Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!

    Pumpkin
    Jag mår i regel jättebra av hösten, men min älskade gör ju inte, så det blir mkt bråk och jag är så arg inuti att jag inte får ro i kroppen ibland.

    Känns bättre nu dock

    Idag fyller jag år så jag hoppas på att få en lugn, trevlig myskväll och imorgon ska jag ut och äta med vänner. Mkt nice.

    Tyvärr kunde min make inte följa med då vi inte fick tag i barnvakt (+ har superont om pengar). Ska bli härligt ändå, att få komma ut lite.

  • Anja 19 juli 2008

    Hihi tackar (inte för att man firar så värst mycket längre...)

  • Anja 19 juli 2008

    KKC

    Mitt efternamn ändrades ganska snabbt. Tog drygt en vecka, eller om det var drygt två veckor. Minns ej, men däremot dröjde det ett bra tag innan jag fick papprena på att det var ändrat.

    Ring till skattemyndigheten/folkbokföringen tycker jag. Så får du veta säkert.

  • Anja 19 juli 2008

    heeej har inte varit inne på vår tråd på länge...

    Snitte, vill höra allt om UL:et

    Englali grattis efterskott och PUmpkin grattis till en lyckad tenta

    har sålt min brudklänning nu... Känns faktiskt superbra att någon annan får bära den, att klänningen får vara någon annans "lyckoklänning" för den är bara så fin att det vore hemskt om den skulle hänga i en klädkammare utan att komma till glädje. Men visst är det lite vemodigt

    Ni andra, har ni sålt era? Eller sparar ni dem?

  • Anja 19 juli 2008

    Grattis till alla er med små bebisar i magen så kul!!!

    Grattis Pumpkin på namnsdagen

  • Anja 19 juli 2008

    Kan absolut tänka mig att den är skitsnygg på dig och din figur... Så där proper men nästan lite sexig i sin properhet om du fattar hur jag menar...

    Typ lite lärarinnesexig, hmm... svårt att förklara

  • Anja 19 juli 2008

    I skåneland flyter allting på... har inte hunnit med många julklappar dock! Har lite panik där.

    Daniel och jag köper inget t varann i år, sååå skönt! Blir alltid en massa "dyra" saker som vi egentligen inte behöver, så vi har istället köpt presenter till hela familjen, abba singstar (Alice kan alla låtarna på sin låtsasengelska, så söööt), vanligt singstar och filmen mamma mia (som vi alla tycker är sååå bra, är Alices favoritfilm just nu )

    Sedan har jag köpt varsen film och ett ps3-spel till Emil, men vi har inte ens börjat handla till alla andra och barnen ska få något mer oxå. Måste ju köpa något roligt oxå, typ leksak till de minsta iallafall. Emil får nöja sig med spel, det är ju det enda han vill ha ändå. Av min mamma får han ju en skidresa på sportlovet då de ska åka iväg. Så han får lixom inte så mkt. (det är ju tillräckligt om man säger så )

    Men annars jobbar jag mest... var på julfest i köpenhamn m jobbet i helgen, såååå roligt, bo på hotell, gå på Tivolis julmarknad, festa och äta god mat. Mycket trevligt.

    Hur är det uppe hos er då? Har ni någon snö? Här är bara kallt men ingen snö alls. (har haft snö men den försvann).

    Ledig i helgen och ska på födelsedagsfest/middag hos min bästa vän. Ska bli mysigt. Lite julklappsshopping på lördag har jag tänkt Ska även på julmarknad m familjen då.

  • Anja 19 juli 2008

    Underbart hus Pumpkin...

    Stor potential, supermysigt... Var så att jag blev sugen på att flytta uppåt...

  • Anja 19 juli 2008

    Här är saker o ting inte heller klara...

    Städat är det, här glänser och är smakfullt julpyntat, är riktigt nöjd måste jag säga, men vi har massor att göra ikväll.

    Daniel är och fixar de sista julklapparna till sin mamma, morfar och min mamma osv just nu, jag håller på att fixa och dona här hemma och jag och barnen ska duscha. När Daniel kommer hem ska jag iväg och handla de sista julklapparna till barnen, pust!

    Igår gjorde vi knäcken, slängde ihop pepparkaksdegen och la in sillen och gjorde jansons. Ikväll blir det kolakokning och pepparkaksbak.

    Imorgon tar vi tåget t min mamma och stannar där i tre dagar, sen börjar jag jobba igen, jobbar helgen... Sen jobbar jag hela nyår oxå, så detta var min ledig vecka, som har rusat förbi i ILFART... Men ack såååå skönt! Vi har sovit lääääänge på morgnarna.

    (thankyou nickelodeon)

    God jul till er allihop...

    Pumpkin, jag gillade oxå din nya avatar.

  • Anja 19 juli 2008

    Vad jobbigt för er Englali. Hur länge har ni "försökt" nu? Är väl inte förrän efter ett år som man "utreds" så att säga. Är ju helt normalt att det tar runt ett halvår och upp till ett år. Även om det känns jättedrygt. Har en väninna som försökte rätt länge. Det berodde inte på något speciellt. Hon är väldigt smal, snudd på underviktig, jag personligen tror att det beror på det, men jag har ingen aning. Nu är hon gravid och ska ha en liten pojke i april

    Hang in there och försöööök (hur lätt är det) att inte hänga upp dig på det. Jag tror som PUmpkin att det har varit så mkt oro och stress i ditt liv på sistone att det nog inte är konstigt om din kropp vill ta det lite lugnt nu och återfinna balansen.

    Vi håller tummarna för er

  • Anja 19 juli 2008

    Usch pumpkin...

    tror att jag tog över din visdomstandvärk... (äh det kommer ju av och till men är lika jä..la otrevligt varje gång). Kan knappt öppna munnen, f..n så ont det gör. Grrr...

    Måste dom röra på sig, eller vad sjutton det nu är dom gör!!!

Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!