Inlägg från: majsanna |Visa alla inlägg
  • majsanna

    Maldiverna - Kuredu 4

    MrsPuff skrev 2008-10-23 12:56:26 följande:
    vanligtvis när man reser till varma ställen så brukar man ju iaf behöva ha med sig några lite varmare kläder. Behöver man ha nånting sånt med sig överhuvudtaget till Maldiverna, eller kan man räkna med att det räcker med linnen och kjolar. Bara 9 dagar kvar nu!!!! Lääääängtar........
    Vi använde inte nån tex långärmad tröja eller långbyxor under den tiden vi var där. Dock regnjacka några dagar och det hade vi verkligen inte räknat med...
    Lämna skorna hemma också. Jag hade plockat med mig ett antal skor vilket var helt onödigt. Använde dock skor när vi var på båtutflykter, men aldrig annars.
  • majsanna
    palmer skrev 2008-10-26 13:58:03 följande:
    Hur gick det för alla ni som skulle åka i oktober? Hur var det? Berätta! =)Till alla er som varit på Kuredu..Hur är maten? Vad kan man förvänta sig?
    Vi var jättenöjda med maten. Både frukost, lunch och middag. Man behövde inte gå hungrig precis... Mycket att välja bland i buffeérna.
  • majsanna
    grata skrev 2008-10-27 09:32:43 följande:
    Hur är det, flög ni med Qatar direkt från Sthlm till Doha? Hur var flyget? Mat, underhållning?
    Vet inte om frågan var riktad till mig, men jag svarar.
    Vi flög med Lufthansa Stockholm - Frankfurt- Male- Vi beställde vår resa ganska sent så då var Qatar airways redan fullbokade.

    Flygresan var ganska okej. Tycker inte om att flyga så efter omständigheterna så gick det bra. Vi fick ett antal måltider på sträckan Frankfurt - Male. Så man behövde inte sitta hungrig precis.
Svar på tråden Maldiverna - Kuredu 4