag.. en kille från lerum som tog 3500 för 3 timmar och man får bilderna högupplösta på skiva!! hur bra som helst..

    på sutopia är det bara att måtta.. finns bilder på hur man ska göra så de e hur lätt som helst.. vi gav 3600 för sambons kostym.. tycker de e jättebilligt för en skräddarsydd men vad vet jag..

  • fröken sjunfors

    Wow! Vilka underbara kort!! Var de svåra att göra? Ska nog kika in där och se om jag kan hitta nåt jag också Vilken snygg klänning det var också! Visst blir man ebay-beroende när man väl har börjat..

    Härligt! Det var ju inte alls dyrt! Blir lite avis.. Kanske blir en "riktig" fotograf iallafall, vi får se hur det blir framåt.

    Ska nog in o kika på sutopia också! Alltid värt att kika iallafall!

  • ElevenSeven

    hej, får man va me.. ska ha bröllop en bit utanför borås ca 4mil.

  • september2009bröllop

    köpte ett färdigvikt kort att ha som bas.. sen köpte jag det mönstrade pappret, lite organzaband i tygaffären i knalleland och färdiga klistermärken (texten och hjärtanen) sen va de bara att klippa och klistra

    kläninen är redan köpt.. väntar på att den ska komma är 1-2 veckor kvar .. fick den för otroliga 950 kr.. så går de när ingen bjuder emot

    nu har vi ju inte fått kostymen än.. beställde den i förra veckan men andra som beställt därifrån som skrivit här på bt verkar nöjda så det blir nog jätebra.. för 3600 fick vi kostym, byxor och tror han valde väst med tokbra priser ju..

    Jo får man en fotograf för "bara" 3500 kan de ju va värt de..

Svar på tråden Brudar i Borås!