Inlägg från: Miss Moneypenny |Visa alla inlägg
  • Miss Moneypenny

    Maldiverna - Kuredu 4

    Någon som varit på något annat ställe än Kuredo, som de kans rekommendera?

  • Miss Moneypenny

    Vad roligt, Filitheyo är en av de öar vi funderar på. Är lite inne på Filitheyo, Vilu reef, Sun Island eller Medhufushi. Beror väl lite på hur stor priskillnad det blir också. Hur är Kuredo jämfört med dessa? Kuredo har ju färre stjärnor..

    Är ute efter en halvstor ö som har vacker natur och vackra stränder där det finns en del aktiviteter och restauranger och gärna en fin vattenbungalow med egen terass. Kommer åka i början av juni..har hört att vädret kan vara lite ostadigt men det är väl en risk man får ta. Vill liksom inte åka nån annanstans pga av det och man blir ju så sugen när man läser den här tråden.

    fru Hä skrev 2008-10-28 09:09:15 följande:


    Hej!MIn absoluta favoritö heter Filitheyo. Helt fantastisk!! Velidhu tror jag är en lite "bortglömd" pärla. Men det finns många...det beror lite på vad du har för förväntningar? mvhfru Hä Miss Moneypenny skrev 2008-10-28 08:13:32 följande:
  • Miss Moneypenny

    Tusen tack..kanontips! Ja, blev lite misstänksam mot Sun Island när jag läste att den fått fem stjärnor på vissa ställen och bara 3+ på Fritidsresor. Det måste ju finnas en anledning..

    Vilken resebyrå åker ni till Filitheyo med?

  • Miss Moneypenny

    Alla ni Maldiverna-experter...är vattenbungalow värt priset? Det är ju väldigt mycket dyrare men ser ju så mysigt ut... Någon som provat både och?

Svar på tråden Maldiverna - Kuredu 4