Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 15

    Tackar

  • äntligen på väg

    Åhå! Cybervin . Det kan ju till och med jag dricka! *häller upp en skvätt och sjunger in en skål*

    Känner mig uppsvullen och öm. Det är inte lätt att vänta 13-lingar ska ni veta . Men imorgon ska alla 13 (så många äggblåsor var det på förra undersökningen, men det kan både ha tillkommit och fallit bort sedan dess och vissa kan dessutom vara tomma) plockas ut och få träffa makens små simmare. Hoppas att de skall trivas ihop nu!

  • äntligen på väg

    Tack för tummar och tår! Det gick bra idag, fick ut hela 11 livsdugliga ägg . So far so good!. Nu återstår det bara att se hur många som blir befruktade och därefter hur många som fortsätter att dela sig. Går allt som det ska så ska jag tillbaka på lördag.

  • äntligen på väg

    Å va gulliga ni e . Tänk att man har människor utspridda runtom i Sverige och ännulängrebortistan som tänker på en!
    Jag tänker på er oxå ska ni veta. Ibland om det händer nåt eller om jag reflekterar över nåt säskilt så tänker jag att "det här ska jag berätta för fredisarna". Sen är det ju inte alltid man gör det, men ändå .

    Ikväll ska jag ut och äta med mina favoritvänner! Den ena har jag inte träffat på flera månader så det ska bli kul

    Just det... julklappar. Måste komma på något till maken! Tips tages tacksamt emot!

  • äntligen på väg

    Oj! Kom på mig själv där! NI är ju förstås mina favoritvänner . Jag menar att jag ska ut och äta med mina favoritvänner i den andra världen!

  • äntligen på väg

    Välkommen hem Anne! (Såg att Anne på Grönkulla kommer på TV nu i jul, får vi se dig då )

    Hoppas du inte slet ut dig alltför mycket på jobbet idag Janos, jag vet hur folk kan vara när de är julstressade!

    Idag var vi på Carlanderska och avslutade behandlingen på bästa möjliga sätt (så långt). Vi fick tillbaka en 6-dagars blastocyst med 100 - 200 celler och vi fick se den kraftigt uppförstorad på en TV-skärm innan. Det var så häftigt! Såg ut precis som i boken! Inte många som kan skryta med att ha sett sitt barn i ett så tidigt stadie . Utöver detta får vi minst två blastocyster att frysa in för ev framtida försök.

  • äntligen på väg

    Vi flitiga ni är som bakar och står i. Här lagas det Kalops, avancerat så det räcker för oss

  • äntligen på väg

    Tack

    Tyvärr började detta året inget vidare. Ingen bebis i den här magen . Är rättså utled på detta nu.

  • äntligen på väg

    Grattis Janos!
    Låter trevligt med ett syskon till Elias tycker jag

    Ja, jag orkar nog faktiskt med fler försök, för alternativet är ju att ge upp, och det orkar jag definitivt inte. Men när 2009 är slut så kommer vi vara färdiga med bebisverkstan. Förhoppningsvis har det lett till att jag är gravid och kanske tom har fått barn, men har jag inte det så kommer vi ändå definitivt att vara klara med försöken då. Konstigt nog så har jag mått bättre under behandlingstiden än vad jag gjort på hela hösten. Jag har känt mig viktig och hoppfull och tagit hand om mig själv som aldrig annars så jag ser nästan fram emot nästa försök . (Sen att maken får springa och passa upp på mig och göra en massa extra för mig gör ju inte saken sämre )

    Undrar om 2009 blir året då jag får träffa er???

  • äntligen på väg

    Oj, vilka snälla ord om mig . Jag tar till mig det trots att jag tyvärr känner att jag inte lever upp till det där med att vara stark och positiv riktigt. Det är oftast när jag är någorlunda glad som jag är inne här och skriver. Skulle jag skriva när jag är som mest eländig skulle ni inte orka med mig!

    APG: Håller tummarna för ett "oups!"

    Trevlig afton på er!

    Ps... vårt nästa försök blir i februari, så mars-april nångång skulle funka bra att träffas för min del.

Svar på tråden Äntligen fredag del 15