• furillen

    Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!

    åh vad mysigt med magen som växer!

    och kuL med ny tråd!

  • furillen

    åh vi måste också beställa tackkort, har äntligen fått bilderna från fotografen.. MEN har ingen dator längre. (sitter på biblioteket) den stationära krashade för några månader sen och lata som vi är har vi inte skickat den på reparation. och sen förra helgen så hällde jag ett glas vatten på den bärbara!! blev så ARG! hade dessutom spenderat helgen med att leta upp alla Greys Anatomy avsnitt jag missat och skulle precis börjat kolla. snacka om surt. så har idag skickat den på reparation, hade inte drulle i hemförsäkringen heller så dyrt lär det bli också
    fotografen hade gjort 10 förstoringar. oj det var inte alls snyggt. passade inte alls med blankt papper och de såg så otroligt digitala ut. jaja. när vi väl kan kolla på bilderna på skivan han skickade och photoshoppa lite kommer det säkert kännas bättre.

    Filifjonkan, guuuuuuuuuuud vad härligt att åka till thailand. ni kommer säkert få det helt fantastiskt! det måste vara världens bästa land!

    vi hade tankar på en julsemester men tyvärr pallar inte riktigt ekonomin för det. hade hoppats på att sälja en lägenhet som pappa och martin äger ihop men som världsekonomin ser ut nu så går det bara inte. har haft den på visning 2 ggr och bästa budet är ändå 450 000 under vad de köpte den för för ett år sedan. (!)

    börjar nytt jobb nu i veckan! har fått nästan ett halvårs projektanställning så det känns toppen! och efter får det bli bebisverkstad

  • furillen

    hej allihopa!
    nu har vi äntligen dator och bredband fungerande hemma igen! så skönt. gissar att jag missat lite nyheter här, massa födelsedagar iaf grattis i efterskott!
    jobbar på, väldigt tidiga morgonar och väldigt hötstrött, känns som det bara är kallt, mörkt och regnar hela tiden..
    tänk att det bara var några månader som vi sa ja i sommarsolen!! blir fortfarande pirrig av att tänka på det.. och kollar på ringen hundra gånger om dagen
    har mannen i oman på jobb men på lördag kommer han hem igen, ska bli så mysigt!
    hoppas ni alla har det bra!

    sommarbrud, åh vad härligt!!!

  • furillen

    noep, ska inte sälja min klänning. skulle aldrig få "tillbaka" en rimlig summa då jag la ut så mycket på att sy om den så det skulle kännas lite bortkastat. plus att det är ju MIN klänning funderar på en trash the dress också. hade velat göra det nu i somras / höstas men hade inte råd. lite rädd att jag inte kommer i den igen dock men det hade varit så kul att få lite fina bilder på mig i klänningen.. drömmer...

    i går hade vi tackmiddag för våra vänner som sjöng på bröllopet, supertrevligt. de kunde inte nästa helg då vi har middag för resten (toastmaster, bestman, möhippa-fixtjejerna med sina respektiva) ska bli supertrevligt. i måndags hade vi också 1-års dag sen förlovningen. så har varit mycket bröllop nu, härligt att få tänka sig tillbaka!!! har ÄNTLIGEN också en fungerande dator, photoshop och skivan med våra bröllopsbilder. så pinsamt att vi ännu inte skickat tackkort. så jag skulle beställa dem igår (samma som vi hadesom inbjudningskort) då finns de inte längre!! känns som alltsom kan krångla med våra kort gör det. astråkigt. får väl hitta ett annat kort. men lär väl bara vara jag som tänker på det.

    annars har jag varit ganska duktig sista veckan på att se ljuset i den här tråkiga årstiden, dvs glögg, julstjärnor, tända ljus och hemmamys. ser fram emot jul!

  • furillen

    åh grattis Brud 080802!!!
    vad många små kottar som är på gång!

  • furillen

    hej tjejer! nån av er som beställt tackkort med fotot tryckt i själva kortet? alt sett såna kort om det ser bra ut? känns lite som vårt bästa alternativ då "vårt" kort inte längre tillverkas. testade trycksakstorget, det fungerade otroligt dåligt men själva idéen var bra.. glad över alla tips!

  • furillen

    för övrigt, apropå julklappsprat. funderar på att köpa xbox till martin. eftersom jag aldrig spelar har jag egentligen ingen koll på vilken konsol som är bäst och finns mest spel till och så. ps3 var så himla dyrt så lutar åt xbox, ska tydligen vara bra att spela online med. fast hur fungerar det egentligen rent praktiskt? vi har dessutom en stenålders-tv, är det "bortkastat" att ha en konsol då? (han spelar pc nu)
    haha, jag känner mig som en tant som undrar vad sms är..

  • furillen

    pumpkin, samma här. fast sen känner man sig alltid så fin när man väl har klänning!
    jupp xbox 360 elite heter den tror jag. jag trodde wii var mera populärt bland barn, att man spelar sportspel och så. alternativt om man vill träna eller nåt. men är wii ett bättre alternativ än xbox för en kille som spelar krigsspel på pc och nätet?
    kan fortfarande inte låta bli att skratta över mina tant-frågor..

  • furillen
    tack för hjälpen

    ah fattar vad du menar med klänning. ja jag har nog mest klänning när man vill va lite fin. till vardags är omöjligt, då har jag apfula praktiska varma slitstarka jobbkläder. börjar alltid längta efter jeans framåt fredag
    men go for it! det är ju coolt att va lite satc-snygg till vardags!
  • furillen

    klart du ska behålla den!

    nu blir det ett avsnitt private practice och sen sova!

  • furillen

    åh vad mysigt!
    vi hoppas kunna åka tillbaka till vårat ställe på 1-års dagen.

  • furillen

    pumpkin, ny bild! fin.

    jag håller på att sugas in i det stora svarta hålet julstress... shiiit vad det är mycket som ska handlas, fixas, lagas, göras. imorgon och tisdag kommer svärföräldrarna. har precis städat klart. imorgon ska all mat handlas, kommer ta en oändlighet. och julgran med. puh! just nu ser jag inte allt det där mysiga och härliga med en hemmajul, vill bara gömma mig från allt stök. och all mat! förstår inte ens var den ska få plats. man kanske skulle ha hus

  • furillen

    mm det är klart den punkten kommer komma, när man bara kan njuta av allt. men just nu blir det maxi stormarknad

  • furillen

    Hej allihopa!
    så nu har man klarat sig igenom allt stök! var rätt stressigt ända fram till halva julafton med fix och matlagning och grejer och alldeles för lite sovtid efter en lång höst. men när man äntligen fick sätta sig ner och äta var det härligt. så här med facit i handen känns det supermysigt att ha fixat en helt egen jul. allt vart lyckat och alla var mätta och glada. juldagen var det lunch hos martins faster, det gick förvånansvärt bra. brukar annars vara lite släktdraman som poppar upp. martin fick träffa sin goa brorson som är 2år och annars bor i london. nu har vi varitnästan en vecka på gotland hos mina föräldrar. brorsan och ungarna, 2 och 10 år var här. så jag har fått massa tid med dem, så mysigt!! många långa promenader och bara slappat. nyårsafton så åt vi massa skaldjur och drack champagne med hela matsalen fylld med levande ljus. vid 12 så skjöt brorsan och hans son raketer i trädgården. sen stod jag och martin kvar en stund och kollade på den fantastiska stjärnhimlen. söndag åker vi hem till sthlm igen, ska bli skönt. vi ska ut och käka med några nära vänner och njuta lite av staden. börjar inte jobba förrän den 9e, lyxigt. vi har också precis nu i julhelgen startat en bebisverkstad. får se hur det går. som sagt så vet man ju aldrig, kan ju gå fort eller ta flera år! känns väldigt spännande!

  • furillen

    tack för lyckönskningarna!
    fungerade inte på första försöket men det kanske hade varit lite väl mycket att hoppas på...

Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!